jump to navigation

Slumdog Millionaire – Jai Ho (με τους στίχους) 20 Φεβρουαρίου, 2009

Posted by μούργος in σινεμά, Μουσική, movie, Music, Video.
trackback

Slumdog Millionaire – Jai Ho

Η έκπληξη της χρονιάς φαίνεται να είναι η ταινία του Danny Boyle για το φτωχόσκυλο της Ινδίας «Slumdog Millionaire» που κέρδισε δεκάδες βραβεία, εκατομμύρια θεατές και κριτικούς (και όλα τα λεφτά στο τηλεπαιχνίδι). Και ετοιμάζεται να σαρώσει και τα Όσκαρ, (είναι υποψήφιο για 10).
Είναι μια «λαϊκή» ταινία που αποθεώνει τον άνθρωπο και κυρίως τη έννοια του σινεμά (και γι’ αυτό λατρεύτηκε από όλους).
Όσοι βιαστούν να την κατηγορήσουν για τη δύναμη του πεπρωμένου που αναδεικνύεται στη ταινία σε σχέση με τα θέματα που «διαπραγματεύεται», όπως φτώχεια, βία, εξουσία, αδικία, έρωτας έχω να πω ότι δεν είναι στρατευμένη ταινία αλλά σινεμά για να τον απολαύσετε κυριολεκτικά.
Και ας μη ξεχνάμε ότι αναφέρεται στην Ινδία και τον κόσμο της, εκεί όπου έτσι και αλλιώς το πεπρωμένο έχει τη δική του μεγάλη δύναμη.
Σκηνοθεσία, μοντάζ και φωτογραφία είναι εκπληκτικά.
Μεγάλη αποκάλυψη είναι και ο πρωταγωνιστής της, ο Τζαμάλ Μαλίκ (Dev Patel), που ο παιδικός του έρωτας, η Λατίκα, είναι και η αιτία να ξετυλιχθεί, με αριστοτεχνικό τρόπο, η ιστορία της ζωής του μπροστά μας και ο απίστευτος αγώνας του για να τη βρει.
Εμένα μου άρεσε παρά πολύ και ο φόρος τιμής στο bollywood στο φινάλε της, το τραγούδι και ο χορός στους τίτλους τέλους, (το πρώτο βίντεο). Μπορεί πολλούς να τους ξενίσει ή και να τους φανεί ξένο με την όλη ταινία, αλλά είπαμε: μια (υπέροχη) ταινία για την Ινδία είναι. Μπορούσε να λείπει;
Περισσότερα στο site της ταινίας:
http://www.foxsearchlight.com/slumdogmillionaire/
Και εδώ: http://en.wikipedia.org/wiki/Slumdog_Millionaire
Slumdog Millionaire – Trailer

Jamal Malik is one question away from winning 20 million rupees.
How did he do it?
A. He cheated
B. He’s lucky
C. He’s a genius
D. It is destiny

slumdog-millionaire-poster-full

Σχόλια»

1. renata - 20 Φεβρουαρίου, 2009

Για την ταινία έχω διαβάσει τα καλύτερα. Η μουσική της όμως δε μ΄αρέσει καθόλου.

Μου αρέσει!

2. μούργος - 20 Φεβρουαρίου, 2009

@1. renata, ρενατα, μη νομισεις και εγω απο οσα εχω διαβασει λεω 🙄
.
η μουσικη ειναι κλασικη μουσικη του ινδικου σινεμα.
εμενα μου αρεσε (ωραιος σκοπος για να χορεψει καποιος. αυτο και τιποτα παραπανω)

Μου αρέσει!

3. teokaf - 20 Φεβρουαρίου, 2009

Απ αυτές που διαγωνίζονται είναι η καλύτερη ταινία σαφώς. Το wrestler είναι όμως καλύτερη ταινία. Βλέπετε όμως ( και αυτό είναι επίτευγμα για μια ταινία ) με μια ανάσα. Στο Παρίσι που την είδα, δεν μπορούσα να σηκωθώ ούτε για κατούρημα, και καταλαβαίνει κανείς τι σημαίνει αυτό για μένα με τόσα προβλήματα συχνοουρίας που έχω.
Τα σημαντικά ζητήματα που βάζει περνούν σε δεύτερο επίπεδο ( κανείς δεν πρέπει να σταθεί σ αυτά, είναι σαν να βλέπεις τα κίτρινα γάντια και επικεντρώνεσαι στο ζήτημα της ζήλιας) όταν έχεις τόσο χαρισματικά όμορφη σκηνοθεσία αλλά και με τόσο ευρηματικό σενάριο. Ο κινηματογράφος που είναι μεγαλειώδης για ένα και μόνο λόγο γιατί είναι μια μυθοπλασία που σ αγγίζει ενώ ξέρεις πως όλα είναι ένας μύθος. Αυτό δεν είναι καθόλου εύκολο να το πετύχεις. Και σε τελική ανάλυση αυτό είναι ο ζωντανός καθημερινός ορισμός της τέχνης. Το χάρηκα πάρα πολύ παρ ότι δυσκολεύτηκα με τα μέτρια γαλλικά μου.
Απ τα τραγούδια που διαγωνίζονται για όσκαρ δεν έχω άποψη γιατί δεν έχω ακούσει το τραγούδι του Gabriele. Βέβαια η γελοιότητα στα Oscar σε σχέση με το ταμπού που έχουν με την ροκ μουσική είναι φοβερή. Το καλύτερο τραγούδι είναι με κάποια έτη φωτός διαφορά αυτό απ το Wrestler με τον Springsteen δεν μπήκε ούτε στα διαγωνιζόμενα ( η βλακεία είναι απίστευτη εδώ και κάτι αιώνες στα Όσκαρ) .

Μου αρέσει!

4. μούργος - 20 Φεβρουαρίου, 2009

@3. teokaf , α ρε μπαρμπα με αυτα τα επαγγελματικα σου ταξιδια στο παρισι!!
με την aegean ταξιδευεις; 😆
.
συμφωνω απολυτα στην εξηγηση που δινεις για το σινεμα (εσυ δεν ξερω αν συμφωνεις μαζι σου, που μενεις ενεος και με τις αρλουμπες του τεο) 😛
.
τον παλαιστη δεν τον ειδα ακομη (μαλλον αυτο το σαββατοκυριακο θα παω και γω παρισι να τον δω, το εισητηριο το εχω εδω και πολυ και καιρο στον υπολογιστη μου 😆 )

Μου αρέσει!

5. teokaf - 20 Φεβρουαρίου, 2009

Ρε όταν δεις το Wrestler θα καταλάβεις πως τέχνη δεν είναι μόνο αυτό που λέω, αλλά ΚΑΙ αυτό. Το Wrestler είναι για λίγους ( λιγότερους τέλος πάντων ). Πρωτόγονο, αλλά πάνω απ όλα με πρωτογενή σκηνοθεσία ( κάτι που εμένα με μαγεύει). Με μια κάμερα (να το κάνεις να φαίνεται έτσι) να γυρνάς μια ταινία με βάθος κλπ Που σε πηγαίνει αυτή στο βάθος της ( όποιο είναι για τον καθένα που το παρακολουθεί αυτό) που σε οδηγεί να σκεφτείς να βυθιστείς μέσα της ( η διαφορά με τις ταινίες όπως το Slumdog Millionaire ).
Όσο μ αρέσουν οι άγριες φράουλες τόσο μ αρέσει και το Pretty Woman.

Μου αρέσει!

6. μούργος - 21 Φεβρουαρίου, 2009

@5. teokaf, ρε χαμενε για τον τεο ελεγα οχι για αλλους σκηνοθετες.
(και την καταλαβαινω και τη διαφορα)
τεχνη ειναι και τα δυο (πολλους λιγους δεν εχει σημασια)
παντως για τον παλαιστη εχω διαβασει απιστευτα καλες κριτικες (δεν την ειδα ακομη)

Μου αρέσει!

7. Liakada - 21 Φεβρουαρίου, 2009

Μου έδωσες ιδέα για το τι να δω απόψε!
Tnks!

Μου αρέσει!

8. Aura Voluptas - 22 Φεβρουαρίου, 2009

Tα έχω πάρει με όλους εσάς που έχετε ήδη δει την ταινία . 👿

Στις 5 Μάρτη βγαίνει βρε παληκάρια, γιατί παίζεται με τον πόνο μου ??? 😥

Κι έχει και Όσκαρ τα ξημερώματα και ούτε αυτά θα δω γμτ μου ! Δεν έχω ασχοληθεί ακόμη με κατεβάσματα από το ίντερνετ και επιπλέον προτιμώ την ατμόσφαιρα της κιν/κης αίθουσας .

Mourgos I Hate You !! 👿

teokaf @ Teokaf I Hate You Too !!! 👿

1. Μπα ? Εδώ δεν έχει γαλλικούς υπότιτλους στο σχόλιο ? Μόνο στα ρώσικα βγαίνει το μοντελάκι ? 🙄

2. Δε θα ήθελα με τίποτα να είμαι ο επόμενος θεατής που κάθισε στη θέση του Τεο στο σινεμά !!! Καταλαβαίνετε νομίζω … 😆

3. Τον Παλαιστή τον είδα την προηγούμενη εβδομάδα, είναι υπέροχη ταινία και συμφωνώ μαζί σου σε ΟΛΑ .
Δεν το περίμενα κιόλας να βουρκώσω σε μιά – δυο σκηνές, πράγμα που με κάνει τώρα να σκεφτώ ότι η ταινία ήταν αρκετά μελό . Ένα έντεχνα καμουφλαρισμένο μελό με εκπληκτικό σκηνοθετικό τρόπο . Και επίσης είναι μια ταινία που ωριμάζει μέσα σου τις επόμενες μέρες, δεν την ξεχνάς με τίποτα και την εκτιμάς ακόμη περισσότερο .

Ο Ρουρκ θα το πάρει μάλλον το Όσκαρ αλλά εγώ θέλω Σον Πεν για ένα και μόνο λόγο . Δεν ξέχωρίζεις το ρόλο από τον αληθινό Ρουρκ . Μιλάμε για ΤΗΝ ταύτιση . Ο τύπος παίζει θεϊκά αλλά … αν γυριζόταν π.χ. ταινία για τη ζωή του Μούργου και το ρόλο τον έπαιζε ο Μούργος , τότε θα άξιζε και βραβείο για την ερμηνεία του ? ( δεν πάω καλά, εφιαλτικό παράδειγμα ανέφερα ) . 😯

Δε θέλω να παρεξηγηθώ, θα χαρώ αν το πάρει ο Ρ. Απλώς προβληματίστηκα λιγάκι …

Μου αρέσει!

9. teokaf - 22 Φεβρουαρίου, 2009

Δεν καταλαβαίνω τι λες αγαπητή μου Άουρα. Κατεβάσματα; Ίντερνετ; Αν εξαιρέσεις τις ώρες που διαλάθω της προσοχής της νοσοκόμας και γράφω αυτά τα πληρωμένα απ το Μούργο σχόλια για να συμπληρώνω το ΕΚΑΣ από τεχνολογία δεν σκαμπάζω γρι.
Απλά τώρα που η Aegean έβαλε και δεύτερη πτήση για Παρίσι όλο και περισσότεροι Έλληνες πηγαίνουν εκεί , δεν με είδες στο διαφημιστικό; Και μ έπιασε και λουμπάγκο.
Ο Σον Πεν είναι ένας μεγάλος ηθοποιός αλλά δεν πρέπει να πάρει το Όσκαρ για 3 λόγους:
1 γιατί το έργο έχει φτάσει εκεί που έφτασε απ το γνωστό κύκλωμα των αδερφών του ελέους του Χόλιγουντ ( κύριε των δυνάμεων άφησαν έξω το Wrestler) παρ ότι ο Πεν το αξίζει γιατί είναι όντως απίστευτος. Αλλά όχι. Έλεος πια με τα Μπροκ Μπακ Μαουντεν. Το καταλάβαμε στην σοου μπιζ λύνεται και δένετε. Το εμπεδώσαμε, τώρα φτιάξτε και καμιά ταινία της προκοπής.
2 Γιατί η βράβευση του Ρούρκ θα έχει και μια άλλη προέκταση που θέλω να την δω να βραβεύεται σε μια εποχή μιζέριας και πτώσης γενικής. Θα νιώσω πως βραβεύεται και κάτι από εμένα. Όχι μια απλή υποκριτική τέχνη. ( που συμφωνώ μαζί σου σ αυτήν είναι καλύτερος ο Πεν)
3 Γιατί ο γελοίος ο Πεν με τα σχόλιά του για μια σοβιετική ταινία ( αν όντως έκανε τα σχόλια ο Σον Πεν και όχι ο Σουλτς Πεν ) με έκανε να χάσω 4 ώρες απ την ζωή μου χωρίς λόγο και αιτία. ( 2 για συγχρονισμό και 2 να την δω). Ίσως ήταν η εποχή που τα χάλασε με την Μαντόνα και το μυαλό είχε βαρέσει μπιέλα.

Μου αρέσει!

10. αγκνιρα - 22 Φεβρουαρίου, 2009

Ένα σύντομο γεια και χαρά σας – έχω πεθάνει στη δουλειά, έχει γίνει το κεφάλι μου καζάνι και τα μάτια μου τετράγωνα, και καιρό για σινεμά και τέτοια δεν έχω. Διάβασα όμως στην ελβετική εφημερίδα για αυτό το έργο και φαίνεται ενδιαφέρον. Ε, θα βγει κάποτε σε ντιβιντι, δεν θα βγει;

Πού πήγε άραγε ο καιρός που έπινα και κανέναν τζάμπα καφέ στην λάσπη; 😉

Μου αρέσει!

11. faros - 22 Φεβρουαρίου, 2009

Επειδή ήμουν ταξιδάκι Θεσσαλονίκη, τους χαιρετισμούς μου μαζεμένους …
Τα … επίλλοιπα από αύριο … 😀

Μου αρέσει!

12. αγκνιρα - 22 Φεβρουαρίου, 2009

Φάρε, είδα το κουταλοπήρουνό σου σ’ ένα κατάστημα με είδη προσκόπων τις προάλλες και σε θυμήθηκα… 😀

Μου αρέσει!

13. Aura Voluptas - 22 Φεβρουαρίου, 2009

Τεο @ Δλδ ο Μούργος ΠΩΣ είδε την ταινία ?? Του έκαναν πριβέ αβαν πρεμιέρ ?? 👿

Και δεν καταλαβαίνω … Να μην πάρει το Όσκαρ ο Πεν γιατί θα χαρούν οι απανταχού γκέϊ ?? Είναι τώρα αυτό επιχείρημα ? Και επειδή άρεσε στον Πεν η ρώσικη ταινία έπρεπε να αρέσει και σ’εσένα, ντε και καλά ? Στις δηλώσεις που χρησιμοποιούνται για διαφημιστικούς λόγους, να κρατάς μικρό καλάθι, μπορεί να έχει πέσει » σάλτσα «. Και όταν είχε βγει η ταινία ο Πεν ήταν πολύ ερωτευμένος με Μαντόνα και έτσι η μπιέλα ήταν για εντελώς αντίθετους λόγους . 🙂

Εγώ πάντως θα χαρώ εξίσου και για τους δύο .

Αγκνιρα @ Δεν τό’ξερες ? Τώρα ο καθένας φέρνει το θερμός του από το σπίτι . Άστα … Τσάμπα τα λεφτά και οι συνδρομές … Σε καταλαβαίνω . 😦

Φάρος @ Μα όλοι πια με τα ταξιδάκια σας ? ! Αμάν πια ! Λυπηθείτε μας !! 😦 👿

Μου αρέσει!

14. μούργος - 22 Φεβρουαρίου, 2009

@7. Liakada , λιακαδα δεν ηρθε στην ελλαδα η ταινια
(καταλαβα, και συ παρισι θα πας 😆 )
.
@8. Aura Voluptas, αουρα τι λες;
δεν καταλαβαινω;
τι κατεβασματα και ανεβασματα; (λιγο κινκι μου ακουγεται 😆 )
.
(αμα ηξερες οτι οι περισσοτερες ταινιες που παιζονται στους ελληνικους σινεμαδες δεν ειναι καν rip αλλα screen δεν θα επεμενες πολυ για το σινεμα)
.
τον παλαιστη δεν τον εχω δει ακομη οποτε δεν παιρνω θεση.
αλλα καλο το ποιντ για τη διαφορα πεν και ρουρκ
.
@9. teokaf, μπαρμπα θα σε φαει η ραδιενεργεια με τα περα δωθε παρισι .
πολυ δεν ειναι για βλεπεις ταινιες; 😆
.
εισαι λιγο ομοφοβικος μπαρμπα ή μου φαινεται;
για την εξηγηση που δινεις για τον ρουρκ (2) δεν το καταλαβαινω (μαλλον θα εχει σχεση με την ταινια)
.
@10. αγκνιρα, καταλαβα αγκνιρα, ουτε συ πας «παρισι» για ταινιες 😆
.
καφε τι να φερω;
αφου ολοι πλεον ερχονται με το θερμο τους στη λασπη και με τις σακουλες με τα φυστικια. 👿
τετοια κριση ουτε επι κραχ το 29 δεν ειχαμε.
.
αγκνιρα καλα ξεμπερδεματα με τη δουλεια σου (τουλαχιστον πληρωνεσαι καλα; )
.
@11. faros , φαρε ελπιζω να ηταν για καλο το ταξιδι φαρε.
.
@12. αγκνιρα, αααααα, δεν τον ρωτησες αν διαβαζει λασπη;
(να τον κυνηγησουμε δικαστικα) 😆
.
@13. Aura Voluptas, αααααα, αουρα δεν την ειδα την ταινια (λεμεεεεε τωραααα 😆 )
.
o τεο μετα τα επανηλημμενα κλυσματα που του κανουν στο γηροκομειο μια ομοφοβια την εχει παθει.
.
τι σουλεγα αγκνιρα για τα θερμος; 👿
.
και δεν κανουν ολοι ταξιδακια 👿
(εγω εχω καιρο να παω. αυτη που προκαλει το κοινο αισθημα ειναι η κροτ.
καθε φορα που μπαινω στο μπλογκ της βριζω απο πριν για το ποιο καινουργιο ταξιδι θα βρω )

Μου αρέσει!

15. μούργος - 22 Φεβρουαρίου, 2009

αααα, αφησα ασχολιαστο συτο για την ταινια για το μουργο της αουρας.
δεν προκειται να γυριστει ποτε.
(ο μαρλο μπραντον δεν ειναι αναμεσα μας 😀 )

Μου αρέσει!

16. faros - 22 Φεβρουαρίου, 2009

Πολύ καλοί οι λόγοι, μούργε μου, ευχαριστώ πολύ όλους !

αγκνίρα, επειδή την «εφεύρεσή» μου, την είχα κρυμμένη και μόνο στου μούργου την δημοσίευσα …
Άρα ο μούργος εγώ αλλά και όλοι οι λασποθαμώνες δικαιούμαστε το κατιτίς μας … δώσε στοιχεία περισσότερα να δούμε τι θα κάνουμε … 😀

Μου αρέσει!

17. teokaf - 23 Φεβρουαρίου, 2009

Βλέπω τα όσκαρ και μου έρχεται να μπω στην Λάσπη και να τα σπάσω όλα.
Άουρα: Φυσικά και δεν λέω αυτό για τον Πεν. Το μόνο που λέω είναι πως αν το Μιλκ μίλαγε για τα δικαιώματα των ινδιάνων στο Περού ή για τους καταυλισμούς στο Νταρφούρ, δεν θα το ακούγαμε ποτέ. Γιατί κινηματογραφικά, δηλαδή σαν έργο τέχνης, δεν λέει και πολλά πράγματα. Πέρσι βγήκαν 30 ταινίες σαν αυτό και μάλιστα καλύτερες από κωμωδίες μέχρι δράματα.
Μούργο: Ρε γελοίε δεν σου απαντώ ακούς εγώ ομοφοβικός . Αν σου κάνανε κ εσένα τόσα κλύσματα να σε έβλεπα πόσο μάγκας θα το έπαιζες.
@ Μούργο και Άουρα: Δεν έχω κανένα πρόβλημα αν κάποιος ή όλος ο κόσμος σηκώνει το σακάκι, αλλά έχω μεγάλο πρόβλημα με την μασονία του πράγματος. Αυτός ο επιθετικός τρόπος που έχει τα τελευταία χρόνια υιοθετηθεί απ τους συγκεκριμένους κύκλους της σόου μπιζ να δείξουμε πως εμείς κάνουμε κουμάντο. Θα σας θυμίσω την γελοιότητα με το Μπροκ μπακ μάουντεν ( ένα καθ όλα μετριότατο έργο) που παρουσιάστηκε απ το παγκόσμιο γκέι στερέωμα των μίντια σαν το έργο της 10ετίας μίνιμουμ. Θα σας θυμίσω αναφορές απ τις Ελληνίδες αδερφές του ελέους κριτικούς πως είναι εφάμιλλο αν όχι καλύτερο απ τα γουέστερν του Φορντ, απ την άγρια συμμορία και απ τους ασυγχώρητους ( μιλάμε για τέτοια βλακεία για ένα έργο που μετά από 1 μήνα δεν το θυμόταν κανείς για το καλλιτεχνικό του μέρος αλλά μονάχα για το θέμα του, που επίσης ήταν στημένο για να μπει στο μάτι του μη γκέι κόσμου)
Ε και τώρα που είδα πως έδωσαν στο Μιλκ για πρωτότυπου σεναρίου ( παρακαλώ να δείτε την ταινία για το γελοίο του πράγματος , ποιος , πότε , γιατί κλπ θα έδινε θα πρότεινε αυτήν την ταινία για σενάριο και όχι στο ουόλι ή στο Μπριζ, που έπρεπε αέρα να το πάρει) μπαίνω στην Λάσπη και αρχίζω να τα σπάω όλα ( σιγά τα έπιπλα που έχει ο γύφτος, πλαστικές καρέκλες από αθίγγανο, ούτε να τα σπάσεις δεν μπορείς)
Και συνεχίζω να βλέπω τα όσκαρ ( αν της δώσουν και καλύτερης ταινίας να πάρε τε το 166 γιατί θα έχω πάθει συμφόρηση)

Μου αρέσει!

18. faros - 23 Φεβρουαρίου, 2009

Εδώ πήρε 7 όσκαρς ο … «ελαφοκυνηγός» … αυτή η γελειότητα … αυτή η αηδία … άντε να μην πω άλλα πρωί πρωί

Την Καλημέρα μου σε όλους σας !

Επίσης Καλή Βδομάδα !

Μου αρέσει!

19. Ιδιαιτέρα Γραμματεύς - 23 Φεβρουαρίου, 2009

Καλημέρα!
Αφού λέτε όλοι τον -κινηματογραφικό- πόνο σας, λέω κι εγώ τον δικό μου:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! 👿 😈

Είμαι σε απεργία!

Αρνούμαι να δω έστω και μια κατεβασμένη ταινία στο βλαχοκούτι.

Θέλω να βγω έξω.

Να τη δω στον κινηματογράφο.

Σε μεγάλη οθόνη.

Με ένα κουβά ποπκορν και ένα λίτρο ακατονόμαστου αναψυκτικού λάιτ.

Να δω κόσμο.

Μ’ έχει φάει η πυτζάμα, η παντόφλα, η ηλεκτρική σκούπα και τα μανταλάκια.

Ναι, κατέβασε ο αρχιτσιφούταρος την ινδική (ο θεός να την κάνει) ταινία, και την «είδα» με διαλείμματα απλώνοντας κάλτσες και μαγειρεύοντας.

Συμπέρασμα:

Αυτό το πράμα ταινία ΔΕΝ ήταν.

:evil» στο τετράγωνο.

Μου αρέσει!

20. Ιδιαιτέρα Γραμματεύς - 23 Φεβρουαρίου, 2009

Correction:
👿 στο τετράγωνο και παραπέρα βρούβες. 😈

Μου αρέσει!

21. faros - 23 Φεβρουαρίου, 2009

Ι.Γ.: έχεις, προφανώς, την αμέριστη συμπόνοια μας …

όμως, δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να πας παρακάτω !

Άντε και καλό μεσημέρι !

Μου αρέσει!

22. Ιδιαιτέρα Γραμματεύς - 23 Φεβρουαρίου, 2009

@Φάρο:
Πού είναι το παρακάτω?

Τι βρίσκεται παρακάτω?

Μου αρέσει!

23. αγκνιρα - 23 Φεβρουαρίου, 2009

Βρε Ιδιαιτέρα, σε καταλαβαίνω απόλυτα, είμαστε συμπάσχουσες….
Άντε, μήπως τουλάχιστον μας κεράσει ο Φάρος κανένα τσίπουρο, εφόσον καφέ δεν έχει το μαγαζί του Μούργου!

Γιατί τα βλέπετε τα όσκαρ βρε αδερφέ, αφού σας συγχίζουν τόσο; Πετάξτε την κεραία σας στα σκουπίδια να βλέπετε στο κουτί μόνο ό,τι διαλέγετε, και όχι ό,τι σας βάζουν! Όλοι γκρινιάζουν στην Ελλάδα για το πρόγραμμα της τηλεόρασης, αλλά τελικά όλοι κολλάνε τη μύτη τους πάνω στην οθόνη 😕

Μου αρέσει!

24. faros - 23 Φεβρουαρίου, 2009

Ι.Γ.: Μα … , να κάνεις το … αυτονόητο …

Πετάμε πέρα τη πιτζάμα, ντυνόμαστο στο σικ, βγαίνουμε έξω, πάμε όπου θέλουμε … ζούμε … ζούμε … ΖΟΥΜΕΕΕΕΕΕ !

αγκνιρα : Μα … , το έχω ξαναπεί όλοι οι λασποθαμώνες (ακόμα κι ο … τεό) είστε καλεσμένοι μου όποτε το επιθυμήσετε …
Για τα άλλα σου, συμφωνώ απόλυτα !

Την καλησπέρα μου !

Μου αρέσει!

25. renata - 23 Φεβρουαρίου, 2009

Άξιζε αυτή η μουσική της ταινίας για Όσκαρ? Για όνομα…

Μου αρέσει!

26. teokaf - 23 Φεβρουαρίου, 2009

Βρε Αγκινάρα νομίζεις πως στην Ελλάδα η τηλεόραση είναι που σε συγχύζει; Πλανάσαι πλάνην οικτράν. Η πραγματικότητα είναι το πρόβλημα.
Τα όσκαρ δεν με συγχύζουν Αγκινάρα μου, μόνο κάτι βραβεύσεις του κ@λου που και που.
Δεκτή η πρόσκληση Φάρε αλλά θα πίνει πρώτα ο Μούργος απ το ποτό και μετά εγώ ( έχω διαβάσει πολύ ιστορία για την Ρωμαϊκή αυτοκρατορία συμπάθα με )

Μου αρέσει!

27. μούργος - 23 Φεβρουαρίου, 2009

@16. faros , ε, οχι και ολοι ρε φαρε.
η λασπη εχει το δικαιωμα εκμεταλλευσης.
το εχουμε ξεκαθαρισει αυτο 👿
.
(ενταξει θα παρεις και συ ενα 10%, αλλα οχι να παρουν και οι υπολοιποι.
αυτο μου ελειπε να παρει και ο μπαρμπας ποσοστα (να τα κανει τι; μαρμαρο για την κατοικια του; )
.
@17. teokaf, καλα ρε μπαρμπα εισαι σοβαρος;
ξενυχτησες να δεις τα οσκαρ (μηπως πειμενες να σε φωναξουν και σενα;)
.
εγω τα ειδα σημερα (δεν παιζονται στο ιντερνετ, ηδη κυκλοφορουν σε αριστη ποιοτητα)
.
και σταματα να βλεπεις συνωμοσιες παντου ρε αχρηστε.
ε, το μονο προβλημα απο τα οσκαρ ειναι το οσκαρ σεναριου;
δηλ. το τραγουδι του σλαμντογκ αξιζε ;
.
και αν αλλη φορα πειραξεις τα επιπλα της λασπης καλο ειναι να εχεις μαζι σου και τη νεκροφορα (ετσι και αλλιως πρεπει να ειναι παντα σταντμπαι για σενα)
.
αν ηταν να παθεις συμφορηση, επρεπε να ειχε παρει και το οσκαρ ταινιας 😛
.
@18. faros , αστον ρε φαρε. δεν υπαρχει περιπτωση να βγαλεις ακρη με τον μπαρμπα (αυτες οι συχνες αλλαγες στη θεραπεια τον εχει τσακισει)
.
@19. Ιδιαιτέρα Γραμματεύς, ιδιαιτερα φτυστη η μαιρη παναγιωταρα εισαι 😆
ετσι οπως το βαζεις , εχεις και συ τα δικια σου.
ο αρχιτσιγγουναρος ποιος ειναι;
ο συζυγος; 😆
.
@20. Ιδιαιτέρα Γραμματεύς, ωχ, λοιποι θαμωνες προσεχτε ιδιαιτερα την ιδιαιτερα.
πολλα νευρα εχει και μια λαθος φραση να της πειτε θα ξεσπασει πανω σας (οχι τιποτα αλλο, λυπαμαι και τα γυαλικα της λασπης, ολα βοημιας )
.
@21. faros, φαρε, μαλλον θα τα ακουσεις απο την ιδιαιτερα.
ειπαμε, ειναι φορτωμενη
.
@22. Ιδιαιτέρα Γραμματεύς, ε, μην την πληρωσει και ο φαρος
(ειναι και ο μονος στη λασπη που ενδεχεται να ακουσεις και καμμια κουβεντα συμπαραστασης )
.
@23. αγκνιρα, αγκνιρα ειπαμε, τσιπουρο μονο ο φαρος εχει.
και μας εχει καλεσει επανηλειμενα.
η λασπη προσωρινα σταματαει τα κερασματα (εδω που τα λεμε δεν τα αρχισε και ποτε 😆 )
.
ο μπαρμπας παντα ετσι κανει.
θελει να υποφερει για να μπορει μετα να βριζει (γι αυτο και αντεχει ή μαλλον το επιζητει το καθημερινο ξυλο απο τις νοσοκομες)
.
@24. faros, φαρε, δεν ειμαστε ολοι συνταξιουχοι.
μη παιζεις με τον πονο μας 👿
.
πρεπει να ερθουμε τελικα (τον τεο τι τον βαζεις μεσα; ελεοςςςς)
.
@25. renata , δεν αξιζε ρενατα, αλλα ετσι ειναι τα οσκαρ (αμερικανικη γιορτη)
.
@26. teokaf ρε τεο αφου σε τσακιζει η (σκληρη) πραγματικοτητα γιατι επιμενεις να κοιταζεσαι στον καθρεφτη;
.
πολυ αισιοδοξος εισαι παντως για το ταξιδι στον φαρο
(εχεις αλλες προτεραιοτητες, για αλλο ταξιδι μεγαλο και μακρινο)

Μου αρέσει!

28. teokaf - 23 Φεβρουαρίου, 2009

@ Ιδιαιτέρα: Το δίκιο σου βουνό Ιδιαιτέρα γιατί στον κινηματογράφο είναι άλλη εντελώς η διάσταση αλλά πρόσεξέ με:
25*2*15 = 750€ χαλαρά είπες τίποτε;
προβολές, άτομα, εισιτήρια + ποπ κορν +κοκα ( κολα εννοείτε) σοκολάτα,
Δύσκολοι οι καιροί, για να μην πω πως αυτό το 2 ( μαζεύονται πολλοί σπίτι) μπορεί να γίνει 5

Μου αρέσει!

29. teokaf - 23 Φεβρουαρίου, 2009

Ρε γελοίε των γελοίων τα Όσκαρ τα παρακολουθώ πάντα εδώ και 15 χρόνια απ ευθείας, όπως και τους τελικούς του NFL, δεν μπορώ να περιμένω την επομένη γιατί εν αντιθέσει με σένα εγώ έχω το γνώθι σ εαυτόν και δεν ξέρω τι με περιμένει την επομένη μέρα.
Αν λοιπόν, πρώτον δεις το Μιλκ που δεν το έχεις δει. Δεύτερον δεις και τις επόμενες που διαγωνιζόντουσαν ( που μερικές τις έχεις δει) αλλά το σημαντικότερο δεις την απονομή στον δύστυχο γκέι τιπάκο που έγραψε το παντελώς μέτριο σενάριο τότε κατηγόρησε με όσο θέλεις ( εννοώ κανονικά όχι αυτό στο καθ εκάστην )
Για τον Πεν δεν λέω κουβέντα δικαίως και άξιος ( αλλά ήθελα τον Ρουρκ για άλλους λόγους) όπως είπε σωστά ο Ντε Νίρο γιο τον Πεν: απορώ πως έπαιζες τον στρέιτ σε όλες τις άλλες σου ταινίες.

Μου αρέσει!

30. teokaf - 23 Φεβρουαρίου, 2009

Ρε γελοίε το όσκαρ για το τραγούδι το έχουμε γράψει μην κουράζουμε το κοινό της Λάσπης επειδή το Αλσχάιμερ και συ είσαστε συγγενείς εξ αίματος.

Μου αρέσει!

31. Liakada - 23 Φεβρουαρίου, 2009

Δεν είναι «σοβαροφανής δικιολογια» λες? ΄-)
Καλά δεν παω Παρισι …
θα παω μια βόλτα κατά μεριά κάτω απο το αυλάκι στο 3μερο στης Καθαρής Δευτέρας να φαω και μπακαλιάρο τηγανιτό! λολ
Φιλια καρναβαλιστικα!

Μου αρέσει!

32. faros - 23 Φεβρουαρίου, 2009

27.16: Μα … , μια … προτασούλα έκανα ο καϋμένος … αν δεν θέλεις δεν την δέχεσαι … 😛

Μούργε για το … καλοκαίρι μιλάω !!!

Αν κάτι με χαραχτηρίζει είναι η τιμιότητα … άρα το τσίουρο που θα κεράσω θα είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ !
(δεν χρειάζονται ούτε δοκιμές ούτε τίποτα)

Δεν νομίζω, επίσης, ότι για να μάθουμε να ΖΟΥΜΕ ήσυχα ήσυχα κι απλά, χρειάζεται να είμαστε συνταξιούχοι …
Θέληση να υπάρχει και μικρές απαιτήσεις …
Δεν χρειάζονται πολλά πολλά …
(για την Ι.Γ. μιλάω)

Γεια σας !

Μου αρέσει!

33. αγκνιρα - 23 Φεβρουαρίου, 2009

Καλά, βρε Φάρε, πως να ζούμε ησυχα ήσυχα με παιδάκια στο σπίτι; Εκτός από όλη την δουλειά που χρειάζονται (τα …μανταλάκια που λέει και η Ιδιαιτέρα και όλα τα συναφή.) θέλεις να κάνεις και κάτι μαζί τους δεν θέλεις; Να ενδιαφερθείς για αυτά που σκέφτονται, αυτά που τους απασχολούν, να παίξεις λίγο και μαζί τους κλπ. κλπ. Αμά συγχρόνως πρέπει ή θες και να δουλεύεις (επί πληρωμή εννοώ), πότε σου μένει καιρός για να ζήσεις, όπως λες; Πρέπει ναχεις εφτα ζωές σαν την γάτα! (Οι σκύλοι έχουν μόνο μιά 😛 )

Μου αρέσει!

34. Aura Voluptas - 23 Φεβρουαρίου, 2009

Λοιπόν !! Με έχετε συγχύσει όλοι εδώ μέσα σήμερα !!! 👿

( εκτός από την αγκνιρα, τη Ρενάτα, το Φάρο, την Ιδιαιτέρα και τη Λιακάδα )

Μούργε 15 . @ Σωστός . Διότι και ο Στάθης Ψάλτης αρνήθηκε την πρόταση που του έγινε να σ’ενσαρκώσει . Προτίμησε να λήξει την καριέρα του την ίδια στιγμή . Μέχρι νεωτέρας, ταινία δε γύριζεται . Άσε που δεν πρόκειται να βρεθεί διανομέας ακόμη κι αν του προσφέρουμε … ό,τι διαθέτουμε, τέλος πάντων . 😆

Μας δουλεύεις ?? Έγραψες για την ταινία χωρίς να την έχεις δει ?? Παραδέξου ότι την κατέβασες ! Παραδέξου – παραδέξου – παραδέξου – θυμήθηκα και τον ανασκολοπισμό τώρα – παραδέξου !!! 👿


τεοκαφ @ Σε μισώ – σε μισώ – σε μισώ !! 👿

Έρχομαι ψόφια, κουρασμένη για να διαβάσω ότι βλέπεις τα Oscars Live 15 χρόνια τώρα !!??? Σε μισώ και σε ζηλεύω αφάνταστα και σε μισώ ξανά ! 👿 👿

Το Όσκαρ Τραγουδιού τα τελευταία χρόνια έχει δεινοπαθήσει και πέσει σε φάση ψιλοπαρακμής . Ο Springsteen έπρεπε να το έχει στα χέρια του αυτή τη στιγμή .

Εγώ εξέφρασα άποψη μόνο για την Ερμηνεία του Πεν . Κατά τ’άλλα ναι, η ταινία θα ξεχαστεί, όπως και το Brokeback ( μου άρεσε όταν το είδα αλλά λίγες μέρες μετά δε μου είχε μείνει τίποτα πέρα από τη μουσική – είχε ωραία μουσική το Brokeback όλα κι όλα ) .

Θα πάω να πνίξω τον πόνο μου στο ΓιουΤούμπι, να δω κανένα βιντεάκι . 😥

Σου είπα ότι σε μισώ ???? 👿


Ιδιαιτέρα 19 . @ 12 points !! Έτσι ακριβώς ! Χε χε χε ! 🙂

Φάρος @ Φάρε πού ερχόμαστε για τα τσιπουράκια ??? Ο Μούργος δεν κερνάει τίποτα πια . 😈

Μου αρέσει!

35. faros - 24 Φεβρουαρίου, 2009

33. αγκνιρα : Ένας καλύτερος καταμερισμός του χρόνου … και όλα θα πάνε καλά !
Βέβαια τα παιδιά στο σπίτι είναι ευτυχία … μην το βάζεις ως πρόβλημα !!!

Αύρα : Στον Έβρο κατοικοεδρεύω … και κάνω διακοπές στη Σαμοθράκη … ΄ντάξ΄;;;;;;;;;;
Προς το παρόν, … κερνάω … νοερά !!!

Την Καλημέρα μου !

Μου αρέσει!

36. Кроткая - 24 Φεβρουαρίου, 2009

δεν παρακολουθώ τα σχόλια, έχω να πω για το ποστ (είμαι σίγουρη πως θα είμαι εκτός θέματος) ότι ο λόγος που δεν την έχω δει ακόμα ειναι πως ακριβώς είναι μια ταινία για την Ινδία. Δεν έχω καλές σχέσεις με αυτές τις χώρες της Απω Ανατολής…

Μου αρέσει!

37. Кроткая - 24 Φεβρουαρίου, 2009

α, επίσης Άουρα, θέλω να σου πω πως εδώ βγαίνουν όλες οι οσκαροταινίες πριν τα οσκαρ.

απλά εγώ μισώ τα όσκαρ, τα έβλεπα όταν πήγαινα γυμνάσιο, μάλλον ασχολιόμουν μαζί τους όταν πήγαινα γυμνάσιο.
έκτοτε, αν μια ταινία πάρει όσκαρ ειναι λόγος για να μην τη δω.

Το Μπροκ Μπακ ήταν μια βλακεία που αν αντί για γκέυ, το ζευγάρι ήταν στρέιτ, θα είχε μείνει στα αζήτητα.

Αλλα το Μιλκ θέλω να το δω.
Ο Μικι Ρουρκ δε μου αρέσει., Και οκ, μην τρελαθούμε κιόλας, έστω ότι είναι καλός αλλά όχι και για βραβείο πια!

Μου αρέσει!

38. μούργος - 24 Φεβρουαρίου, 2009

@28. teokaf , ρε μπαρμπα σαν πολλα δεν τα βαζεις
το 25 τι ειναι;
καθε μερα σινεμα; 😕
.
ρε γυφτε δεν πιστευω να κοβεις και εισητηρια; 😛
.
@29. 30. teokaf, μπαρμπα τελειωσαν τα οσκαρ, του χρονου τωρα
(ε, καλα δεν πειραζει θα τα δουμε εμεις για σενα.
εσυ εκει που θα εισαι τι να δεις; 😆
.
@31. Liakada και οπως πανε τα πραγματα θα φας και μπολικο χιονι
καλα να περασεις
(εγω μαλλον θα παω λουσιο, εκει που πνιγονται)
.
@32. faros , αμαν ρε φαρε με τα κομμουνιστιστικα σου.
ειπαμε και μεις να βγαλουμε κανα φραγκο και θα πρεπει να το μοιραστουμε με τον καθε τυχαρπαστο;
.
το τσιπουρο σου δεν το εθιξα εγω. ο μπαρμπας (αυτος με το ακαταλογιστο)
.
φαρε σου’ρχομαστε ολοι το καλοκαιρι 😆
.
@33. αγκνιρα, εγω αγκνιρα σε καταλαβαινω απολυτα
(την καθαρισες τη σοφιτα να ανεβω προς τα βορεια; 😆 )
.
@34. Aura Voluptas ενταξει με τον ψαλτη αλλα ο σεφερλης δεν απαντησε ακομη 😆
.
καλα εισαι βλαμμενη;
μισεις τον τεο γιατι βλεπει 15 χρονια λαιβ τα οσκαρ και εσυ οχι;
ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΝΟΜΗ βλεπει εδω και 15 χρονια
ελεοςςςςςς 😆
.
για την εκδρομη στον φαρο το καλοκαιρι θα ενημερωθητε εγκαιρα απο τη λασπη.
με απιστευτες χαμηλες τιμες , ειτε οδικως θελησετε να πατε ειτε αεροπορικως.
λασπη =εγγυηση 😀
.
@35. faros , φαρε μη μιλας καθολου.
μαλλον θα βγαλουμε κανα φραγκο με την εκδρομη που διοργανωνει η λασπη για το καλοκαιρι στη σαμοθρακη
(θα παρεις και συ το κατι τις σου 😀 )
απο τον μπαρμπα θα παρουμε τα τριπλα.
θα του πουμε οτι ειναι νησι της καραιβικης
δεν θα καταλαβει τιποτα!
.
@36. Кроткая , γιατι κροτ;
που και γιατι τσακωθηκατε με την ινδια;
(αν εξαιρεσεις λιγο τη βρωμια οι χωρες αυτες ειναι πολυ σπουδαιες πολιτισμικα. και οι ανθρωποι πολυ ενδιαφεροντες)
.
@37. Кроткая δεν σου αρεσουν καθολου τα οσκαρ αλλα αποψη εχεις για ολα ε; 😆

Μου αρέσει!

39. faros - 24 Φεβρουαρίου, 2009

😀 😀 😀 😀 😀

Μου αρέσει!

40. teokaf - 24 Φεβρουαρίου, 2009

@Κροτ Βέβαια αυτά που γράφεις για το Όσκαρ δεν θα έπρεπε να είναι έτσι γιατί τα τελευταία χρόνια θα πρέπει να έχεις χάσει πολύ μεγάλες ταινίες και είναι κρίμα.
@ Μούργο: Ρε γελοίε το 25 είναι για την σεζόν αλλά η αλήθεια είναι πως δεν σκέφτηκα πως θα διάβαζες και συ το σχόλιο να το ζωγραφίσω κιόλας μπας και καταλάβεις τίποτε. Αμέσως εκεί το μυαλό σου Σάιλοκ πως να κάνω απόσβεση στην 100αρα Σονι Bravia 200hz ( αχ και να ήταν αλήθεια)
Για την Σαμοθράκη ο μόνος που έχει πάει σίγουρα είμαι εγώ, για τον Φάρο διατηρώ αμφιβολίες κατά πόσο είναι υπαρκτό πρόσωπο ( είδα τον Ανδαλουσιανό σκύλο σήμερα ξανά και είμαι λίγο επηρεασμένος ). Όσο για σένα με την τύφλα που σε δέρνει σε βλέπω κατά Ιμβρο ( είναι καιρός να γνωρίσεις την φιλοξενία των φίλων μας εκεί )
@ Άουρα: Its a thin line between love and hate. http://www.youtube.com/watch?v=xg7cpNEm55s&feature=related

Μου αρέσει!

41. μούργος - 24 Φεβρουαρίου, 2009

@39. faros , φαρε το χαμογελο ειναι για τη σαμοθρακη ή για το κατι τις 😆
.
@40. teokaf, ο μπαρμπας βλεπει μπουνιουελ και μετα καπακι τα οσκαρ για να ερθει στα ισια του.
τι καινουργιο παιρνεις ρε μπαρμπα;

Μου αρέσει!

42. Кроткая - 24 Φεβρουαρίου, 2009

άλλο το τι μου αρέσει, άλλο το αν έχω άποψη.

κι εσύ δε μου αρέσεις, αλλά άμα θες μπορώ να σου πω την άποψή μου για σένα!

😈

Μου αρέσει!

43. Ιδιαιτέρα Γραμματεύς - 25 Φεβρουαρίου, 2009

Καλημέρα α τούτι ε α τούτες (ιταλικά είναι αυτά)
και ευχαριστώ για τη συμπαράσταση.

Είπαμε είμαι σκράπας (εντελώς όμως) στα μαθηματικά και δεν παραξενεύτηκα που δεν μπορούσα να λύσω την εξίσωση με τα ποπκόρν και τα συναφή του ΤεοΚαφ.
Μετά από προσεκτική μελέτη κατάλαβα.

Καλοί μου άνθρωποι, πόσο συχνά νομίζετε ότι βγαίνω για σινεμά?
Να σας δώσω μια βοήθεια:

Η τελευταία ταινία που είδα ως ενήλικας με την κολώνα του σπιτιού μου ήταν η Πολίτικη Κουζίνα.
Από τότε έχουμε να βγούμε.
Αυτά.

Μετά τιμής,

Ιδιαιτέρα.

Μου αρέσει!

44. Ιδιαιτέρα Γραμματεύς - 25 Φεβρουαρίου, 2009

Α, και η προτελευταία ήταν η Μανόλια με τον Τομ τον Πύραυλο.

Τόσο συχνά.

Μου αρέσει!

45. Кроткая - 25 Φεβρουαρίου, 2009

συγγνώμη, Ιδιαιτέρα, αλλά αυτό είναι πριν από 5 χρόνια. Μια φορά στα 5 χρόνια βγαίνετε από το σπίτι σας?

Μου αρέσει!

46. Ιδιαιτέρα Γραμματεύς - 25 Φεβρουαρίου, 2009

Εμμμμμμ…..

ναι. 😦

Και τώρα που υπάρχει και το premium user account στο rapidshare,

βράστε τα φιλτάτη. 👿

Μου αρέσει!

47. teokaf - 25 Φεβρουαρίου, 2009

@Ιδιαιτέρα: Ήδη φτιάχνουμε με τους θαμώνες της Λάσπης στο facebook ομάδα με τίτλο
Απελευθέρωση της Ιδιαιτέρας εδώ και τώρα.

Μου αρέσει!

48. teokaf - 25 Φεβρουαρίου, 2009

Μούργο σε παρακαλώ να στείλεις σε ηλεκτρονική μορφή τον Αιχμάλωτο της Ζέντα και τον κώμη Μόντε Κρίστο στην Ιδιαιτέρα.

Μου αρέσει!

49. μούργος - 25 Φεβρουαρίου, 2009

@42. Кроткая, κροτ, να μη πεις καμμια αποψη.
αμαν!
με φαγατε!
κονσερβες μου φωναζατε οτι ανεβαζω.
ε, λοιπον μολις χθες κηδεψα ενα εξωτερικο σκληρο δισκο που ειχα τις φωτο μου
10 γιγα προσφατο φωτογραφικο υλικο παπαλα
(συν μουσικη συν ……… συν…………..) 😦 😥
.
απο εδω και περα μονο κονσερβες 😛
.
@43. Ιδιαιτέρα Γραμματεύς, ιδιαιτερα δεν εισαι η μονη.
πολυς κοσμος δεν βγαινει για σινεμα πλεον
και τα εξοδα και ο χρονος.
κολωνα του σπιτιου τον λες γιατι δεν το κουναει απο το σπιτι; 😆
.
@44. Ιδιαιτέρα Γραμματεύς, μιλαμε για τρελλη διασκεδαση ε; 😆
.
@45. Кроткая, γιατι απορεις.
η πενταετια ειναι οτι πρεπει (δεν ξεχνας την επομενη φορα)
.
@46. Ιδιαιτέρα Γραμματεύς, ναι αλλα παραδεξου το.
τις ταινιες τις βλεπεις πριν ερθουν καν ελλαδα
.
@47. teokaf, ο μπαρμπας αρχισε το ανταρτικο.
εσυ βοηθησες και τον παλιοκωστα; 😆
.
@48. teokaf, ναι ρε , και σε σενα το » στη σκονη του κ@λου» 😆

Μου αρέσει!

50. teokaf - 25 Φεβρουαρίου, 2009

Q: Why did Adam and Eve have a perfect marriage?

A: He didn’t have to hear about all the men she could have married, and she didn’t have to hear about the way his mother cooked

Μου αρέσει!

51. Ιδιαιτέρα Γραμματεύς - 25 Φεβρουαρίου, 2009

@ Μούργο:
Πώς το καταλάβατε?
Άσε που, αν βγούμε από το σπίτι μπορεί, όταν γυρίσουμε να έχει φύγει αυτό.

Μας έχει βαρεθεί πια.

Τις ταινίες είπαμε δεν τις βλέπω.

Κάνω τρελλά μούτρα, απαξιώ και να του μιλήσω, και φυσικά φεύγω από το δωμάτιο.

Η διασκέδαση δεν είναι απλώς τρελλή, έχει και χαρτί από το Δρομοκαείτειο. (Μεταπτυχιακό).

Τα συλλυπητήριά μου για τον σκληρό δίσκο σας.
Δεν υπάρχει πλέον ελπίς????

Μου αρέσει!

52. Ιδιαιτέρα Γραμματεύς - 25 Φεβρουαρίου, 2009

@teokaf:
Στο facebook εεεεεεε?????
Έχουμε και χρόνο να φτιάχνουμε γκρουπ στο facebook?

Ώπα, για μένα είναι.

Καλά, φχαριστώ πολύ.

Λέω να πάρω τη βερσιόν του Φάρου με τα τσίπουρα στη Σαμοθράκη.
(Προτεινόμενος μεζές: κατσίκι στη σούβλα)
Γειά σου Φάρε!!!!

Αύρα ευχαριστώ για τη βαθμολογία, 🙂

Μου αρέσει!

53. Aura Voluptas - 25 Φεβρουαρίου, 2009

Μούργος @ 👿 👿

Φάρος @ 😉

Τεοκαφ @ 😈

Κροτ @ 😀

Free Willy … εε … Ιδιαιτέρα @ 😀 ( Κουράγιο, εμείς είμαστε εδώ καλέ ! )

( Μεγάλη εφεύρεση τα όταν δεν έχεις κουράγιο να γράψεις μετά από 3747345765 σχόλια ! )

Μου αρέσει!

54. Aura Voluptas - 25 Φεβρουαρίου, 2009

Τα smileys ξέχασα να γράψω !! 😆

Μου αρέσει!

55. μούργος - 26 Φεβρουαρίου, 2009

@50. teokaf, δεν μας εφταναν ολα τα αλλα εχουμε και τις κρυαδες του μπαρμπα
.
@51. Ιδιαιτέρα Γραμματεύς, ιδιαιτερα, αν διαβασω καμμια μερα για συζυγο που κατηγγειλε την κολωνα του σπιτιου της για παρανομο νταουλοντινγκ θα καταλαβω ποια ειναι 😆
.
μονη ελπις ειναι οι εταιρειες ανακτησης δεδομενων.
αν μπορουν αυτες και ειναι λογικη τιμη βλεπουμε
.
@52. Ιδιαιτέρα Γραμματεύς, αν μετα διαβασω οτι η συζυγος μετα την καταγγελια εβρεθη να πινει τσιπουρα στη σαμοθρακη θα σιγουρευτω 😆
.
@53. Aura Voluptas με τοσα σμαιλις που εχει το σχολιο , κανονικα επρεπε να στο χρεωσω μια περιουσια
.
@54. Aura Voluptas, χρεωνω κι αλλο ενα 😛

Μου αρέσει!


Σχολιάστε