jump to navigation

Του Ασημάτση η θυγατέρα… 10 Φεβρουαρίου, 2007

Posted by σεφ-γκρέκο in Χωρίς κατηγορία.
Tags: , ,
trackback

Άντε μπρε με το καλό ν’ αρσίσω τσι εγώ να μαθέγνω το μπλόγκι, αφού μού δωκαν ο τσίμπλης κι ο εγγονάς μου ο Ζώρζης μια στήλη. Ερώτηξα το ντακάτσι μου ήντα να γράφω τσε μού ‘πε, ξά σου! Μα διάβασα τσι εγώ τα που γράφουτε τσε θαρρώ πως ήβρα ντο το θέμα.

Τσι εκπαιδευτικό ‘ναι (το καταχώρ’σα τσε στο ‘τσεπίς), τσε κοινωνικό ‘ναι…

(… όι δα τσε κουτσομπολιό! έτσι μπρε ‘ναι τα κουτσομπολιά -ήμαρτον! Κουτσομπολιό ‘ναι να ‘μολογίσω σου πως Μανούσος δεν πήρε μήτε το Λενιό του Σίφη του Ματσαφετάτση που ‘σει όλο τον Ντρουβαλιά δικόνε του, ζιατί τά ‘σει με το Μιχαλιό …! )

Σχόλια»

1. simply..the best - 11 Φεβρουαρίου, 2007

σορυ κυρα ντακενα ,αλλα απο εδω θα απαντησω στον ανεπροκοπο τον εγγονο σου-ξερεις οτι δυστυχως τους συγγενεις δεν τους διαλεγουμε-

σιμπλη, μήπως άλλαξες το password σου και δεν μπορεί να μπει κανείς από τους δύο κτηματομεσίτες (τα πι-πι-νια της παρέας) να δούν το ιστολόγιο;
ΤΙ ΛΕς ΜΩΡΕ;
ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΟΝΟ ΤΟ NICK NAME MOY
ΕΣΥ ΤΟ ΧΑΡΧΑΛΕΥΕΙς ΤΟΣΕς ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ
ΒΡΗΚΕς ΑΦΟΡΜΗ ΠΟΥ 2 ΜΕΡΕς ΤΟ ΑΦΗΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕς Κ.. ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ

σημερα ανεβηκα στο ταυγετο

Μου αρέσει!

2. σεφ-γκρέκο - 11 Φεβρουαρίου, 2007

Αν τo «K…» σημαίνει «κουκλί» (αλλά δεν βγήκε ολόκληρη η λέξη γιατί ως γνωστό καλή κουβέντα δεν βγαίνει απ’ το στόμα σου) έχει καλώς. Αν σημαίνει κάτι άλλο που πιθανολογώ… τότε ως εδώ και μη παρ’εκει.

Και κάτι ακόμα… δυο ποστ προηγήθηκαν, ενότητα με οργανωτικά θέματα υπάρχει, και βρίκες να γράψεις ΑΥΤΟ το σχόλιο στο ποστ της γιαγιούλας μου;

Μου αρέσει!

3. σεφ-γκρέκο - 11 Φεβρουαρίου, 2007

❗ ➡ Ν’ ακούτε τσε τη Τσιριακούλα μια ολιά:
καλά του τα λες Ζώρζη μου, τσε για τα ζίβεντα που ‘πε τσε μαγάρ’σε το πόστ μου. Τσε ποιος μπρε τσίμπλη σου ‘πε πως δε μ΄αρέσει ο εγγονάς μου… που από τη τσίμπλα να μη μπορείς να δείς ως το μεσημέρι (τσε δε ντο λέω ζια παραπάνω γιαντά ‘μαι τσε καλός άθρωπος).
Μα μη στσιάζεται το ντακάτσι μου, τσ’ εγώ που κατέω τσι αθρώπους, ήξεβρα πως ο τσίμπλης -εεεέ… τον παντέρμο!- θα ‘γραφε τσι κουζουλάδες του, τσ’ εκαχώρ’σα το πόστ και στσι γελιότητες!

Μου αρέσει!

4. simply..the best - 11 Φεβρουαρίου, 2007

καλα εισαι πολυ φτηνος:
ωραιο το κολπο με τη γιαγια.
οποτε θελεις μια υπερασπιση ή να πενεψεις τον εαυτο σου, γιατι απο αλλους ,κομματι δυσκολο ειναι [και οχι γιατι δεν θελουν,αλλα οσο καλη διαθεση και να εχεις , τοσο μεγαλα ψεμματα δεν μπορει να πει κανεις ]… εχασα λιγο τον ειρμο, α, ενταξει τον ξαναβρηκα και βαζεις την αθωα και ανημπορη γυναικουλα δηθεν για να αυτολιβανιζεσαι
εισαι αστειος!!!!!

ακου: ………γιαγιούλας μου 😆 😆 😆

Μου αρέσει!

5. simply..the best - 11 Φεβρουαρίου, 2007

δεν καταλαβα καλα κυρα ντακενα
ο μανουσος δεν πηρε το λενιο γιατι
η λενιω ταχει με τον μανολιο ή γιατι ο μανουσος ταχει με τον μανολιο;

Μου αρέσει!

6. σεφ-γκρέκο - 11 Φεβρουαρίου, 2007

❗ ➡ Η Τσυριακούλα είμαι…
Ποιό Μανωλιό μπρε! χαρώ ‘σε μάθκια που τά ‘σεις! Ο Μανούσος μπρε τάσει με το Μιχαλιό, το γιό του Δερμετζάτση… μα παρακαλώ σε μη το κάμεις λόγο παραέξω, γιαντα δε μ’ αρέσει το κουτζομπολιό!

Εμέ όμως άλλονα με πείραξε… αυτό που λες για τον εγγονά μου, τσε δε μιλείς ορθά. Αν ενομίζεις όντι ο Ζώρζης έβαλέ ‘με ζια να τον εκανατσεύγω ψώματα στσέφτεσαι τσε θα σταματήξω ίδια εδά! Τσε το σαβόρι θα σας το στείλω έτοιμο να ντο φάτε μα να προσέχετε τ’ αγκάθκια να μη πλαντάξετε…

Ζιώρζη μου σ’χώραμε, μα θα σταματήξω – πως έμπλεξες μπρε μ’ ετούτονα τον κουζουλό… διά’λε στ’ απολυμάρους του απ’ανομή μου! Μα μη στσιάζεσαι, θα σου στέλνω ιμέλια που μού ‘μαθες τσ’ εσεμές (εδά ντα μαθένω – ήπηρέ μου ένα μοτορόλα ο αξάερφός σου ο Ζιάννης).

Μου αρέσει!

7. simply..the best - 11 Φεβρουαρίου, 2007

μανωλιο ηθελα να πω.
κυρα ντακενα να τους δωσεις απο μενα τις ευχες μου και ναναι παντα ευτιχυσμενοι

το σαβορι ψαρι γοπα ειναι;

Μου αρέσει!

8. σεφ-γκρέκο - 11 Φεβρουαρίου, 2007

Έλα σιμπλη, η γιαγιά μου είπε πως δε σου απαντάει γιατί στεναχωρήθηκε μ’ αυτά που της έγραψες 😦 . Για τη πληροφόρηση των χιλιάδων αναγνωστών του ιστολογίου να αναφέρω ότι το «σαβόρι» ή «σαβόρ» είναι τρόπος μαγειρέματος και όχι είδος ψαριού (απαιτεί τηγάνι, δεντρολίβανο και δάφνη, λάδι, ξύδι κ.ά.)

Μου αρέσει!


Σχολιάστε