jump to navigation

Οι εραστές της Μαρίας (by Composition Doll) 2 Αυγούστου, 2007

Posted by μούργος in Χωρίς κατηγορία.
Tags:
trackback

maria1.jpg
H Μαρία είναι η κολλητή μου.
H Μαρία τα είχε με τον Θεμιστοκλή (Θέμη για τους φίλους). O Θέμης την παράτησε για να αφοσιωθεί στις σπουδές του. O Θέμης είναι 45 χρονών….. Η Μαρία δεν το έχει ξεπεράσει. Αλλά δεν το παραδέχεται.
Η κολλητή μου είναι ένα πλάσμα σχεδόν τέλειο. Και λέω «σχεδόν» γιατί έχει μια μικρή αδυναμία: δεν έχει σωστό κριτήριο στους άντρες της ζωής της. Διορθώνω: δεν έχει KΑΘΟΛΟΥ κριτήριο στους άνδρες της ζωής της. Από τη μία, θεωρεί απαραίτητο και αναγκαίο να τους γνωρίζω και να τους εγκρίνω κι εγώ. Από την άλλη ουδέποτε ακούει τη γνώμη μου. Έτσι συμβαίνουν τα εξής «κουλά»: γνωρίζεται η Μαρία με εν δυνάμει γκόμενο. Βγαίνουν μόνοι δυο-τρεις φορές και μετά είναι η σειρά μου να εγκρίνω ή να απορρίψω τον περί ου ο λόγος νέο. Για ξεκάρφωμα δε (όπως λέει η Μαρία) ακολουθείται ευλαβικά το εξής σενάριο. Η Μαρία προτείνει στον γκόμενο να του γνωρίσει την υπέροχη κολλητή της (εμένα, ντε!). Ο γκόμενος ενθουσιάζεται. Η Μαρία λέει στον γκόμενο «φέρε κι έναν φίλο σου μαζί, να βγούμε τέσσερις». Ο γκόμενος ενθουσιάζεται δις κι εγώ τρώω φρίκη γιατί ξέρω τι με περιμένει.
Και για να καταλάβετε τι εννοώ, κατά καιρούς έχω υποστεί τα εξής:
1. Όταν η Μαρία συνάντησε τον Δημόσιο Υπάλληλο: ετών 52, ανώτερος υπάλληλος σε δημόσια υπηρεσία. Έφερε και έναν φίλο του συνομήλικο μαζί. Περάσαμε ένα αξέχαστο βράδυ τρώγοντας ψαράκια. Έμαθα τα ΠΑΝΤΑ για τη χοληστερίνη, τα τριγλυκερίδια, το σάκχαρο, την ποδάγρα, την ελονοσία, και γενικώς πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν. Προφανώς το αγαπημένο θέμα συζήτησης των λίγο-πριν-τη-σύνταξη δημοσίων υπαλλήλων της συγκεκριμένης υπηρεσίας, είναι η αυξημένη περιεκτικότητα των ανωτέρω στο αίμα τους. Τρελόκεφο σας λέω….
2. Όταν η Μαρία συνάντησε τον Αιωροπτεριστή: ετών 45, σπορτίφ και άνετος τύπος. Μέχρι εδώ καλά. Εγώ όμως, τι φταίω να κάνω μαθήματα αιωροπτερισμού τώρα στα γεράματα? Και να με τραβολογάει στα όρη και στα άγρια βουνά, σε γκρεμούς και σε χαράδρες? Για να πηδήξει η Μαρία τον αιωροπτεριστή έπρεπε εγώ να πηδήξω στο κενό σαν τον Ίκαρο? Και να έχω και το φίλο του γκόμενου να με συμβουλεύει: «Μη σφίγγεσαι, μωρό μου». Μα αν δεν σφιχτώ, μωρό σου, θα χεστώ επάνω μου από τον φόβο μου! «Θυμήσου τα μαθήματα και ο άνεμος θα κάνει τη δουλειά του». Ναι, τα μαθήματα τα θυμάμαι, αλλά αν αποφασίσει και η βαρύτητα να κάνει τη δική της δουλειά, τι γίνεται? Έβγαλα ακόμα δυο άσπρες τρίχες την εποχή του αιωροπτεριστή γκόμενου και έχασα τουλάχιστον πέντε χρόνια απ’ τη ζωή μου.
3. Όταν η Μαρία συνάντησε τον Κομμουνιστή: ετών 44. Α καλά, εδώ ήμουν στο στοιχείο μου, θυμήθηκα τα έρημά μου νιάτα και-που-τσα-λακωθήκατε! Εδώ η Παπαρήγα η καλή, λέμε! Ένα ντεζαβύ είχα η γυναίκα, με τη ζαβή που έχω μπλέξει! Και νάσου τα «γειά μας συντρόφισσα» και δώστου η Μαρία να τραγουδάει αντάρτικα!! Ποια? Η Μαρία!!! Που το ολ τάιμ φέιβορίτ της είναι το «έχεις μεγάλο ταλέντο στα χείλη». Έλεος, σύντροφοι!!!!
4. Όταν η Μαρία συνάντησε τον Χριστιανό: ετών 44 επίσης. Ο Χριστός, η Παναγία και οι Άγιοι Πάντες σε συσκευασία του ενός! Άλλο να σας λέω και άλλο να βλέπετε. Γυρίσαμε όλα τα μοναστήρια της Αττικοβοιωτίας. Ευτυχώς εγώ τη γλίτωνα, γιατί με τα παντελόνια που φοράω συνήθως δεν με άφηναν να μπω μέσα. Ε, είμαι και λίγο αθυρόστομη (ΛΙΓΟ είπα!), ο Χριστιανός μας «άφησε χρόνους» σχετικά γρήγορα, χωρίς ιδιαίτερες παράπλευρες ζημίες.
5. Όταν η Μαρία συνάντησε τον Μάστερ: ετών 40, το δέκα το καλό λέμε. Μέχρι κι εγώ κόντεψα να την πατήσω. Νέος, ωραίος, οικονομικά ανεξάρτητος, όπα είπα λέω, η κολλητή αυτή τη φορά τα κατάφερε. Και έφερε και έναν φίλο, αναλόγων προσόντων. Και πήγαμε να φάμε σε κομ ιλ φο εστιατόριο. Και όλα πήγαιναν καλά. Μέχρι τη στιγμή που σηκώθηκε ο Μάστερ να πάει τουαλέτα. Και πέφτουν από τις τσέπες του με σειρά εμφανίσεως: ένα ζευγάρι χειροπέδες (οκ, δεν έχω πρόβλημα με αυτό), ένα μαστίγιο (με αυτό έχω!), μια μαύρη μάσκα δερμάτινη (!!!!!!!!!), μια τανάλια, ένα πριόνι, μια φρέζα (αυτό εργαλείο δεν είναι?), ένας λοστός, μια σιδηρογροθιά και ένα κλαδευτήρι. Διατηρώντας την ψυχραιμία μου και το χαμόγελό μου, γυρνάω στη Μαρία και τη ρωτάω: «πού τον γνώρισες αυτόν?». Για να λάβω την απάντηση: «στο ίντερνετ, σε τσάτρουμ και συγκεκριμένα στο NO PAIN, NO GAIN. Λες να έκανα λάθος επιλογή?»
6. Όταν η Μαρία συνάντησε τον Εργολάβο Κηδειών: κατ’ αρχήν, εξ απαλών ονύχων, η λέξη εργολάβος μου δημιουργεί μιαν άπωση. Μικρή φανταζόμουν κάποιον που εκμεταλλεύεται τον ιδρώτα των πτωχών (πλην τίμιων) εργατών. Και μεγάλη το ίδιο φαντάζομαι. Προσθέστε, τώρα, δίπλα στο «εργολάβος» και ένα «κηδειών». Got the picture? Έτσι μπήκε στη ζωή της φίλης μου (και στη δική μου, δυστυχώς) ο Φώτης. Εκ πρώτης όψεως δεν αντιλαμβανόσουν το μακάβριο του παρελθόντος, παρόντος και (προφανώς) μέλλοντός του. Μια χαρά άνθρωπος, χαμογελαστός, χοντρούλης, κοντούλης ένα teddy bear. Τώρα, θα μου πείτε, για teddy boy έψαχνε με teddy bear κατέληξε? Και δεν θα ξέρω και τι να σας απαντήσω γιατί θα έχετε δίκιο. Αλλά το δυνατό σημείο του Φώτη ήταν άλλο: δεν είχε φίλο. Ναι, ναι, καλά διαβάσατε, ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΦΙΛΟ, πράγμα πολύ βολικό για μένα, μια και θα γλίτωνα το double blind date. Το Φώτη, βέβαια, θα τον γνώριζα οπωσδήποτε…
Και έφτασε εκείνη η αποφράς ημέρα της γνωριμίας μου με το Φώτη. Περιμέναμε, με τη Μαρία, να περάσει να μας πάρει από το σπίτι της για να πάμε παραλία. Η φιλενάδα, βλέπετε, ήθελε «λίγο κρασί, λίγο θαλασσά και τ’ αγόρι τηηηηηηηηης».
«Τι αυτοκίνητο έχει;», ρώτησα η ηλίθια.
«Ένα στέισον μαύρο», απάντησε η πανηλίθια.
Και ήρθε το μαύρο στέισον, και έκανα το σταυρό μου, και έφτυσα τον κόρφο μου, και κουνήθηκα από τη θέση μου, και χτύπησα ξύλο και έκανα τρεις περιστροφές γύρω από τον άξονά μου. Γιατί, σωστά καταλάβατε διορατικοί μου αναγνώστες, το «στέισον» ήταν μια παλιά, καλή νεκροφόρα!
Και τότε έθεσα το μέγα ερώτημα: «ΕΓΩ, παιδιά, πού θα κάτσω;»
Γιατί, όπως ενδεχομένως γνωρίζετε (και αν δεν γνωρίζετε, σας το λέω εγώ, που δεν έχω κανένα συμφέρον να σας πω ψέματα), οι νεκροφόρες δεν έχουν πίσω θέσεις, για τον ίδιο λόγο που τα σάβανα δεν έχουν τσέπες: είναι περιττές!!!
«Εσύ είσαι η τυχερή της παρέας», είπε ο χιουμορίστας Φώτης. «Θα πας ξαπλωτή. Χλίδα! Χα χα χα χα».
Και έφριξα.
Και γύρισε το μάτι μου.
Και άνοιξα το στόμα μου να απελευθερώσω όλα τα δαιμόνια της κόλασης.
Και τότε είδα την παράκληση στα μάτια της κολλητής: «Please, please, pleaaaase….»
Και κάθισα, ξάπλωσα μάλλον, πίσω.
Υπέκυψα…
Εκείνο το βράδυ, υπέκυψαν στα τραύματά τους (τα προκληθέντα από συγκρούσεις και καραμπόλες στην παραλιακή) περίπου είκοσι (20) οδηγοί και επιβάτες διερχομένων οχημάτων. Για κάποιον ανεξήγητο λόγο, κάθε φορά που ανακάθιζα για να δω αν φτάνουμε ή για να ξεπιαστώ λίγο, ακολουθούσαν ουρλιαχτά και σφοδρές συγκρούσεις των παρακειμένων αυτοκινήτων τε και μοτοσικλετών.
Σαν τρελοί τρέχουν, πια, στην Παραλιακή…
7. Όταν η Νίνα γνώρισε τον επόμενο γκόμενο της Μαρίας: τον παρακάλεσα με δάκρυα στα μάτια να είναι καλός και τρυφερός με το μωρό μου και τον ρώτησα αν έχει δει το «Θέλμα και Λουίζ».
Από τότε βρήκα την ησυχία μου… Η Μαρία, πάλι, ακόμα απορεί….

Σχόλια»

1. μούργος - 2 Αυγούστου, 2007

τι να γραψω;
απολαυστικο κειμενο!!
η διαδρομη στην παραλιακη ειναι απιστευτη!!! 😀
τελος παντων, επειδη αυτος δεν ειναι ενας συνηθισμενος διαγωνισμος, ολα παιζονται!! 😉

Μου αρέσει!

2. Ρόδι - 2 Αυγούστου, 2007

EKTAKTO, EKTAKTO!!! Πολύ δυνατή η συμμετοχή Μούργε, παραδέξου το, τα φρούτα έχουν άλλη χάρη!!! Η Μανταμ Φράουκα «κέντησε»!!!
Κλαπ, κλαπ, κλαπ…!!!
(Και για να μην ξεχνιόμαστε: Τι θα γίνει μουσμουλους, κανένα ποστ με καμιά «γέφυρα» θα αναρτήσεις;;; Ή θα επαφίεσαι στα «διαμάντια» των άλλων για ποστ;)

Μου αρέσει!

3. aa-duck - 2 Αυγούστου, 2007

Εξαιρετικη συμμετοχη CD
και ο μούργουσ έχει δίκιο, η βόλτα στην παραλιακή κινηματογραφική. Καλή επιτυχία!
Το ότι η Μαρία προχωρώντας χαμήλωνε τον πήχη στο ηλικιακό πώς να το πάρω;

Από μένα πάντως το βραβείο τησ σεξότερης στο Νο4
😉

Μου αρέσει!

4. Ρόδι - 2 Αυγούστου, 2007

Το ουισκάκι κερασμένο για τον κύριο με το μαστίγιο παρακαλώ… χιχι!

Μου αρέσει!

5. Ρόδι - 2 Αυγούστου, 2007

Δε μας είπατε όμως, αγαπητή CD, ο Εργολάβος και ο Επόμενος, τι ηλικία είχαν; Όχι ότι έχει σημασία, αλλά να για να παρατηρήσουμε την καμπύλη του γραφήματος στο chart των Εραστών της Μαρίας

Μου αρέσει!

6. Кроткая - 2 Αυγούστου, 2007

κονσέρβα παιδιά. σας ξεπέταξε με κονσέρβα. όπως το καλοκαιρινό πρόγραμμα του Mega. όσοι την διαβάζουν από παλιά, αυτά τα ξέρουν απ’έξω…

ΑΠΑΤΗ!

άσε που δίνει στεγνά τη Μαρία την κακόμοιρη….

Μου αρέσει!

7. Ρόδι - 2 Αυγούστου, 2007

Mary, Mary, Who the hell is Mary (πρβλ Who the hell is Alice)? What about Mary?

Μου αρέσει!

8. aa-duck - 2 Αυγούστου, 2007

κ ο ν σ ε ρ β α;
😐

Μου αρέσει!

9. Ρόδι - 2 Αυγούστου, 2007

Έχουμε μία καταγγελία! Μήπως θέλετε δικηγόρο σε λογικές τιμές; Να ετοιμάσουμε την προσφυγούλα τώρα ή αργότερα;;

Μου αρέσει!

10. aa-duck - 2 Αυγούστου, 2007

κ ο ν σ ε ρ β α
😐

Μου αρέσει!

11. Кроткая - 2 Αυγούστου, 2007

Η Μαρία παιδιά μου, είναι η Ψεύτρα, πολύ καλή φίλη της κας Ντόλυ!

Και τα κείμενα έχουν ανέβει στο παρελθόν στο μπλογκ της κας Ντόλυ!

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΛΕΜΕ!!!

σας είδε καινούριους και θέλει να σας κοροϊδέψει!!!

Μου αρέσει!

12. Composition Doll - 2 Αυγούστου, 2007

Επειδή πάντα βρίσκεται κάποιος να πετάξει λάσπη στους καταξιωμένους και αξιόλογους βλόγερζ, θα περιμένω να απαντήσει ο Μούργος για το περί κοροϊδίας ζήτημα.

Χα!

Μου αρέσει!

13. teokaf - 2 Αυγούστου, 2007

Ρε παιδιά έχω να διαβάσω τόσο κείμενο από το Λύκειο

Μου αρέσει!

14. Ρόδι - 2 Αυγούστου, 2007

Μπανάκιααααα, άσε τα πλατς πλουτς κι έλα να αντιμετωπίσεις την κατάσταση!!! Για να μάθεις να μη με προσλαμβάνεις για ειδικό σύμβουλο, να δεις τώρα τι σημαίνει «διαιτησία» (όχι στα γήπεδα βρε μούσμουλο!!!), εγώ δε θα συνδράμω «γρυ»!
Hic Rhodus, hic salta!

Μου αρέσει!

15. Ρόδι - 2 Αυγούστου, 2007

Οι κανονισμοί προβλέπουν περί πνευματικής ιδιοκτησίας;;; Κι αν ναι, τι λένε περί originality των πονημάτων;;; Μήπως είναι κι εδώ κάτι σαν την Eurovision που πρέπει να αναρτώνται ανέκδοτα έργα ή δεν προβλέπεται; Γιατί αν φυσικά δεν προβλέπεται, δεν υπάρχει και πρόβλημα, βεβαίως βεβαίως. Και να θέσω επι τάπητος και το αξίωμα που λέει ότι «κομμένο και ραμμένο πόνημα βγάζει νέο πόνημα» ειδικά αν προέρχεται κι από τον ίδιο δημιουργό…
🙄
Είπα δε θα μιλήσω, ε;

Μου αρέσει!

16. Кроткая - 2 Αυγούστου, 2007

χμ… όταν μιλά ο Λυκουρέζος, όλοι σιωπούν!

Ντόλυ, είπα ψέμμα?

Μου αρέσει!

17. aaduck - 2 Αυγούστου, 2007

δεν θελω να φυγω για τη δουλεια 😐

Μου αρέσει!

18. aaduck - 2 Αυγούστου, 2007

και πάντως να πω πως υπάρχουν κονσέρβες και κονσέρβεσ πχ η κονσέρβα κομπόστα ροδάκινο με αρέσει και πέστε μe και συνταξιούχα!!! for all i care!!!!
:mrgreen:

Μου αρέσει!

19. Ρόδι - 2 Αυγούστου, 2007

Μη φύγεις βρε παπάκι, πες ότι έχεις ίωση!

Μου αρέσει!

20. aaduck - 2 Αυγούστου, 2007

σι γιου λειτερ λασπακιαμου,
αλλα δεν θελω να πάω το λεω
😐

Μου αρέσει!

21. lifewhispers - 2 Αυγούστου, 2007

Επ! Ηρθα κι εγω. και πανω που θελα ν απω κι εγω για το θαυμαστο (!) κοσμο των νεκροφορων, αναταραζεται η ηρεμια της λασπης…..

Μου αρέσει!

22. Composition Doll - 2 Αυγούστου, 2007

Εγώ θα απαντήσω ΜΕΤΑ το Μούργο!

Τς!

Μου αρέσει!

23. Αδαμ - 2 Αυγούστου, 2007

Η Μαρία είναι ελεύθερη αυτή την εποχή? Είμαι 42 ετών.

Μου αρέσει!

24. Composition Doll - 2 Αυγούστου, 2007

Αδάμ, πρώτα πρέπει να σας εγκρίνω εγώ! Στείλτε μου μαίηλ! 😛

Μου αρέσει!

25. sweetpotatonatassaki - 2 Αυγούστου, 2007

Αντιγράφω από εδώ:

Αντέχετε τη λάσπη; Θέλετε να πάτε στ’ αστέρια;


σχόλιο 112

ΥΓ. και να το πω και αυτο για να τελειωνουμε.
η κ. Composition Doll δεν εστειλε νεο κειμενο της -παρα το οτι προσφερθηκε, αν χρειαζοταν- αλλα ενωσε σε 1 ποστ, 2 συνεχειες ενος παλιοτερου σπαρταριστου της ποστ.
οποτε οι πιστοι αναγνωστες της δεν θα διαβασουν κατι νεο.
ετσι και αλλιως τιμη μας ειναι που ανταποκριθηκε και μπαινει σχεδον κατευθειαν εκτος συναγωνισμου!!!!!

Για να είμαστε δίκαιοι 🙂
– και να σας αποδείξω ότι έχω όντως καλή μνήμη!!!! 😛

Εξαιρετικό το κείμενο, Φράουλα!!!!! Όπως πάντα!!!!!! 🙂

Μου αρέσει!

26. Ρόδι - 2 Αυγούστου, 2007

Να ζωγραφίσουμε ένα κύκλο με κιμωλία να το λύσουμε το θέμα;

Μου αρέσει!

27. Ρόδι - 2 Αυγούστου, 2007

Έλα έλα ξυπνάτε, πολλή νωθρότητα βλέπω σήμερα, τί έγινε, μπήκε ο Αύγουστος και πέσαν οι σφυγμοί μας;;; Η ώρα έιναι 18:30 και είμαστε ακόμα στα 25 σχόλια;;; τς τς

Μου αρέσει!

28. Αδαμ - 2 Αυγούστου, 2007

compo 24 : Γκρινιάζετε, γκρινιάζετε όμως τα θέλει ο κ@λος σας, με το συμπαθειο. Αρχίζω ν’ αφιβάλλω γιά την αντικειμενικότητα του σχολίου γιά τη φίλη σας. Πρέπει ν’ ακουστεί και η δική της άποψη.

Μου αρέσει!

29. aaduck - 2 Αυγούστου, 2007

Ρόδι από 26 σιγά μην περιμένουμε και τον Γκοντό 😆 😆

εν τω μεταξύ ήρθα και στο γραφείο και βαριέμαι ακόμη και το σέρφινγκ

ο ι μ έ

Μου αρέσει!

30. Ρόδι - 2 Αυγούστου, 2007

😆 Παπάκι!!!
Πω πω σήμερα όμως, ε;;; Δεν παλέυεται η μέρα!!!
Υπομονή!

Μου αρέσει!

31. Composition Doll - 2 Αυγούστου, 2007

@Natassaki, κερδίσατε βασιλική φιλοξενία στο Νησί!!!

@Αδάμ, πώς είστε εμφανισιακά; 😀

Μου αρέσει!

32. μούργος - 2 Αυγούστου, 2007

κ. Composition Doll, δεν χρειαζετε καν να απαντατε σε σχολια της βελγας.
ολοι δειχνουμε μια κατανοηση.
εσεις, γατι οχι; 😆

Μου αρέσει!

33. μούργος - 2 Αυγούστου, 2007

ευχαριστω την γλυκοπατατα (οριστε, μιλαω λες και παιζω στην τενεκεδουπολη!!!! ), που αναδημοσιευσε το σχολιο περι του ποστ της Ντολυς.
αμηχανια βλεπω παντως στη λαχαναγορα, ε;
σας βγηκε απο τα αριστερα το εξαιρετικο αυτο ποστ.
Υ.Γ. αυτα τα γραφω για λογους δικαιοσυνης,ε;
ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ!!!!!!!!
ΕΚΕΙ ΕΞΕΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ!!! 😆 😆 😆 😆 😆

Μου αρέσει!

34. μούργος - 2 Αυγούστου, 2007

και να γραψω και αυτο για τους καλοθελητες!!
ορος 2456: ο διαγωνιζομενος δυναται να συμμετεχει με ηδη δημοσιευμενο ποστ
ή και με ποστ που αποτελειται απο 2 δημοσιευμενα ποστ
(μεχρι εκει, οχι ποστ με 3 δημοσιευμενα ποστ, δεν θα το κανουμε εδω μπεν χουρ!),
ΕΦ’ ΟΣΟΝ
εχει παρει την αδεια απο πριν
απο τον προεδρο της επιτροπης.
(και μετα την δημοσιευση
μπορει ο προεδρος να το εγκρινει
με μια απλη κινηση των χεριων
ή ακομη και με ενα απο καταφατικο νευμα της κεφαλης του!!
ενταξει;
καλυφθηκατε; 😆

Μου αρέσει!

35. sweetpotatonatassaki - 2 Αυγούστου, 2007

@ Ντόλλυ μου, σας ευχαριστώ! (ελπίζω να τα καταφέρω, αλλά όχι «βασιλική» – μπλιάχ!) 🙂

@ μούργος 33: ευχαριστω την γλυκοπατατα (οριστε, μιλαω λες και παιζω στην τενεκεδουπολη!!!!
στη Φρουτοπία, μουσμουλο-μούργο μου!!!! 😀

Μου αρέσει!

36. μούργος - 2 Αυγούστου, 2007

@23. Αδαμ, τα θελει και ο δικος σου κ@λος , μου φαινεται!!!!
ή μηπως θελεις να γινεις και συ καποια μερα ποστ απο τη Ντολυ;
😆

Μου αρέσει!

37. Кроткая - 2 Αυγούστου, 2007

το θυμόμουν κι εγώ το σχόλιο που ανέφερε η ΓΛΠΤ. Αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Οι άλλοι στίψαμε το κεφάλι μα ςγράψουμε κάτι καινούριο και η Ντόλυ έφερε κονσέρβα.

έτσι κι αλλιώς το διαγωνισμό και τα βραβεία χεσμένα τα έχω. Αλλά να είμαστε δίκαιοι.

Μου αρέσει!

38. μούργος - 2 Αυγούστου, 2007

@2. Ρόδι , παντα ετσι επιμονη εισαι;
θα το φας το κεφαλι σου καμμιά μερα!!!! 😆
θα γινει!!!!!!
οκ!

Μου αρέσει!

39. μούργος - 2 Αυγούστου, 2007

@37. Кроткая, και που το εστιψες; 😆
και εγω εστιψα πορτοκαλια σημερα για πορτοκαλαδα!!
δεν το εκανα και θεμα!!!!!
εσυ γιατι; 😆 😆 😆

Υ.Γ. οχι και τα εχεις χεσμενα!!!!
να μαζεψω ολες τις προσφορες που εχεις κανεις στους παντες; 😆

Μου αρέσει!

40. Composition Doll - 2 Αυγούστου, 2007

@Μούργο μου, το ξέρω ότι με θέλεις σαν κολασμένος, αλλά αρκεί. Καρφώνεσαι και θα πέσουμε στο στόμα τους.

@Natassaki, έλα εσύ και θα τα βρούμε!

@Krot, το ξέρω πως με ζηλεύεις θανατερά, είναι γνωστό τοις πάσι! Χα!

@Aδάμ, τι φοράς;

Μου αρέσει!

41. μούργος - 2 Αυγούστου, 2007

@18. aaduck, ΚΥΚΝΟΣ η καλυτερη και με διαφορα!! 🙂
το ποστ που ειναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι; 👿
τελειωσαμε απο στοκ!!!
να το στειλεις αμεσααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!

Μου αρέσει!

42. μούργος - 2 Αυγούστου, 2007

@40. Composition Doll , μα τι μου λετε τωρα;
τι;
αφου το ξερετε, οτι ο προεδρος δεν επηρεαζεται απο τετοια για την απονομη των βραβειων.
τα καλα λογια τα ειπα για να μην εχω τυψεις που -μαλλονννννν- δεν θα παρετε το πρωτο βραβειο.
ειχε γινει μια κρατηση για το πρωτο βραβειο απο πολυ καιρο πριν και δεν ειναι σωστο να την ακυρωσω!! 😆 😆 😆 😆

Μου αρέσει!

43. Composition Doll - 2 Αυγούστου, 2007

@Μούργο, XA! Σικέ, ο αγώνας! Καλά είχα τις πληροφορίες μου ευθύς εξ αρχής! Αλλά τι να περιμένει κανείς από τσιμπουριασμένους κοπρίτες; Δεν φταίτε εσείς, εγώ φταίω, που σας έδωσα το αριστούργημά μου και σας ανέβασα το επίπεδο εδώ μέσα!!!!! Σας αξίζει η Βέλγα! Τς!

@Aδάμ, σας αρέσουν οι φράουλες με σαντιγύ;

Μου αρέσει!

44. Σεφ - 2 Αυγούστου, 2007

Σχολιάζω από τον υπολογιστή του δριήδη και βρίσκω το κείμενο εξαιρετικό.

Δε ξέρω αν είναι συρραφή και σε ποιο βαθμό τα κείμενα είναι δικά της αλλά η βόλτα στη παραλιακή ήταν τόσο «ζωντανή» -αν και σε νεκροφόρα!!- που με έκανε ρεζίλι στο φαρμακείο… (φανταστείτε πελάτη να λέει στον πανοραμίξ για το κόψιμο που τον έχει πιάσει το τελευταίο 2μερο κι εμένα να γελάω…) 😕

Πάντως το κολάζ είναι τέχνη…
CD περιμένω το φακελάκι σου με τα «εξέταστρα» προκειμένου να αξιολογήσω τη συμμετοχή σου 😉

Μου αρέσει!

45. Composition Doll - 2 Αυγούστου, 2007

«kαι σε ποιο βαθμό τα κείμενα είναι δικά της»

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μου αρέσει!

46. Ρόδι - 2 Αυγούστου, 2007

Μια ένορκη κατάθεση; Μήπως; Τζάμπα πράμα…

Μου αρέσει!

47. Ρόδι - 2 Αυγούστου, 2007

Να σας αφήσω μια καρτούλα να έχετε στο μπλογκ; Παρ’Εφαίταις αλλά κάνουμε θαύματα!

Μου αρέσει!

48. Ρόδι - 2 Αυγούστου, 2007

εφΕταις, φτού!

Μου αρέσει!

49. Composition Doll - 2 Αυγούστου, 2007

“kαι σε ποιο βαθμό τα κείμενα είναι δικά της”

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μου αρέσει!

50. Σεφ - 2 Αυγούστου, 2007

Νίνα συγνώμη. Δε έχω καμία δικαιολογία. Συγνώμη για το λάθος. Συγνώμη που δεν είχα το χρόνο να ελέγξω. Συγνώμη που παρόλα αυτά μίλησα. Συγνώμη που αφού δεν ήξερα γιατί δε ρώταγα. Συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη, συγνώμη. 😦

Μου αρέσει!

51. Ρόδι - 2 Αυγούστου, 2007

Εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση, what have you!

Μου αρέσει!

52. Σεφ - 2 Αυγούστου, 2007

Και πάλι συγνώμη.

Μου αρέσει!

53. Σεφ - 2 Αυγούστου, 2007

Και ξανά μανά συγνώμη. Ό,τι και να πω είναι λίγο.

Μου αρέσει!

54. Composition Doll - 2 Αυγούστου, 2007

@Σεφ, ΑΝ μου φιλήσεις τις γόβες και ΑΝ μου μαγειρέψεις γυμνός το αγαπημένο μου φαγητό, ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ να σε συγχωρήσω…..

Μου αρέσει!

55. Σεφ - 2 Αυγούστου, 2007

Νίνα… το σχόλιο 54 ή κάποιο που του μοιάζει νομίζω ότι το έχω ξαναδει σε άλλο blog. Με άλλα λόγια δεν ξέρω αν και σε ποιο βαθμό είναι δικό σου…

Μου αρέσει!

56. Composition Doll - 2 Αυγούστου, 2007

@ΣΕΦ, έλα εσύ γυμνός και θα δεις αν είναι δικό μου…. 😀

Μου αρέσει!

57. μούργος - 2 Αυγούστου, 2007

@44. Σεφ
ο χριστος και η παναγια!!
αμαν ρε σεφ, πως τα πετας ετσι;
τι τους περασες ;
ολους μουργους για να τους λασπωνεις και να τους συκοφαντεις ανενοχλητος;
και να απολογουμαι και απο πανω!!!
κ. Ντολυ συγγνωμη και εκ μερους μου.
μη τον ξεσυνερίζεστε !!

Μου αρέσει!

58. Composition Doll - 2 Αυγούστου, 2007

@Μούργο, και τα χειρότερα δεν έχουν έρθει ακόμη!!! Όσο μπαίνει εδώ μέσα η Βέλγα μην περιμένεις προκοπή!

Μου αρέσει!

59. μούργος - 2 Αυγούστου, 2007

@ 46. Ρόδι
ο χριστος και η παναγια!!
εδω προσπαθεις να βρεις πελατες χασοδικισα;
καλα εσυ βαζεις τη λαχαναγορα να τσακωνεται με ολους για τα τους τα παιρνεις μετα στα δικαστηρια;

Μου αρέσει!

60. μούργος - 2 Αυγούστου, 2007

@43. Composition Doll,
ναι ειναι σικε ο αγωνας!
αλλα, μη νομιζετε οτι ειμαστε γαιδουρια και αναισθητοι.
καθε βραδυ η συνείδηση μας,
μας τυρανναει ασχημα!
μας βασανιζει!!
μας εξοντωνει!!
μας χλευαζει!

αλλα αντεχουμε! 😆 😆 😆 😆 😆

Μου αρέσει!

61. μούργος - 2 Αυγούστου, 2007

@58. Composition Doll , τι αλλο χειροτερο;
μας τρομαζετε!!!
εκτος απο τη λαχαναγορα του ρεντη και των βρυξελλων , θα πλακωσουν ολα τα οπωροκηπευτικα των λαχαναγορων ολου του κοσμου!!!

Μου αρέσει!

62. Σεφ - 2 Αυγούστου, 2007

νίνα, αρ γιου τόκιν του μίιι;

Μου αρέσει!

63. μούργος - 2 Αυγούστου, 2007

@56. Composition Doll, σας χαριζω ολα τα βραβεια προκαταβολικα για τους επομενους 100 διαγωνισμους της λασπης!!!
αυτο δεν θαθελα να το χασω με τιποτα!!!
και βεβαια θα πρεπει να το χαρει ολος ο κοσμος!!
μεγαλη ανακαλυψη το youtube!!
ε, τι λετε; 😆 😆 😆 😆

Μου αρέσει!

64. Composition Doll - 2 Αυγούστου, 2007

@62. Mais oui, mon petit chef!

@63. Αν δεν μου αρέσει, ναι. Αν μου αρέσει, ξέχνα το!

😀 😀 😀

Μου αρέσει!

65. Ρόδι - 2 Αυγούστου, 2007

57 & 59: Χιχι, μούργε σ’αρέσει αυτό το «Χριστός και Παναγία» ε;
😆 σ’επιασα να επαναλαμβάνεσε, νιε νιε νιε νιε νιε!!!
😉
Άντε καληνύχτα!

Μου αρέσει!

66. μούργος - 2 Αυγούστου, 2007

@64. Composition Doll, αρα σιγουρα θα με ειδοποιησετε!!!
😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Μου αρέσει!

67. Composition Doll - 2 Αυγούστου, 2007

@66. Mούργο, τόσο χάλια μαγειρεύει;;;;;;;;;;;;;

Μου αρέσει!

68. μούργος - 2 Αυγούστου, 2007

@65. Ρόδι,
δεν ειναι το ιδιο!!
εσυ με επιασες να κανω κοπι-πειστ το «χριστο και την παναγια» και εγω σε επιασα να ψαρευεις πελατες μεσω μπλογκ για το ερημο το δικηγορικο σου γραφειο!!!! 😉
καληνυχτα! 🙂

Μου αρέσει!

69. μούργος - 2 Αυγούστου, 2007

@67. Composition Doll, σας το λεω υπευθυνα:
ΔΕΝ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ!!!!!! 😆 😆 😆 😆

Μου αρέσει!

70. Ρόδι - 2 Αυγούστου, 2007

Μα κολλάς σε κάτι λεπτομέρειες…
τς τς
Καληνυχτούδια

Μου αρέσει!

71. μούργος - 2 Αυγούστου, 2007

λεπτομέρειες;
δλδ. ουτε ενας πελατης δεν τσιμπησε μεχρι τωρα; 😦
(εμ, με τα φρουτα που εχετε μπλεξει! 😆 )

Μου αρέσει!

72. Composition Doll - 2 Αυγούστου, 2007

@69. (wowwwww!!!) Μούργο, χειρότερα και από εμένα;;;;;;;

Μου αρέσει!

73. Σεφ - 2 Αυγούστου, 2007

@μούργος από 63 και εξης:
Τι λες βρε Κορκολή των σκυλιώνε;

Για την ενημέρωση του κοινού να αναφέρω ότι η τέχνη μου στη μαγειρική έχει ήδη βιντεοσκοπηθεί. Το γεγονός οφείλει να επιβεβαιώσει και ο μούργος που ήταν παρόν ως μαθητής (δεν παρακολουθούσε, αλλά κόλλαγε εττικέτες σε σπιρτόκουτα!!!!).

Μου αρέσει!

74. Кроткая - 2 Αυγούστου, 2007

αρνούμαι να διαβάσω όλα αυτά.
το μόνο που κατάλαβα είναι πως η Ντόλυ τα χει κάνει πλακάκια με την Επιτροπή και τώρα κάνει και ανήθικες προτάσεις στον Σεφ, για να τον πα΄ρει και αυτόν με το μερός της. Αυτό είναι απαράδεκτο.

Καταγγέλλω και αποχωρώ.

Μου αρέσει!

75. Composition Doll - 2 Αυγούστου, 2007

@Chef, αφού λοιπόν έχει βιντεοσκοπηθεί η τέχνη σας είμαστε σίγουροι! Πότε θα μου μαγειρέψετε;

Μου αρέσει!

76. Composition Doll - 2 Αυγούστου, 2007

@Krot, είσαι Βέλγα, πάει και τελείωσε!

Μου αρέσει!

77. μούργος - 3 Αυγούστου, 2007

@73. Σεφ, προς ενημερωση ολων εχω να πω:
πραγματι βοηθησαμε πολλοι τον σεφ-αναμεσα τους και εγω-, να πραγματοποιησει ενα μικρο βιντεο , οπου να εμφανιζεται να μαγειρευει μια ομελετα (εξ ου και το αλλο του νικ: ομελετας).
το ηθελε για να το δειξει στον μπαρμπα-Αντωνη, ο οποιος διαθετει μια εξαιρετικη ταβερνα κοντα στο χωριο του, «τα μαραμενα πλατανοφυλλα».
ο μπαρμπα -Αντωνης ειχε βαλει μια αγγελια , οπου ζητουσε λαντζερη για το μαγαζι του.
για τον σεφ αυτο ηταν μια σπουδαια ευκαιρια για την καριερα του στο χωρο της κουζινας και ειπαμε ολοι να τον βοηθησουμε.
τωρα -αν συμφωνει και ο σεφ- δεν εχω κανενα προβλημα να το ανεβασω στο γιουτουμπη για να γελασει και το χειλακι του καθε πικραμενου!! 😀
Υ.Γ. τη δουλεια τελικα δεν την πηρε!! 😦
ιδιοτροπος ανθρωπος ο μπαρμπα -Αντωνης.
τον ενοχλησε , του ειπε, που εβγαζε με τα χερια τα κομματια απο τα τσοφλια των αυγων που μπηκαν κατα λαθος στην ομελετα!!
τι να πεις! 😆

Μου αρέσει!

78. μούργος - 3 Αυγούστου, 2007

@74. Кроткая, Λετε:
…..αρνούμαι να διαβάσω όλα αυτά…… 😯
…..αρνούμαι να διαβάσω όλα αυτά…… 😯
…..αρνούμαι να διαβάσω όλα αυτά…… 😯
…..αρνούμαι να διαβάσω όλα αυτά…… 😯
…..αρνούμαι να διαβάσω όλα αυτά…… 😯
.
.
αρνουμαι να πιστεψω οτι δεν κανετε πλακα! 😦
αρνουμαι να πιστεψω οτι δεν κανετε πλακα! 😦
αρνουμαι να πιστεψω οτι δεν κανετε πλακα! 😦
αρνουμαι να πιστεψω οτι δεν κανετε πλακα! 😦
αρνουμαι να πιστεψω οτι δεν κανετε πλακα! 😦

Μου αρέσει!

79. μούργος - 3 Αυγούστου, 2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
επειδη μαλλον οι διαγωνιζομενοι, το μπλογκ αυτο, και τα ποστ συμμετοχης ειναι ματιασμενα -ποια κουφαλα μας ματιασε;- παρακαλειτε , οποιος γνωριζει να ξεματιαζει μπλογκ, ποστ, και υποψηφιους διαγωνισμων, να επικοινωνησει με τη γραμματεια για να πραγματοποιηθει το συντομοτερον δυνατον το ξεματιασμα!!!
ευχαριστουμε! 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Υ.Γ.
να και κατι που δεν εχει προβλεψει η wordpress για να βαλει στις F.A.Q. .
τι γινεται σε περιπτωση ματιασματος ενος μπλογκ, ενος ποστ, ενος σχολιου κοκ.
νομιζω οτι ολοι θα πρεπει να στειλουμε ενα μειλ στην εταιρεια που να της απαιτουμε να συμπληρωσει και αυτο το -δυσαρεστο, αλλα οπως φαινεται υπαρκτο- γεγονος.

Μου αρέσει!

80. Composition Doll - 3 Αυγούστου, 2007

@Mούργο, οκ, το εμπέδωσα: δεν ξέρει να μαγειρεύει. Να γδύνεται ξέρει;

Μου αρέσει!

81. Кроткая - 3 Αυγούστου, 2007

καλά ρε Ντόλυ, δύσκολο είναι να γδυθεί? κι άμα δεν ξέρει, θα τον βοηθήσεις…
καλή θέληση να υπάρχει!

Μου αρέσει!

82. μούργος - 3 Αυγούστου, 2007

αχ, αγγιζετε τωρα μια αλλη ατυχη στιγμη του αγαπητου μας σεφ.
παει καιρος που αποπειραθηκε να σταδιοδρομησει στο χωρο του θεαματος -του σκοτεινου του χωρου- θελωντας να κανει τον stripper σε κλαμπ για μοναχικες γυναικιες καρδιες.
«σεφ ο φλεγομενος» ηταν το νικ του στο χωρο της σκοτεινης αυτης σοου μπιζ.
η καριερα του και εκει εληξε αδοξα, οταν στο πρωτο δοκιμαστικο του για το μαγαζι, θελοντας να κανει μια ακροβατικη φιγουρα-τρομαρα του!- ενω θα εσκιζε το παντελονι του και να μεινει με το προκλητικο του μαγιο, γλυστρισε, εφερε μια αναποδη τουμπα και προσγειωθηκε πανω στην ιδιοκτητρια του μαγαζιου.
αποτελεσμα:
η εν λογω κυρια εμεινε 2 μηνες στο νσοκομειο με ναρθηκες και κολαρα.
τι μου θυμισατε τωρα; 😆

Μου αρέσει!

83. Ρόδι - 3 Αυγούστου, 2007

Μούργο, τίμιο ξύλο από τα Ιεροσόλυμα να κρεμάσεις στο Μπλογκ να μη ματιάζεται. Πάντως αν θες ετοιμάζουμε και μία αγωγούλα για βασκανία εκ προμελέτης και καθ’έξιν…

Μου αρέσει!

84. Ρόδι - 3 Αυγούστου, 2007

82: μήνυση του έκανε;;;

Μου αρέσει!

85. μούργος - 3 Αυγούστου, 2007

@83. Ρόδι, κατ’ αγνωστων ή μηπως σου παει εσενα το μυαλο σου σε καποιον-α;

Μου αρέσει!

86. μούργος - 3 Αυγούστου, 2007

@83. Ρόδι, φρουτα ξερεις να ξεματιαζεις; 😉

Μου αρέσει!

87. Ρόδι - 3 Αυγούστου, 2007

85: στο 84 εννοώ την παθούσα του 82 ιδιοκτήτρια στριπ-τηζ…

Για το μάτιασμα, δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι… η Κροτ είναι καλή σ’αυτά (να εξιχνιάζει τοιαύτες καταστάσεις…) … το δικό σου μυαλό πού πάει;;;

86: Μόνο αν μου φέρεις δύο φλυτζανάκια, ένα με 1/3 νερό και το άλλο με 1 /15 λάδι, πάνω σε λευκό μαντηλάκι με δαντέλα, κεντημένο σε πανσέληνο από μελαχροινή παρθένα…

Μου αρέσει!

88. Ρόδι - 3 Αυγούστου, 2007

… γιατί αν είναι χασοφεγγιά δε θα τα βγάλουμε τα λεφτά μας…

Μου αρέσει!

89. Composition Doll - 3 Αυγούστου, 2007

@Rodi, έχω υπάρξει καστανή παρθένα. Να κεντήσω;

Μου αρέσει!

90. Composition Doll - 3 Αυγούστου, 2007

@Moύργο, κατάλαβα, άκυρος ο Σεφ. Αυτός ο Αδάμ λέει τίποτα;

Μου αρέσει!

91. Composition Doll - 3 Αυγούστου, 2007

@Μούργο επίσης, μήπως με θες όλη δική σου και μου συκοφαντείς τους υπόλοιπους;;;;

Μου αρέσει!

92. μούργος - 3 Αυγούστου, 2007

@87. Ρόδι
για το πρωτο το καταλαβα!!
δεν ειμαι φρουτο!!
για το αλλο με το ξεματισμα, τι να πω, ολα μπορουμε να τα βρουμε αλλα ενα ειναι πολυ δυσκολο!!!
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
.
λευκο μαντηλακι κεντημενο που να το βρουμε; 😆

Μου αρέσει!

93. Ρόδι - 3 Αυγούστου, 2007

CD: Δεν νομίζω… Έχεις μπει σε νεκροφόρα ανάσκελα και θα πάρει καιρό να «καθαρίσει» το «τσι»… Ίσως αν λουστείς γυμνή σε πηγή στον Όλυμπο μέρα του Γενάρη που να έχει ξαστεριά κάτι παίζει…

Μου αρέσει!

94. μούργος - 3 Αυγούστου, 2007

@90. Composition Doll, με τρομαζετε!!!!
α, για τον αδαμ, δεν ξερω τιποτα!!
νεος θαμωνας στο μαγαζι!
παντως σωνει και καλα θελετε καποιον να σας μαγειρεψει γυμνος!!!
τι καυμος και αυτος!!!!!! 😆

Μου αρέσει!

95. Ρόδι - 3 Αυγούστου, 2007

… και πάλι μπορεί να έχουμε εμπλοκή στα τσάκρα…

Μου αρέσει!

96. Ρόδι - 3 Αυγούστου, 2007

🙂

Μου αρέσει!

97. μούργος - 3 Αυγούστου, 2007

@93. Ρόδι, μα καλα δικηγορος εισαι εσυ η μαγισσα της σμυρνης!!
τετοια λες και στα δικαστηρια και στους πελατες σου και δεν μπορεις να κερδισεις υποθεση;
για αλλαξε τακτικη.
για αλλαξε!! 😆

Μου αρέσει!

98. Ρόδι - 3 Αυγούστου, 2007

Γι αυτό το γύρισα στο δημοσιοϋπαλληλίκι Μούργε, κανείς δε μ’έπαιρνε στα σοβαρα…

Μου αρέσει!

99. μούργος - 3 Αυγούστου, 2007

@91. Composition Doll, πεστε τετοια και μετα λετε γιατι καποιοι γινονται βελγοι!!!!! 😆

Μου αρέσει!

100. μούργος - 3 Αυγούστου, 2007

@98. Ρόδι ,ανοητοι ανθρωποι!
ανοητοι!
τι να πεις! 😆

Μου αρέσει!

101. Ρόδι - 3 Αυγούστου, 2007

τι να πεις… κακούργα κοινωνία που άλλους τους ανεβάζεις κι άλλους τους ρίχνεις στα μαύρα Τάρταρα…

Μου αρέσει!

102. Σεφ - 3 Αυγούστου, 2007

@91
παιζει κι αυτό ως ενδεχόμενο… Η αλήθεια είναι πως με ζηλεύει θανάσιμα και με συκοφαντεί με χίλιους δυο τρόπους.

@82
Στο χώρο των strip shops η σταδιοδρομία μου εξαντλείται στην παροχή προστασίας ως εξωτερικός συνεργάτης (αντί να με εντάξουν σε μισθολόγιο αναγκαζόμουνα στην έκδοση ΤΠΥ – άτιμη κοινωνία και σκληρός ανταγωνισμός). Το ατύχημα της ιδιοκτήτριας ήταν μια προειδοποίηση για εξόφληση καθυστερούμενων τιμολογίων που είχαν κοπει και για τα οποία είχα ήδη προκαταβάλει το ΦΠΑ και φυσικά δεν έγινε με το τρόπο που περιγράφει ο μούργος.

@84
με προσβάλεις! είμαι επαγγελματίας…
Φυσικά και όχι. Δε θα μπορούσε να κάνει μήνυση… ήθελε να ζήσει…

Μου αρέσει!

103. teokaf - 3 Αυγούστου, 2007

Βλέποντας τα διάφορα ποστ κ τα σχόλια που γίνονται θα πρέπει να ομολογήσω πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Φιλότιμη η προσπάθεια του Αδάμ, επαγγελματική η Doll, σαν βελγικός Τεν Τεν και σοκολάτα η Кроткая, άριστος ο Τεο. Όλα καλά. Αλλά μην γελιόμαστε αγαπητοί φίλοι. Το Μπλογκ είναι Μούργος και θα με συγχωρήσει ο Σεφ. Εξηγούμαι. Γράφει ένα ποστ ο Σεφ. Ε τι να του πεις; Μπράβο, ωραίο κλπ. Γράφει ένα ποστ ο Μούργος και αμέσως ξυπνάει μέσα σου το κτήνος. Πέστε μου με το χέρι στην καρδιά , δεν σας έχει λείψει η εκατομμυριοστή φωτογραφία του Ταΰγετου (ούτε η γεωγραφική υπηρεσία στρατού δεν έχει κάνει τέτοια δουλειά) ; ο κήπος της Εδέμ και τα αμπελοφάσουλα; Πόσες μέρες δεν κοιμηθήκατε όταν μάθατε πως το μεγαλύτερο εργοστάσιο λιπασμάτων δεν είναι η Yara ή η Combo αλλά διάφορα βακτήρια κλπ; Αμ η φωτογραφίες τύπου σαγιονάρας που θα ζήλευαν και οι δημιουργοί του Ανδαλουσιανού Σκύλου; Ή οι φωτογραφίες των χελιδονιών που έχουν φωτογραφηθεί περισσότερο και από την Άννα Βίσση; Ένα δάκρυ δεν έφυγε όταν ακούσατε για πολλοστή φορά τις παλιές νοσταλγικές χαβάγιες του Τάκη Αλέπωρου;
Με λίγα λόγια θέλω να πω πως πρέπει να αποσυρθούμε όλοι και να αφήσουμε στον επαγγελματία να κάνει δουλειά. Πρέπει δε να σας πω πως από αποκλειστικές πληροφορίες που έχω ο Μούργος έχει ήδη έτοιμα δύο νέα ποστ που πολύ σύντομα θα δούμε. Το πρώτο έχει τίτλο Κάντε φασαρία ούτως η άλλως το Κιλιμάντζαρο παίρνει χάπια και το δεύτερο Ο ξεσηκωμός των σέσκουλων στον κήπο της Εδέμ.
Δώστε το βραβείο στον Τεο ( μην πάνε και τζάμπα οι πίτσες και τα σουβλακια διπλή πίτα) και φέρτε τον Μούργο εδώ και τώρα

Μου αρέσει!

104. Composition Doll - 3 Αυγούστου, 2007

@teo, τι πίνεις και δε μας δίνεις; και γαμώ το stuff πρέπει να είναι… 😛

Μου αρέσει!

105. aaduck - 3 Αυγούστου, 2007

ουκ εν τω κωλώ* το ευ

*κατάντια 😛

Μου αρέσει!

106. Σεφ - 3 Αυγούστου, 2007

χικ!
συμφωνώ με {{ξαερφούλα}}… 😀 χικ!…

Μου αρέσει!

107. μούργος - 3 Αυγούστου, 2007

@103. teokaf, εγραψες ολες αυτες τις μ@λακιες για να πεις οτι πρεπεις να παρεις το βραβειο και να τελειωνουμε!!!!
ελεος!!
τοσο γλυψιμο στον προεδρο;
αναξιοπρεπες το βρισκω!!!!!!

Υ.Γ.
και που ξερεις εσυ ποια ποστ ετοιμαζω;
αντε να το πω:
ο προστυχος κηπος
(βρηκα υλικο απιστευτο στον κηπο μου.)
.
@104. Composition Doll, ενας νεος τροπος προσεγγισης του προεδρου!!
το ειδαμε και αυτο!!!!
.
@105. aaduck, η πυθια μιλησε, και ως συνηθως ειπε τη χαζομαρα της!!
παπακι να σε ρωτησω τι εννοεις;
περιττο!!
θα απαντησεις αλλα αντ’ αλλων!!
.
@106. Σεφ, βαδιζω και παραμιλω!!!

Μου αρέσει!

108. aaduck - 3 Αυγούστου, 2007

τι να κάνουμε; δεν περίσσεψε εξυπνάδα για εδώ, την έβρεξε όλη αλλού, at the time εμείς κρατούσαμε ομπρέλες.
Οπότε απομείναμε καθυστερημένοι και χαζομαρωμένοι

Μου αρέσει!

109. μούργος - 3 Αυγούστου, 2007

@108. aaduck, τι ειπα εγω;
αλλα αντ’ αλλων!!!!
μπορεις τωρα να μου πεις ως παπι -και οχι ως πυθια-με απλα ελληνικα τι εννοεις;
ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ;

Μου αρέσει!

110. aaduck - 3 Αυγούστου, 2007

ως συνήθως (προσθήκη στο 107)

Μου αρέσει!

111. aaduck - 3 Αυγούστου, 2007

αντε θα σου πω επειδη είσαι εσύ 😆
ήθελα να πω πως το κάναμε (_(_) το μπλόγκιιιιιι
και ουκ εν τω (_(_) το ευ

Μου αρέσει!

112. aaduck - 3 Αυγούστου, 2007

(αν και κατά βαθος μου αρεσει αυτο το μπερδεγουει 😛 )
γιατί το άλλα αντ’ άλλων είναι πιο ενδιαφέρον ρε μουργοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Μου αρέσει!

113. μούργος - 3 Αυγούστου, 2007

@110. aaduck , δεν εισαι το παπι που ξερω!!!
ή αλλος ειναι ή ο σατανας εχει μπει μεσα σου!!!
αλλη ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ δεν βρισκω!!!!!

Μου αρέσει!

114. μούργος - 3 Αυγούστου, 2007

δεν ειναι οτι εγινε κ@λος το μπλογκ!
παντα ετσι ητανε!!
αλλο λεω εγω!!

Μου αρέσει!

115. μούργος - 3 Αυγούστου, 2007

φαινεται οτι καποιοι χρειαζονται κατεπειγοντως ΔΙΑΚΟΠΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ!! 😀

Μου αρέσει!

116. Αδαμ - 5 Αυγούστου, 2007

Κατ’ αρχάς ζητώ συγγνώμη που δεν ενημέρωσα γιά την απουσία μου. Έφυγα έκτακτα μετά την δουλειά γιά δουλειά στο Βόλο και δεν προλαβα να σας το πω. Ευχαριστώ αυτούς που με αναζήτησαν.
Στη συνέχεια εκφράζω το πικρό μου παράπονο: Είναι τυχαίο που όταν απουσιάζω γίνεται τόσο πικάντικη η επικοινωνία?
Compo: Θεωρούμαι μάλλον ευπαρουσίαστος. Μπορώ να έρθω κι’ εγώ εκεί και όπως (αυτο?)προσκλήθηκε ο Σεφ? Αν δεν αρέσω δεσμεύομαι να ντυθώ.
Μουργάκο ήρθα. Τι σου κάνανε αθώο σκυλί? Περιμένουν να λείψω γιά να σου επιτεθούν? Που είσαι τώρα? Γιά κατούρημα στη θάλασσα?

Μου αρέσει!

117. μούργος - 5 Αυγούστου, 2007

@116. Αδαμ, βρε βρε, σαν τα χιονια!!!

που την ειδες την πικαντικη επικοινωνια ρε αδαμ;
δεν ειδες που εγινε χαμος!!
αποσυρθηκαν ολοι και μετρανε ζημιες και κερδη!!
τωρα ποτε θα γυρισουν, ενας θεος ξερει!!
μεχρι ομως να δωσουν σημεια ζωης και δηλωσουν ετοιμοτητα, δεν ανεβαζω αλλο ποστ του διαγωνισμου!!!
(ευτυχως, γιατι δεν ειχα κανενα ετοιμο, μονο το δικο μου!!)
-σημερα κατουρουσα τον κηπο μου.
τον ποτιζα!!! 🙂

Μου αρέσει!

118. Αδαμ - 5 Αυγούστου, 2007

Να περιμένουμε καλή σοδειά λοιπόν!
Εσένα σε κάλεσε η compo? Εμένα δεν μου απάντησε ακόμα.

Μου αρέσει!

119. μούργος - 5 Αυγούστου, 2007

θα δειξει!!!
εμενα οχι!
εχεις αγχος εσυ;
περιμενεις αμεσα απαντηση;

Μου αρέσει!

120. Αδαμ - 5 Αυγούστου, 2007

Αχ Μουργάκο! Ακόμα δεν μ’ εχεις μάθει?
Αφού δεν έχεις άλλα ποστ μέχρι να επιστρέψει το κοινό, θα ετοιμάσω ένα άλλο αύριο, εκτός συναγωνισμού, και θα το στείλω. Έτσι γιά να μάθουν μερικοί μερικοί! Είμαι πτώμα.

Μου αρέσει!

121. μούργος - 5 Αυγούστου, 2007

@120. Αδαμ, ρε αδαμ , δεν το αναλαμβανεις για ενα διαστημα το μαγαζι.
καλα παει, τα εξοδα του τα βγαζει.
θα κανεις και την πλακα σου!!
τι λες;
Υ.Γ.
το ποστ που θα στειλεις ειναι το «ειμαι πτωμα»; 🙂

Μου αρέσει!

122. Αδαμ - 5 Αυγούστου, 2007

Είμαι πολύ κουρασμένος. Μπα, το μαγαζί πάει μιά χαρά, Μουργάκο. Το ποστ δεν δείχνει τις απαντήσεις. Πρέπει να βγώ και να ξαναμπώ, γαμώτο.

Μου αρέσει!

123. Αδαμ - 5 Αυγούστου, 2007

Δεν διάβασα από την κούραση σωστά αυτό που με ρώτησες. Όχι το ποστ θα έχει τον τίτλο : Η φίλη μου η Compo doll.

Μου αρέσει!

124. μούργος - 5 Αυγούστου, 2007

@122. Αδαμ, βρε αδαμ δεν πας για υπνο.
πουλακια κανουν τα ματια σου.
τι λες;
σαν το παπι μιλας τωρα!
που να βγεις;
βγαινεις εξω στο μπαλκονι; 😆

Μου αρέσει!

125. Αδαμ - 5 Αυγούστου, 2007

Στο blog. Να βγώ και να ξαναμπώ. Διαφορετικά δεν βλέπω αυτά που γράφτηκαν μετά από μένα. Έλεος . Μη με βασανίζεις άλλο. Θα το γράψω και θα μου πεις μετά. Άκου, μιλάω σαν το παπί! Καληνύχτα, Μουργάκο.
Εχω το δικό μου ταπεραμέντο εγώ. Πα, πα, πα!

Μου αρέσει!

126. μούργος - 5 Αυγούστου, 2007

@125. Αδαμ, σε πειραζω, σε ειδα κουρασμενο και λεω: ευκολος στοχος.
αντε καληνυχτα!

Μου αρέσει!

127. Αδαμ - 5 Αυγούστου, 2007

Καληνύχτα, Μουργάκο.

Μου αρέσει!

128. pseftra - 18 Αυγούστου, 2007

Ε ;

Μου αρέσει!


Σχολιάστε