jump to navigation

Ο Αστυνόμος Μούργας – επεισόδιο 13.594 (by Кроткая) 25 Ιουλίου, 2007

Posted by μούργος in Χωρίς κατηγορία.
Tags:
trackback

CUT

Ο Αστυνόμος Μούργας ρούφηξε μια γουλιά από το ακριβό σκοτσέζικο ουίσκι του και αναστέναξε βαθιά και αισθησιακά. Άναψε το πούρο του και κοίταξε έξω από το παράθυρο του γραφείου του. Η νύχτα είχε ήδη απλωθεί στην πόλη – ήταν μια νύχτα συννεφιασμένη χωρίς άστρα, όπως ήταν και ο εγκέφαλός του.
Για πρώτη φορά στην μακρά, γεμάτη επιτυχίες καριέρα του, ο Αστυνόμος Μούργας βρισκόταν σε αδιέξοδο. Ποτέ δεν τον είχε βασανίσει τόσο μια υπόθεση, και το χειρότερο: η υπόθεση αφορούσε για πρώτη φορά τον ίδιο. Αλλά τα στοιχεία ήταν πενιχρά. Και εκείνοι οι άθλιοι εγκληματίες σατανικοί: χτυπούσαν πάντα εκεί που δεν το περίμενε, αστραπιαία, και δεν άφηναν ποτέ τους κανένα ίχνος.
Ο Αστυνόμος αφέθηκε να μισοξαπλώσει στην πολυτελή δερμάτινη πολυθρόνα του, έκλεισε τα μάτια και σκέπασε το πρόσωπό του με τις διεγερτικά καλοσχηματισμένες παλάμες του. Συνειδητοποίησε πως, για πρώτη φορά, η φήμη και η καριέρα του ήταν σε μεγάλο κίνδυνο. Ο Διευθυντής του το είχε πει ξεκάθαρα: αν δεν εξιχνίαζε το μυστήριο των σιχαμερών spams που κατέκλυσαν την Αστυνομική Διεύθυνση, θα τον έστελνε να φυτεύει ραπανάκια στο –ομολογουμένως ειδυλλιακό- μποστάνι του στη Λακωνική γη, για το υπόλοιπο της ζωής του.

inspector.jpg

Όλα είχαν αρχίσει λίγους μήνες πριν. Ο ίδιος ο γοητευτικός Αστυνόμος Μούργας ήταν ο πρώτος παραλήπτης του πρώτου spam. Θυμόταν πως είχε βάλει τα γέλια όταν το είχε λάβει. Και φυσικά δεν είχε πει σε κανέναν τίποτα: είχε υποτιμήσει τον αντίπαλό του και, να που τώρα, η προοπτική των ραπανακίων φάνταζε αφόρητα κοντινή. Ανατρίχιασε στην σκέψη αυτή και άνοιξε ξανά τον φάκελο με τα στοιχεία της υπόθεσης spam. Τα δεδομένα ήταν λιγοστά: πρώτο spam τέσσερις μήνες πριν – παραλήπτης ο ίδιος. Ο ίδιος ήταν που είχε λάβει και τα δύο επόμενα. Κατόπιν, ένα είχε σταλεί στον Υπαστυνόμο Σεφ, το δεξί χέρι του Μούργα, και μετά το πράγμα πήρε την κάτω βόλτα: spams άρχισαν να κατακλύζουν πρώτα όλους τους συνεργάτες του, μετά τις άλλες Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης και τέλος τον ίδιο τον Διευθυντή. Και όμως, το χειρότερο δεν είχε συμβεί ακόμα, τότε, ένα μήνα πριν, όταν ο Διευθυντής έλαβε το πρώτο του spam. Γιατί όσο το πράγμα περιοριζόταν στην Αστυνομική Διεύθυνση, ήταν και ελεγχόμενο.

Αλλά, λίγες μέρες μετά, τα spams ξέφυγαν από κάθε όριο: άρχισαν να κατακλύζουν όλους τους τομείς της Συφορισμένης Κοινότητας: εφημερίδες, περιοδικά, Υπηρεσίες της Δημόσιας Διοίκησης, κανάλια, επιχειρήσεις. Όλη η Κοινότητα πνιγόταν στα spams, και ήταν ανίκανη να αντιδράσει σε αυτή τη μάστιγα. Γιατί οι spammers ήταν πολύ προσεκτικοί: δεν άφηναν ποτέ κανένα ίχνος. Τα spams τους ήταν εντελώς ουδέτερα, κοινά, θα μπορούσαν να προέρχονται από την Κοινότητα ή από το Εξωτερικό ή ακόμα και από το Διάστημα.

Κι όσο σκεφτόταν ο Μούργας τα ειρωνικά βλέμματα του αντίζηλού του, του Αστυνόμου Ντέρτι, τόσο λύσσαγε. Γιατί ήξερε πως αν ο ίδιος κατέληγε στα ραπανάκια, ο Ντέρτι ήταν που θα έπαιρνε την θέση του. Και μόνο στη σκέψη του χοντρο-Ντέρτι, καθισμένου στην υπέροχη δερμάτινη πολυθρόνα του, μπροστά στον υπολογιστή του, να ψαχουλεύει τα αρχεία του με κείνο το σιχαμερό μειλίχιο χαμόγελο ζωγραφισμένο στην απαίσια φάτσα του, ο Αστυνόμος Μούργας λύσσαγε (κι ας ήταν εμβολιασμένος κατά της λύσσας).

Εκείνη την στιγμή, ένα λαμπάκι άναψε πάνω από το υπέροχο κεφάλι του Μούργα! Θυμήθηκε πως αρχικά είχε αναθέσει την περισυλλογή στοιχείων στον Υπαστυνόμο Σεφ –εκείνον τον καλοκάγαθο, αν και όχι πολύ έξυπνο συνεργάτη του, που ήταν πολύτιμος γιατί κάθε πέντε χρόνια που κατέβαζε μια ιδέα, τύχαινε να είναι μια πολύ έξυπνη ιδέα. Λάθος, μέγα λάθος: είχαν περάσει μόνο τρία χρόνια από την τελευταία έξυπνη ιδέα του Σεφ. Πώς μπορούσε να τον υπερτιμήσει έτσι; Η επόμενη έξυπνη ιδέα του αγαπημένου του συνεργάτη δεν θα μπορούσε παρά να έρθει, πιστή στο ραντεβού της, δύο χρόνια μετά μόνον. Αλλά ως τότε, τα spams θα είχαν στραγγαλίσει την δημόσια ζωή της Συφορισμένης Κοινότητας.

Συντετριμμένος, ο Αστυνόμος Μούργας ξαναγέμισε το ποτήρι του, καθώς συνειδητοποιούσε ότι είχε κάνει δύο μοιραία λάθη σε αυτή την υπόθεση: είχε υποτιμήσει τον αντίπαλό του και είχε αναθέσει τον φάκελο στον λάθος συνεργάτη του.

Είχε όμως έναν πολύ καλό λόγο: αν δεν είχε αναθέσει την υπόθεση αυτή στον Σεφ, θα έπρεπε να την αναλάβει η γοητευτική, όσο και σατανική Αστυνομικίνα, η κίτρινη Παπίκου ΑΑπίκου. Όμως ο Μούργας δεν ήθελε να αναθέσει μια τόσο επικίνδυνη υπόθεση στην πανέμορφη Παπίκου. Δεν ήθελε να την εμπλέξει σε ένα τέτοιο κίνδυνο, γιατί κατά βάθος ήταν τσιμπημένος μαζί της και ασυνείδητα προσπαθούσε να την προστατεύσει, από τους ανήθικους και αδίστακτους spammers.

Για στάσου, όμως! Εκείνη, και μόνον εκείνη την στιγμή, ο Αστυνόμος Μούργας ήρθε αντιμέτωπος με μια φριχτή αλήθεια, που θα τον οδηγούσε στο ακόμα φριχτότερο συμπέρασμα. Ξανακοίταξε μανιασμένος τα στοιχεία του φακέλου, μόνο για να επιβεβαιώσει την τρομακτική του υποψία: η Παπίκου ΑΑπίκου ήταν η μόνη από όλη την Αστυνομική Διεύθυνση που δεν είχε λάβει ποτέ ούτε μισό spam! Κι αν δεν είχε λάβει εκείνη spam, αυτό σήμαινε πως η ίδια ήταν εμπλεκόμενη στο κύκλωμα των spammers.

Κρύος ιδρώτας έλουσε τον Αστυνόμο Μούργα, κάνοντας το πανάκριβο gel Loréal να τρέξει από τα υπέροχα μαύρα μαλλιά τους στους γοητευτικούς γκρίζους κροτάφους του και από εκεί στα καλοξυρισμένα μάγουλά του. Η γλυκιά όσο λάγνα Παπίκου ΑΑπίκου! Η Παπίκου του ήταν μια αδίστακτη spammer!

Ο Αστυνόμος Μούργας άδειασε όλο το περιεχόμενο της μπουκάλας Ballantines στο λαρύγγι του και βγήκε ταπεινωμένος από το γραφείο του, βροντώντας την πόρτα πίσω του. Μπήκε στην πανάκριβη Lexus του και έβαλε μπροστά, συλλογιζόμενος πως ποτέ, μα ποτέ δεν θα πρόδιδε την Παπίκου. Καλύτερα να φύτευε ραπανάκια στο λακωνικό μποστάνι του, για όλη την υπόλοιπη ζωή του.

Καθώς ο Αστυνόμος Μούργας έμπαινε στον αυτοκινητόδρομο, οδηγώντας προς την Λακωνική γη, που θα φιλοξενούσε αυτόν και τα ραπανάκια του για το υπόλοιπο της ζωής του, ένα τελευταίο spam προσγειώθηκε στο βαρύ δρύινο γραφείο του. Το spam είχε εκτοξευτεί από το κρησφύγετο των spammers, εκεί όπου εκείνη την ίδια στιγμή, η όμορφη Παπίκου σερβίριζε σαμπάνια στο ποτήρι της και στο ποτήρι της συνεργάτιδας και φίλης της Βελγοκρότ, ενώ τα κελαρυστά γέλια τους αντηχούσαν στον θόλο της αίθουσας.

Credits to Furfurist (http://futourist.wordpress.com/), χάρη στην οποία ενεπνεύσθην το υπέροχο τούτο κείμενο.

Σχόλια»

1. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!
το πρωτο ποστ του μυθικου αυτου διαγωνισμου ειναι ηδη στον αερα!
η ανεξαρτητη, εγκυρη και παρα πολυ ολιγομελης επιτροπη του διαγωνισμου (aka. μουργος) ευχεται ολοψυχα καλη επιτυχια στην Кроткая!!
καλα μη κανετε ετσι.
και βεβαια δεν τα πιστευω αυτα που λεω!!! 😆
αλλα τι να κανω, ετσι δεν λενε ολοι οταν παρουσιαζουν διαγωνιζομενους!! 👿

Μου αρέσει!

2. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Μπράβο στην Κροτ!!!!!!!!!

Τέλειο είναι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂

(μούργο, μέχρι το Σάββατο θα έχεις και το δικό μου, οκ? )

Μου αρέσει!

3. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

ωωω, αισθάνομαι βαθύτατα συγκινημένη…

[γκουχ, γκουχ… (δάκρυ που τρέχει στο μάγουλο, αλλά δεν χαλάει το μακιγιάζ – η μάσκαρα είναι γουότερπρουφ, προσφορά της Κοκό Σανέλ αυτοπροσώπως).]

ΑΠο τη θέση αυτή θα ήθελα να ευχαριστήσω τη μαμά μου, το μπαμπά μου, την ολιγομελή επιτροπή που μου προσέφερε αυτή την υπέροχη ευκαιρία και τον Μούργο αυτοπροσώπως που είναι γλυκύτατος όταν θυμώνει!
Εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στους συνδιαγωνιζόμενους και ελπίζω πως η δεύτερη, τρίτη, τέταρτη κλπ θέση θα αποδωθούν δίκαια -μιας και η πρώτη είναι δικαιωματικά δική μου!

[ξανά σνιφ (δάκρυ που τρέχει στο μάγουλο, αλλά δεν χαλάει το μακιγιάζ – η μάσκαρα είναι γουότερπρουφ, προσφορά της Κοκό Σανέλ αυτοπροσώπως).]

Μου αρέσει!

4. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@2. sweetpotatonatassaki μη λες οτι ναναι!!! 👿
εισαι και συ διαγωνιζομενη . 😉
σιγουρα ειναι ενα συμπαθητικο κειμενακι με αραια ψηγματα χιουμορ.
η πλοκη του θα ελεγα στατικη.
οι χαρακτηρες οχι τοσο καλα δουλεμενοι.
ευτυχως η προσωπικοτητα του αστυνομου μουργα εσωσε λιγο την κατασταση.
τελος παντων.
μια πολυ φιλοτιμη προσπαθεια!!!
μακαρι να παει καλα (που δεν το βλεπω!!)
😆 😆 😆

Μου αρέσει!

5. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

ΒΡΕΑΣΤΑΔΙΑΛΟΑΠΟΔΩΠΕΡΑ!

Μου αρέσει!

6. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Έχω ΗΔΗ εδώ και καιρό δηλώσει ΦΑΝΑΤΙΚΗ θαυμάστριά της, και σοβαρά βρίσκω το κείμενο τέλειο!!!!!!!

και σιγά δλδ, επειδή είμαι κι εγώ διαγωνιζόμενη, 😛
που δεν θα πω τη γνώμη μου!!!

Krot Πρώτο βραβείο σίγουρα!!!!!!! 🙂 🙂 🙂

Μου αρέσει!

7. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@5. Кроткая , διακρινω μια ανεξηγητη επιθετικοτητα προς την αξιοσεβαστη επιτροπη.
προσεξτε γιατι παραβιαζετε το 123.467ο ορο του διαγωνισμο και αυτος ειναι λογος αποκλεισμου σας!!!!
μη με ξαναφερεται σε δυσκολη θεση.
ευχαριστω πολυ
και παλι «καλη επιτυχια» 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆
.
@6. sweetpotatonatassaki πας καλα; 👿
τι επαινεις τωρα;
απο μεσα σου δεν μπορεις να τα πεις!!!!!
απο μεσα σου!!!!! 👿 👿 👿 👿
δεν ξεκινησαμε καλα!!!
καθολου καλα!!! 👿

Μου αρέσει!

8. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

😆 😆 😆

Μου αρέσει!

9. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

Μούργα, έχω τα πλήθη με το μέρος μου και ως εκ τούτου σε έχω χεσμένο!

Μου αρέσει!

10. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@3. Кроткая να τα κοψετε αυτα τα πολυ μελο.
επηρεαζουν τους αναγνωστες θετικα απεναντι σας
παραβιαση 367-465 ορων του διαγωνισμου
και βεβαια να σταματησετε αμεσα τις αναφορες στους ελεεινους και ψοφοδεεις σπονσορες σας.
παραβιαση 897-2389 ορων του διαγωνισμου
εκ της επιτροπης.
για οποιον ενδιαφερεται η επιτροπη ντυνεται στου καρουζου !
😆 😆 😆 😆 😆 😆

Μου αρέσει!

11. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@9. Кроткая , οταν λετε πληθη τι εννοειτε;
μηπως την εγκαθετη γλυκοπατατα; 😆 😆 😆 😆

Μου αρέσει!

12. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

«εγκαθετη» ΕΓΩ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΜΟΥΡΓΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κάηκες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

😆 😆 😆

Μου αρέσει!

13. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Βρε Κροτ, τι είναι η πρώτη θέeση που την έχεις κατακυρώσει; Το πρωτοχρονιάτικο φλουρί ?:P (inside joke! μούργε )

Μου αρέσει!

14. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Εγώ ήξερα πως θα γράψει κι η Νίνα. Πού είναι λοιπόν το κέιμενό της; Μήπως -λέω 😛 – να δοκιμάσω κι εγώ την τύχη μου; 😆

Μου αρέσει!

15. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@13. renata
γλυκεια μου κοπελα καλωηρθες!!!!!!!! 😀
αντε γιατι μας εσπασε τα νευρα!!!
δεν ειπες, τι θα σε κερασουμε; 😀

Μου αρέσει!

16. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

ΝΑΙ βρε ρενατομηλαράκι!!!!

Εδώ θα γράψω κι εγώ!!!!!!

Θα του τον κάνουμε το διαγωνισμό…… 😛 😛

(άλλο που δε θέλει, ο μούργος!!!!! 😆 )

Μου αρέσει!

17. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@14. renata θα βγαινουν σιγα-σιγα,
και βεβαια μπορεις!
βασικο συστατικο ειναι το δηλητηριο!!!
κανε κλικ στην πλαινη μπαρα τα λινκ ξενωνας και ποστ Αντέχετε τη λάσπη; Θέλετε να πάτε στ’ αστέρια; για περισσοτερες πληροφοριες

Μου αρέσει!

18. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

όλη αυτή η πελατεία, ήρθε χάρη σε μένα.
μήπως να κανασκεφτείς πού πρέπει να παέι το πρώτο βραβείο?

Η γλυκοπατάτα από σήμερα ορίζεται υπασπιστής μου. Κι όποιος την ξαναπεί εγκάθετη, θα χάσει την ουρά του από το πολύ τράβηγμα!

Ρενατάκι, αφού έπιασε με το φλουρί, γιατί να μην δοκιμάσω και με το βραβείο? χοχοχοχο!

Μου αρέσει!

19. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Moyrge, mh xairesai prokatabolika! Mporei na to metaniwseis! 😈

Όσο για δηλητήριο, το ΄χω. Τώρα που θα ρθει η μάνα μου, θα την κάνω τουρμπο(το μόνο εύκολο), θα με βρισει και θα θυμηθει πλειστα οσα για να με χτυπήσει στο δόξα πατρί λεκτικά. Θα γίνω κι εγώ Τούρκος κι όσα δεν της λέω θα τα γράψω εδώ!Το ΄χω το βραβείο λέμε! 😉

Μου αρέσει!

20. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Διευκρίνιση: Το δηλητήριο πρέπει ν’ απευθύνεται αποκλειστικά στο μούργο ή σ΄οποιονδήποτε; 😛

Μου αρέσει!

21. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@19-20. renata , θα το εκτιμουσαμε ιδιαιτερα αν απευθυνοταν στη βελγα!! 😆
λιγο δυσκολο να το μετανοιωσω!!
μιλας με τον προεδρο της επιτροπης του διαγωνισμου. 😉
(εγω κινω τα νηματα)

Μου αρέσει!

22. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

χα! σε οποιονδήποτε, αλλά άμα είναι προς το Μούργο ακόμα καλύτερα!

(τόση χολή που βγάζει καθημερινά!)

Μου αρέσει!

23. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Μουργο 😛 😛 😛

Μου αρέσει!

24. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@18. Кроткая, αυτο λεγεται ανασφαλεια.
εμ, βεβαια οταν δεν εχεις υλικο να σταθει απο μονο του, κουβαλας ολο το μαναβικο του μπαρμπα-θωμα!! 😆 😆 😆
ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΧΑΡΗ!!!
ΣΑΣ ΕΚΛΙΠΑΡΩ!!
μη μου αρχισετε εδω μεσα για χτενισματα και μασκαρες γιατι θα αναγκαστω να βαλω μοντερεισιον!!!
αυτο δεν θα το αντεξω!!!!!!!!!!!

Μου αρέσει!

25. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Κροτ, αν σκέφτομαι την ώρα που το γράφωπως στη θέση του Μούργου είναι ένα απεχθέστατο άτομο(άνδρας κατ’ όνομα) που ξέρω πολύύυ καλά, θα βγει αστεράτο! 😉

Μούργε, τώρα έδεσες! Είναι e-βαφτισιμιά μου βρε η Κροτ! Αδύνατοον λοιπόν!

Μου αρέσει!

26. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Ροδάκινο & Γλυκοπατάτα, επίσης τώρα που το σκέφτομαι δεν φωναζουμε και τις υπόλοιπες να το κάνουμε όπως χθες ; 😆

Μου αρέσει!

27. teokaf - 25 Ιουλίου, 2007

«Ο Αστυνόμος Μούργας ρούφηξε μια γουλιά από το ακριβό σκοτσέζικο ουίσκι του και αναστέναξε βαθιά και αισθησιακά. Άναψε το πούρο του και κοίταξε έξω από το παράθυρο του γραφείου του.»
Επί του πιεστηρίου
Για λόγους αληθοφάνειας παρακαλώ να αλλάξετε την παραπάνω φράση με : «Ο Αστυνόμος Μούργας ρούφηξε μια γουλιά από το πανάθλιο στην ζούλα φτιαγμένο ούζο του και αναστέναξε βαθιά και παντελώς ξενέροτα . Άναψε ένα σέρτικο Λαμίας που είχε κάνει τράκα και κοίταξε έξω από το παράθυρο της τρώγλης του.»

Μου αρέσει!

28. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@26. renata ,
ουτε να το σκεφτεστε!!!! 👿

Μου αρέσει!

29. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Ρενατομηλαράκι μου, άφησα μηνύματα!!! 😆

Α, ναι, μούργο 😛 😛 😛

Μου αρέσει!

30. Αδαμ - 25 Ιουλίου, 2007

Κατ’ αρχάς πρέπει να πω ότι θεωρώ έλλειψη πολιτισμού το να καθόμαστε όλοι κάπου και μετά σιγά σιγά ένας ένας να πηγαίνετε σε άλλο δωμ.. έ ποστ και να μένω μόνος μου. Άκου κατσικώνομαι σε ένα ποστ…
Μουργάκο, σ’ ευχαριστώ που βρήκες καλλίτερη φωτογραφία διά την εργασία μου, όμως θα έπρεπε, πριν με κατηγορήσεις να σκεφτείς πως την εποχή του Μιχαήλ Άγγελου η ψηφιακή φωτογραφία δεν είχε καλή ανάλυση.
Σχετικά με το ποστ της , κατά τα άλλα συμπαθητικής, kpotkar έχω να δηλώσω τα παρακάτω:
1. Είναι προφανής η προσπάθεια να κολακεύσει η συγγραφεύς τον πρόεδρο της επιτροπής κ. Μούργο Ξανθόπουλο, με τις διεγερτικά καλοσχηματισμένες παλάμες του, τους γκρίζους κροτάφους του και άλλα πολλά.
2. Κολακείες επίσης σκορπίζονται απλώχερα και σε άλλους συμπρωταγωνιστές όπως την πανέμορφη και sexy k. Παπικίου ( χα! φωτογραφική διάταξη ) και τον άξιο ντέρτι και άλλους πολλούς.
3. Διακρίνω επίσης μία τάση μίμησης της δυναστείας και χλιδή σκορπισμένη απλώχερα: πανάκριβοι καφέδες, σαμπάνιες, Lexus κλπ
4. Εγώ δεν παίζω στο έργο.
Θα μπορούσα να συνεχίσω επί μακρόν γιά να μην σας κουράζω όμως κατεβάζω ψηφισμά και ζητώ
1. Να απορριφθεί η υποψηφιότητα και
2. Να μου δωθεί sans voir το πρώτο βραβείο. Και η σουίτα στον ξενώνα.

Μου αρέσει!

31. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

Ρενατάκι ΝΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!

Μούργα, δεν θα υπερασπιστώ εγώ το υλικό μου! Αφήνω τους αναγνώστες να το κάνουν, χα!

Μου αρέσει!

32. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@29. sweetpotatonatassaki
βρε γλυκοπατατα για το θεο σου!!!!
βριστε με οσο θελετε
χλευαστεμε!!!
το αντεχω!!!
μονο τετοια κουβεντα δεν μπορω!!!!!

Μου αρέσει!

33. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

Αδάμ οκ, θα ανασκευάσω το κέιμενο και θα παρετε κι εσείς ένα ρολάκι.

Μου αρέσει!

34. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

Τι θα λέγατε πχ για «το δεξί χέρι του Σεφ»?

Μουργο, ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ! μουαχαχα!

Μου αρέσει!

35. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@Αδαμ, πρωτη φορα χαιρομαι τοσο πολυ που σε βλεπω εδω.
βοηθα γιατι πανε για καταληψη!!!
εχει μαζευτει η μιση λαχαναγορα και σε λιγο μπορει να ερθει ολος ο ρεντης!!!!!

Μου αρέσει!

36. Βασιλική - 25 Ιουλίου, 2007

ηρθα αλλα μαλλον εχω χασει επεισοδια!
λοιπον διαβαζω και επανερχομαι για σχολιασμο!!!
εν πρωτης παντως το μικρο μας «εγραψε» και παλι!!!
σμουατς ροδακινακι!!!
😆

Μου αρέσει!

37. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

χαμογελώ σαρδόνια και αναμένω την συνέχεια.

αγαπητέ μου Μούργο, κρατείστε την ψυχραιμία σας, τώρα απλώς θα πληρώσετε για όσα κάνατε στο παπί και σε μένα!

Μου αρέσει!

38. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@30. Αδαμ 😆
σαν ναχεις δικιο στις παρατηρησεις σου!!
αστο να δουμε πως θα εξελιχθει και το χρησιμοποιουμε αργοτερα

Μου αρέσει!

39. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Μούργε, εγώ σε προειδοποίησα να μη χαρείς προκαταβολικά! Xe xe xe! 😈

Μου αρέσει!

40. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

ωχ θεε μου
αρχισαν τα σμουττς τα σματσσσ τα φιλακια και ολες αυτες οι αηδιες!!!!

Μου αρέσει!

41. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ ΓΕΙΤΟΝΟΙΙΙΙΙΙΙ
βρε αδαμ, και συ ρε τεοκαφ βοηθηστεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!

Μου αρέσει!

42. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

Μούργο, κοίταξε να δεις. Δεν θα εκβιάσεις την αυθόρμητη αντίδραση του κόσμου, με το να με απειλείς σε σχέση με το βραβείο.

Ο κόσμος λειτουργεί αυθόρμητα, αγαπητέ μου!

Μου αρέσει!

43. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Κανένα νέο για προϊόν απ΄το Χόντο, κερασάκι μου?

Μου αρέσει!

44. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

αν δεν ηρεμησετε, θα αλλαξω τον ορο του διαγωνισμου για τον χρονο εκθεσης των υποψηφιων ποστ.
απο 3 μερες θα το κανω 3 ωρες!!!!!!!! (αλλες 2 μεινανε) 😆

Μου αρέσει!

45. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Αααα Ρενάτα μου, εγώ το πήρα το σαπούνι καφείνης, πάντως!!! να δούμε, θα κάνει τπτ;;;;;

😆

Μούργο, σκασίλα μας ! Θα ψηφίσουμε την Κροτ και τέλος!!!!!!!!!!!! 😛

Μου αρέσει!

46. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Δεν έχουμε ανάγκη, Μόυργο. Εγώ μόνο με τα σχόλιά μου , παίρνω τον τίτλο του δηλητηριώδους σχολιαστή! Μουαχαχαχα!

Μου αρέσει!

47. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

Γλυκοπατατακι, δεν έχεις καταλάβει ότι εδώ δεν υπάρχουν ψηφοφορίες και δημοκρατικές διαδικασίες?

Η επιτροπή, δλδ ο Μούργος, αποφασίζει και διατάζει.

εντελώς σικέ παιδί μου!

Μου αρέσει!

48. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Καλά εγώ το ήξερα !!!!!!!!

Και την άλλη φορά τα ίδια έκανε!!!!!!!!!

Μούργο 😛

Μου αρέσει!

49. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

😎

Μου αρέσει!

50. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Μπορούμε όμως να εκβιάσουμε τις διαδικασίες με την απειλή τέτοιων τακτικών μας επισκέψεων σε διάφορα ποστ του εν λόγω μπλογκ! 👿

Μου αρέσει!

51. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Οπότε ή ξαναλλάζει τους όρους ή μόνιμο μπάχαλο! 😉

Μου αρέσει!

52. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Σωστό το μήλο!!!!! 😉

Μου αρέσει!

53. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@48. sweetpotatonatassaki
γιατι ψευδεσαι γλυκοπατατα;
δεν ειχα προεδρο την Μαριλενα;
δεν ησουν εσυ γραμματειακη υποστηριξη;
τοση λασπη!!
γιατι;

Μου αρέσει!

54. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

μου φαινεται οτι ανοιξα την ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ!!!! 😦

Μου αρέσει!

55. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

ναι, ναι , και η Μαριλένα την έκανε,
ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟ::::

ΜΙΛΑ ΑΔΑΜ!!!!!!!!! 🙂

Μου αρέσει!

56. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

αλλος ενα διαγωνισμος που θα κλεισει αρον-αρον!!

Μου αρέσει!

57. teokaf - 25 Ιουλίου, 2007

@ Μούργο:Πόσο προφητικός είμαι, οφείλεις να το παραδεχτείς, που έστειλα το απόλυτο αντιφεμινιστικό Ποστ μου.

Μου αρέσει!

58. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Εγώ δε μόλις εμπνεύστηκα την κεντρική ιδέα του ποστ! «Πώς να βασανίσετε το Μούργο μέχρι να πει ήμαρτον!» 😀

Μου αρέσει!

59. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

Άκουσε να δεις Μούργο μου.
Μπορούμε να τα βρούμε φιλικά. Θα δεσμευτείς ότι θα τηρηθούν οι όροι τους διαγωνισμού και ότι το βραβείο θα απονεμηθεί κατόπιν ψηφοφορίας του κοινού, και η φρουτοπαρέα, σιγά σιγα θα πάριε τα μπογαλάκια της και θα σου αφήσει το κωλμάγαζό σου ήσυχο.

Αλλιώς, θα γίνει της κολάσεως.

Όσο για τον άλλο διαγωνισμό, ναι, έβαλε ςτη Μαριλένα να προεδρεύει ενώ μαγείρευε… Έβαλες πρόεδρο γλάστρα και έκανες ό,τι ήθελες. αστα αυτά και σε πείραμ χαμπάρι.

Α, και κέρασε κάτι τα κορίτσια σε παρακαλώ! Τόση ώρα εδώ, ούτε ένα μαρτίνι δνε τους προσέφερες!

Μου αρέσει!

60. lifewhispers - 25 Ιουλίου, 2007

Καλά, ε, τρέλα είναι το κείμενο!!Συγχαρητηρια κροτ!!!!
Συγχαρητήρια Κροτ!Συγχαρητήρια Κροτ!!!
Δεν ξερωτι λες εσύ μούργο, είσαι και πρόεδρος, αλλα η συνεργασία των δύο «σπαμερς» πραγαμτικά τα σπασε!!
Μπράβο, μπράβο, σιγά σιγά βλέπω ανεβαινουν τα κειμενα!

Μου αρέσει!

61. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

προτείνω για πρόεδρο της επιτροπής την lifewhispers!

Μου αρέσει!

62. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

γιατι ξαφνικα εχω πονοκεφαλο;

Μου αρέσει!

63. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Κι εγώ!!!!!!!!!!! 😆

Μου αρέσει!

64. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

θες μια ασπιρινούλα μουργάκι μου?

Μου αρέσει!

65. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Συμφωνώ με την πρόταση της Κροτ.
1ον , γιατί είναι γυναίκα η πρόεδρος και β) άμα θα δει τα καταπληκτικά κείμενά μας θα μας επιβραβεύσει! 😉

Μου αρέσει!

66. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Τρεις ψήφοι για την lifewhispers!

Μου αρέσει!

67. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@59. Кроткая
….Μπορούμε να τα βρούμε φιλικά. Θα δεσμευτείς ότι θα τηρηθούν οι όροι τους διαγωνισμού και ότι το βραβείο θα απονεμηθεί κατόπιν ψηφοφορίας του κοινού.

ΦΕΡΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μου αρέσει!

68. renata - 25 Ιουλίου, 2007

«Τι έγινε; Παρέδωσε το πνεύμα ο Μούργος; Κιόλας; Τον είχα κόψει πιο ανθεκτικό! Για να φυλάμε τα νώτα μας, καλού κακού!»

Μια πρόγευση του ποστ μου, κυρία πρόεδρε! 😉

Μου αρέσει!

69. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

renata κλαπ! κλαπ! κλαπ! 😉

Μου αρέσει!

70. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Έχω το κληρονομικό χάρισμα, πάει και τέλειωσε! 😆

Μου αρέσει!

71. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Λίγο τσιγαρισματάκι ακόμα στο χαμηλό και θα μας δώσει και τα κλειδιά του μπλογκ! 😉

Μου αρέσει!

72. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Το κερασάκι που χάθηκε;;; Λες να πήγε Χόντουςςςςςς;;;;;; 🙂

Μου αρέσει!

73. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

Δεν σε εμπιστευόμαστε. Μούργο μου. Έχεις πρότερο ανέντιμο βίο βλέπεις.

Πείσε μας ότι είσαι ειλικρινής!

Και δώσε την Προεδρία στην αντικειμενική Lifewhispers!

Μου αρέσει!

74. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Μάλλον! Θα επιστρέψει δριμύτερο! 🙂
Επίσης εγώ θέλω δωμάτιο σ’ εξωτικό νησί! Άκου Γιάννενα και Λακωνία! Είναι μπας κλας! Εξοπλισμένο με μινι μπαρ, που τη βγάζουμε εδω ξεροσφύρι! Ω μον ντιε!

Μου αρέσει!

75. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

μηπως στη Μαριλενα;
που εχει και πειρα! 😀

Μου αρέσει!

76. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

Μούργο ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ?

Μου αρέσει!

77. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Ναι, καλά, και η Ντόλλυ ακόμα περιμένει το φελουκατζή…..

Μούργο 😛 😛 😛

Μου αρέσει!

78. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

Είσαι αφερέγγυος! τέρμα!
η Μαριλένα πρώτον είναι του χεριού σου και δεύτερον ειναι διακοπές, ανόητε~

Μα για τόσο βλάμμενε ςμας έχεις?

Μου αρέσει!

79. Αδαμ - 25 Ιουλίου, 2007

kpotkar33: Ξαναδιάβασα το κείμενο και το βρήκα-συγγνώμην Μουργάκο – πιό ενδιαφέρον. Τι ρολάκι? Ποσες σκηνές έχω?

Μου αρέσει!

80. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

ετσι μουρχετε να ανεβασω καπακι το ποστ του τεοκαφ.
ειναι η καλυτερη απαντηση!!!!
τεοκαφ=ΘΕΟΣ 😀

Μου αρέσει!

81. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Αδαμ, πες και για το δώρο του προηγούμενου διαγωνισμού!!!!!

Μούργο, ξέρεις 😛 😛 😛

Μου αρέσει!

82. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Μούργε, ασ΄τις μαγκιες του στυλ «Πολύ σκληρός για να πεθάνει νο 34». Κι ακόμα λείπουν 3 μέλη της φρουτοπαρέας! Μετανόησε, πριν είαν’ αργά!

Μου αρέσει!

83. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@78. Кроткая
Μα για τόσο βλάμμενε ςμας έχεις?
μα
τι
λες
τωρα;
τι
ειναι
αυτα
που
λες!!!

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
σας εχω για πολυ περισσοτερο!!! 😆 😆 😆 😆
αντεχω ακομη!!!!

Μου αρέσει!

84. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@79. Αδαμ,
αδαμακο με μενα δεν εισαι εσυ,ε; 😀

Μου αρέσει!

85. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Κε Αδαμ, εγώ τωρα το γράφω. Αν συνεργαστειτε σας κανω μεχρι συμπρωταγωνιστη! 😉

Μου αρέσει!

86. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@74. renata

ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ! 👿
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ! 👿
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ! 👿
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ! 👿
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ! 👿
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ! 👿
ΤΙ ΕΙΠΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ! 👿

Μου αρέσει!

87. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Αυτό που διάβασες!
Αυτό που διάβασες!
Αυτό που διάβασες!
Αυτό που διάβασες!
Αυτό που διάβασες!
Αυτό που διάβασες!
Αυτό που διάβασες!

(Ξέρω κι εγώ από κοπυ-πέιστ! 😉 )

Μου αρέσει!

88. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Μου αρέσει!

89. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

χα!
χα!
τι εγιναν τα περιφημα οπωροκηπευτικα;
χα!!!!
ειπα και γω!
γλυτωσαμε απο τοσα και τοσα στη ζωη και θα μας φανε τα ζαρζαβατικα!!!!! 😆 😆 😆 😆 😆

Μου αρέσει!

90. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

βρε αδαμ δεν εισαι ενταξει παντως;
πας και κανεις γλυψιμο στη βελγα μπας και σε βαλει στο -ο θεος να το κανει- γραφτο της!!!!!!
για ονομα του θεου!!
λιγη αξιοπρεπεια!!!!!

Μου αρέσει!

91. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Σε τρώει η ουρά σου, μούργο!!!!
Δεν σου φτάνουμε εμείς!!!!!

Τώρα θα δεις!!!!!!! 😛 😛

Μου αρέσει!

92. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@renata καλη μου δεν εχεις καταλαβει οτι πολεμας μονη σου!!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΧΟΝΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!! 😆

Μου αρέσει!

93. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@91. sweetpotatonatassaki
η γλυκοπατατα δεν πιανεται.
δουλευει με μισθο για τη βελγα!!!! 😆

Μου αρέσει!

94. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Μεγαλη μπουκια φαε, μεγαλη κουβεντα μη λες!

«Που λες, Γλυκοπατατούλα μου, αγόρασα προχτές μια κρέμα για το πρόσωπο, υ π ε ρ ο χ η! Φώναξα και τη μανικιουρίστα ν’ ανανεωσει το χρώμα, γιατί τώρα που θα παω στο εξωτικό Μπαλί με τα έξοδα δωρεάν, να μην υστερώ! 😉 Φιλιάκια γλυκειά μου! »

Να συνεχίσω, μούργε;

Μου αρέσει!

95. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

μονο ναξερες τι προσφορες χανεις τωρα απο το χοντο οπου οι αλλες επωφελουνται!!!!
αχχχχχ, μονο ναξερες!!!!! 😆 😆 😆 😆

Μου αρέσει!

96. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Κι εγώ θα πάω για ψώνια πριν φύγω το Σάββατο…
Θα πάρω μάσκαρα, αί-λαινερ,και καργιόν με γκλιττερρρ!!!!!

😆

Μου αρέσει!

97. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Είμαστε συννενοημένες! 😉 Παίρνουν και για μένα! Να σου αναλύσω τον πλήρη κατάλογο;

Μου αρέσει!

98. lifewhispers - 25 Ιουλίου, 2007

Xaxaaxaxaxaxaxax! οκ, βγήκα για μια ώρα από το μπλογκ κι εγινε αυτο!!!

Μου αρέσει!

99. lifewhispers - 25 Ιουλίου, 2007

μουργο, θελεις να μου πεις οτι δε συμφωνεις να γινω προεδρος???

Μου αρέσει!

100. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Και σκέφτομαι ρενάτα μου να πάρω και κονσίλερ, αλλά θα ρωτήσω το Ροδάκινο πρώτα, να μου πει!!!!! 🙂

Μου αρέσει!

101. lifewhispers - 25 Ιουλίου, 2007

καλα, ας όψεται ου δε γινεται να κανω ριφρες καθε τοσο, αλλιως θα σου λεγα…χμφ

Μου αρέσει!

102. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Γλπ, είδα μια αποχρωση κραγιον, απίστευτη! Τι λάμψη, ε΄να ροδακινί φοβερόμε πλούσιο χρώμα, καλή εφαρμογή, ανεξιτηλο!

Μου αρέσει!

103. lifewhispers - 25 Ιουλίου, 2007

Δηλαδη πες μου ρε μουργο σε εχω απογοητευσει ποτε?οχι ναμου πεις! (αρκει ναμην αναφέρεις ότι δε βρίσκομαι συνεχώς και αδιαλέιπτως στο μπλογκ να σχολιάζω)

Μου αρέσει!

104. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

ΕΚΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και συνεχίζουμε: που λες Ρενάτα μου, και στο Ζάρα είχε κατι μπουστάκι , μουρλια!!! 🙂 🙂 🙂

Μου αρέσει!

105. Αδαμ - 25 Ιουλίου, 2007

Renata, ακούγεται τόσο ψυχρό το κε Αδάμ! Αδάμ σκέτο. Στείλτε μου αντίγραφο του σεναρίου. Θα γυριστεί και ταινία? Το δεξί προφίλ είναι το καλό. Όρος: τουλάχιστον 2 κοντινά.

Μου αρέσει!

106. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Τα είδα! Ένα ντραπέ σε κόκκινη απόχρωση, όλη ανοιχτή η πλάτη μούρλια.

Μου αρέσει!

107. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

μπουστάκια ήθελα να πω, και κάτι παντελονια εξαιρετικά βρήκα!!!!

Ροδακινι κραγιόν, ε;;;; Ενδιαφέρον, θα πάω να το δω!!!!!!!!!!!!! 🙂

Μου αρέσει!

108. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Άκουσα ένα γδούπο. Ο μούργος λιποθύμησε;

Αδαμ, 3′ λεπτα να δείχνει μονο εσένα κοντινο μιλαμε! 😉

Μου αρέσει!

109. Αδαμ - 25 Ιουλίου, 2007

Μουργάκο μου. εγώ είμαι μαζί σου. Να μην το ξεχνάς ποτέ αυτό .Απλά ζούμε σε δύσκολους καιρούς και ο ανταγωνισμός είναι σκληρός.

Μου αρέσει!

110. lifewhispers - 25 Ιουλίου, 2007

χαχα, βρε κορίτσια!

Μου αρέσει!

111. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Μονοπλάνο αλά Τεο ! 😉

Μου αρέσει!

112. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@99. lifewhispers , οχι βρε, τι λες τωρα.
το προβλημα αλλωστε δεν ειναι εκει.
εδω μιλαμε για συνθηκες μπολσεβικικης επαναστασης.
πανε με το ετσι θελω και με φτηνους εκβιασμους να κατοχυρωσουν το 1ο βραβειο.
πριν δουνε τις αλλες συμμετοχες.
ειναι δικαιο αυτο;
οχι πες;
ειναι δικαιο;
ασε που το 1ο βραβειο ειναι ηδη κατοχυρωμενο.
μετα απο μυστικη κληρωση, ετυχε να το παρω εγω!!
ακου τυχη, και να πω οτι ειμαι τυχερος ανθρωπος!
δεν ειμαι!!
😆

Μου αρέσει!

113. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Λίγο νερό να του ρίξουμε, μωρέ, του φουκαρά….. 😛

Μου αρέσει!

114. lifewhispers - 25 Ιουλίου, 2007

ωχ, αδαμα τωρα σε ειδα , σορρυ για το ¨κοριτσια»

Μου αρέσει!

115. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

Επί της ουσίας,

Αδάμ, θα έχεις τρεις σκηνές με κοντινά στο θεληματικό σου πηγούνι και στα καταγάλανα μεγάλα και λάγνα μάτια σου. Και θα σε ντύνει η Ντοαντέλα χρυσό μου.

Lifewhispers, νομίζω πως είσαι η καταλληλότερη για πρόεδρος. Έχεις όλα τα απαραίτητα skills.

Μούργο, μετανόησε πριν να είναι αργά. Κάι κάι κάι κλπ.

Κορίτσια, σας σερβίρισε ο ηλίθιος ή να τον απολύσω?

Α, δεν σας είπα μάλιστα πως ο Βέλγικος Χόντος έχει κάτι προσφορές, που να σας λέω. Μιλάμε για εκπτωση 50% και πάνω.

Μου αρέσει!

116. Αδαμ - 25 Ιουλίου, 2007

Renata: Yes, yes, yes.
Μουργάκο: Είμαι πάντα μαζί σου.
Renata: στο έργο μπορώ να έχω σκύλο? Ένα μικρό πλάνο για το φίλο μου. Να κατουράει ένα δεντράκι ή κατι τέτοιο.

Μου αρέσει!

117. lifewhispers - 25 Ιουλίου, 2007

α, δε γινεται αυτο, ολοι μαζι γραφουμε και γινεται κουβαρι. Ρε μουργο με αυτ απου λες προκαλςεις κι εσυ ομως, μην αφήσεις και τιποτα να σου ξεφυγει!

Μου αρέσει!

118. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

καλα για το θεο!!!
τι γλωσσσα μιλατε;
χοντικη;
ο χριστος και η παναγια!!!!!!!!!

Μου αρέσει!

119. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Μην τον λυπάσαι βρε Γλπ! Είναι σαν τις κατσαρίδες, δεν πτοείται αυτός! 😉

Λοιπόν, μούργε, ετοίμασες το δωμάτιόμου σύμφωνα με την παραγγελία μου ή να συνεχισω;

Αγαπητή μου πρόεδρος, εμπιστευόμαστε την κρίση σας!

Μου αρέσει!

120. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

Δεν θέλουςμ το πρώτο βραβείο αγαπητέ. Δεν είμαστε τετοιοι εμείς.
Θέλουμε δίκαιη εφαρμογή των όρων!

Μου αρέσει!

121. teokaf - 25 Ιουλίου, 2007

Δεν μασάμε Μούργο. εγώ είμαι με τον αντρικό πληθυσμό. Βρωμιάρες.

Μου αρέσει!

122. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Μούργε, ακόμα το ντράι; Κόκκαλα έχει η ελιά;

Μου αρέσει!

123. lifewhispers - 25 Ιουλίου, 2007

κροτ, α, εδω πρεπει να σε ευχαριστησω για τ ακαλα σου λογια και αν προσθεσω οτι αν με επιλεξετε για προεδρο θα ειμαι πραγματικα αντικειμενικη. Δηλαδή, αν ας πουμε το κειμενο του τεο ειναι καλυτερο θ απαρει το πρωτο βραβειο,λεμε τωρα. Αν το καλυτερο κειμενο της κομποζισιον ντολλ, το ιδιο και ουτω καθεξης.Ελπίζω μετα απο αυτο να συνεχισετε να με θελετε για προεδρο

Μου αρέσει!

124. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

Αδάμ? Δεν σας ικανοποιεί η πρόταση?
Εξαρτάται? Τι σκύλο? Να κατουράει ή να κατουριέται πανω του?

Μούργο, η ουρά σου, λίγο πεσμένη είναι χρυσό μου. τι έγινε?

Μου αρέσει!

125. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

να τα διαβαζαν αυτα οι σουφραζετες των αρχων του αιωνα θα αυτοκτονουσαν!!!!!

Μου αρέσει!

126. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Κυριε τεοκαφ, προκαλειτε την τυχη σας! Εξάλλου δεν είστε εσεις το θεμα! Άντρες!! Τς τς τς!

Μου αρέσει!

127. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

Lifewhispers, εμείς θέλουμε αντικειμενική κρίση και εξακολουθούμε να σε θέλουμε για προεδρο.
Αλλωστε έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας, και δεν χρειαζόμαστε μαγειρέματα!

Μου αρέσει!

128. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

ΛΕΓΕ ΜΟΥΡΓΟ!!!!!!!

ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ::::::::

Ροδακινάκι μου, τι ακριβώς έχει προσφορά στο Βέλγιο είπες;;;; Να σου στείλω λίστα ή να την γράψω εδώ, καλύτερα;;;;;; 🙂

Μου αρέσει!

129. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Συμφωνω με την Κροτ!

Μου αρέσει!

130. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

Μούργος 125, εμείς είμαστε και χειραφετημένες και όμορφες, οκ?
Επειδή είμαι οικονομικά ανεξάρτητη δεν μπορώ να φοράω ροδακινί κραγιον?

Μου αρέσει!

131. Composition Doll - 25 Ιουλίου, 2007

Πφφφφφ…. ιστορία χωρίς σεξ είναι σαν καύσωνας χωρίς κλιματιστικό: ανυπόφορη!

Πφφφφφ δις…

Μου αρέσει!

132. Αδαμ - 25 Ιουλίου, 2007

Η Ντονατέλα θέλεις να πεις, kpotkar. Είμαι Armani look, καλή μου. Parola φτά θα σκεφτώ την προτασή σας σοβαρά.

Μου αρέσει!

133. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

ΓΛΠΤ, πες παιδί μου τι θέλεις. Εδώ που βρεθήκαμε και είμαστε και άνετα.
Να’χαμε και καλύτερο σέρβις!

Πού είναι το μαρτίνι λέμε?

Μου αρέσει!

134. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

Έχω κοννέ και στον Giorgio, Αδάμ, χρυσό μου.

Μου αρέσει!

135. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

Ντόλυ, χα! Για να δούμε και τα δικά σας!

Μου αρέσει!

136. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@131. Composition Doll
καλη μου Ντολυ πες μου πως μπορω να απαλλαγω απο την λαχαναγορα του ρεντη!!
σε παρακαλω!!!!!!!!!

Μου αρέσει!

137. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Αδαμ, εγω το ξερα πως εχετε class! Όλος ο οικος για παρτη σας!

Μου αρέσει!

138. Αδαμ - 25 Ιουλίου, 2007

Καλό! Να κατουριέται πάνω του. Και μετά άλλο πλάνο με πάνα βρακάκι. Θα βρούμε και σπόνσορα τα babylino και δεν θα στοιχίσει τίποτα η ιστορία.

Μου αρέσει!

139. Βασιλική - 25 Ιουλίου, 2007

γμτ μου, ετυχε κατι και πρεπει να την κανω!
δεν ξερω τι παιζει αλλα ψηφιζω ροδακινακι δαγκωτο, στο κοκκινο μηλο να δωθει αμεσως το μαρτινι και το πατατακι μου μην το πειραζετε…

τα λεμε κοριτσααααα!
πανω τουςςςς!
😆

Μου αρέσει!

140. lifewhispers - 25 Ιουλίου, 2007

νομιζω μουργο οτι δεν προλαβαινεις..

Μου αρέσει!

141. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Εγώ θέλω gin! Έχω παραγγείλει τόση ώρα και τίποτα ακόμα! 🙂

Μούργο, προς ενημέρωσή σου, η Ντόλλυ είναι Φράουλα!!!!!!!!!! 🙂

Μου αρέσει!

142. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

αν δεν τα στειλω σε ολους τους φεμινιστικους συλλογους της ελλαδας και του εξωτερικου να μου τρυπησετε τη μυτη.
να σας πιασουν και να σας δεσουν στο συνταγμα και να σας φτυνουν!!!!

Μου αρέσει!

143. Composition Doll - 25 Ιουλίου, 2007

@Krot, τα δικά μας βρίθουν από άγριο σεξ και ανομολόγητα πάθη!

@Μούργο, πώς το λένε εκείνο το εξαιρετικό ζιζανιοκτόνο που εξολοθρεύει δάκους και μουχρίτσες; Απ΄ αυτό να τους ρίξεις!!!

Μου αρέσει!

144. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Μούργε, η Ντολ είναι η φράουλα! την πάτησες!

Μου αρέσει!

145. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Ροδακινάκι μου, θέλω να μου πεις για το κονσίλερ – τι μου προτείνεις:::::

Μου αρέσει!

146. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Νινα, μας ειπε οσο ελειπες πως αμα δεις φελουκατζη να τον φτυσεις!

Μου αρέσει!

147. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

δεν μπορει εφιαλτης ειναι ολο αυτο!!
απο την υψηλη θερμοκρασια -46 βαθμους- εχω παραισθησεις.
το βραδακι μολις πεσει η θερμοκρασια λιγο ολα θα ειναι οπως πριν.
δεν μπορει να ειναι αληθεια αυτο που βλεπω!!!!!!

Μου αρέσει!

148. lifewhispers - 25 Ιουλίου, 2007

μουργο , αλλος στη θεση σου θα χαιροταν με τοσες γυναικες να του κανουν πειραγματα και ναζια!!

Μου αρέσει!

149. Composition Doll - 25 Ιουλίου, 2007

@Renata, έχω εγκαταλείψει τους φελουκατζήδες, πλέον. Έχω στραφεί στη συμπαθή τάξη των επισκευαστών ρολών.

Μου αρέσει!

150. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Dolly, Και η εξυπηρέτηση είναι απαίσια!!!!!
ΟΥΤΕ μια παραγγελία δεν φέρνει!!!!!! 😆

Μου αρέσει!

151. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Μούργε, τώρα μαζευεις την ελια απ΄το δέντρο? Σιχτιρ δω μεσα! Ένα ποτο της προκοπής δε θα πιουμε!

Μου αρέσει!

152. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

Αδάμ έχουμε τα κοννέ μας και στην Babylino!

Ντόλυ, hic rhodus hic salta! και νόμιζα πως ήσουν ΦράουΚα!

ΓΛΠΤ, κονσίλερ: λανκόμ και ρούμπινστάιν σε τιμή ευκαιρίας παιδί μου!

Μούργο, η Πρόεδρος μίλησε!

Μου αρέσει!

153. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@renata αρχισαμε και βρωμικο πολεμο;
σχολια 144-146 κακοηθειες!!!!
@τεοκαφ η φραση σου ΘΕΙΚΗ.
αλλα μη σταματας ρε γμτ.

Μου αρέσει!

154. Αδαμ - 25 Ιουλίου, 2007

kpotkar, χρυσή μου, σας αφήνω στην πλάνη σας αφου σας ευχαριστεί τόσο. Όταν έρθετε Αθήνα πάντως κερνάω πανάκριβο σκωτσέζικο καφέ. Αν θέλετε σας φιλοξενώ και στην σουίτα μου στον ξενώνα. Να συζητήσουμε το ρόλο μου.

Μου αρέσει!

155. lifewhispers - 25 Ιουλίου, 2007

εντωμεταξύκροτ μυ, νομίζω ότι θα πρεπε να ναι εδω και η ετερη πρωταγωνιστρια της ιστοριας να μας πει την άοπψη της! Δε γίνεται να λείπει το παπι!!

Μου αρέσει!

156. lifewhispers - 25 Ιουλίου, 2007

κροτ ΜΟΥ ηθελα να πω και αποψη ηθελα να πω και σορρυ αλλα κανω ριφρες και βλεπω 5 σχολια μαζεμενα!

Μου αρέσει!

157. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

τελικα το εβγαλα το συμπερασμα μου
και
ειναι
οριστικο.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
. Ε Ι Σ Τ Ε Τ Ρ Ε Λ Λ Ε Σ !!!!!!!!!!!!!
(προφανως για σας η λογικη ειναι μια γεροντοκορη που ζει στο γηροκομειο!!!!!) 😆 😆 😆 😆 😆

Μου αρέσει!

158. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Το 144 ειναι αληθες, μουργο. Όσο για το 146, το συμπέρανα απ άτ συμφραζόμενα!

Μου αρέσει!

159. lifewhispers - 25 Ιουλίου, 2007

χμ..υπεκφυγές, μουργακο?

Μου αρέσει!

160. lifewhispers - 25 Ιουλίου, 2007

γιατι δε λες ότι τις λατρευεις ολες εδω μεσα?

Μου αρέσει!

161. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Εξάλλου στο μπλογκ της λάσπης, τι περίμενες; 😉

Μου αρέσει!

162. lifewhispers - 25 Ιουλίου, 2007

ελα τωρα που δεν ειναι αληθεια…:)

Μου αρέσει!

163. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@154. Αδαμ
ρε παραδοπιστε!!!!!!!! 👿
με ποιον συζητας; 👿
υπαρχει περιπτωση να συννενοηθεις; 👿
εισαι σοβαρος; 👿
τι να πω!!!! 👿

Μου αρέσει!

164. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Εμείς Τρελλές;;;;;;;;;;;























ΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΡΑ το κατάλαβεςςςςςςςςςςςςς:::::::::::::::::::::::::::

😆

Μου αρέσει!

165. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Γεροντοκόρη; Μμμ , μου δίνεις ιδέες. Πχ κρεμασμένος αναποδα κι ενα ματσο ανυπαντρα κοριτσια καποιας ηλικιας να σ΄ανταποδίδουν τον ευγενικο χαρακτηρισμο!

Μου αρέσει!

166. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Αδαμ με το θεϊκό προφίλ, σας ζηλεύει παράφορα! Δεν το ΄χετε καταλάβει;

Μου αρέσει!

167. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

Αδάμ, ΠΟΙΑ ΠΛΑΝΗ? δεν σας εννοώ!

Lifewhispers, δεν έχω δει ποτέ μου πιο άξια πρόεδρο απο εσάς! Ευγε! Ναι, νομίζω πως η απουσία του παπιού είναι φανερότατη!

Μούργο, γιατί δεν αποδέχεσαι την ήττα σου επιτέλους?

και που στο διάολο είναι αυτα τα ποτά? ένα τζιν και τρία μαρτίνι ήταν ΕΛΕΟΣ ΠΛΕΟΝ!

Μου αρέσει!

168. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Μούργο, stirred, not shaked! 😛 Και γρήγορααα! move itttttttttt!

Μου αρέσει!

169. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Ροδακινάκι μου, που είσαι;;;;
Έχω έτοιμο τον κατάλογο με την παραγγελία:

2 κονσίλερ της λανκομ, μια μάσκαρα αδιάβροχη και ένα κραγιόν ροδακινι!!!!

Α, και ρουζ Max Factor 135 🙂

Μου αρέσει!

170. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

παπακι που εισαι; 😦
εσυ δεν κανεις ετσι!!
αυτες ειναι θεοτρελλες!!!!!
ο στρατος σωτηριας του χοντου ειναι!!!!!!!! 😆 😆

Μου αρέσει!

171. lifewhispers - 25 Ιουλίου, 2007

λοιπον .την κάνω απο τη μια δουλεια και παω να σας ανοίξω απότη δεύτερη.εις το επαναγραφειν.

Μου αρέσει!

172. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Μούργε, μην περιμένεις φιλοδώρημα με τέτοια αργοπορία! Άθλιο σέρβις!

Μου αρέσει!

173. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

αχ γμτ, δεν εχω συμπαρασταση καθολου.
μονος κραταω το οχυρο!!!
αρε τεοκαφ που εισαι;
ο αδαμ εξαγοραστηκε για ενα πινακιο φακης!
δεν καταλαβαινει ο βλακας οτι τον χρησιμοποιουν για να χτυπησουν εμενα!!!!
ρε αδαμ μολις υποκυψω , δεν καταλαβαινεις οτι θα σου γυρισουν αμεσως την πλατη και θα φυγουν τρεχοντας για τον χοντο!!
δεν το καταλαβαινεις; 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Μου αρέσει!

174. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Αδαμ, μονο να κοιτάξετε το σχολιο 166 και θα καταλαβετε! 😉

Μούργο, μόλις φέρεις τις παραγγελίες ρίξε και κανενα σφουγγάρισμα!

Μου αρέσει!

175. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@Кроткая , μου αρεσει που λετε και για την τηρηση των ορων του διαγωνισμου!!
απο τα τοσα σχολια ζητημα ειναι να εχουν γινει 10 για το πονημα σας.
διακριτικα η λαχαναγορα σας το προσπερασε!!!
η Ντολυ που εξεφρασε γνωμη δεν νομιζω να σας ευχαριστησε πολυ!!! 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

Μου αρέσει!

176. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Μουργε,η ΚΡΟΤ ΓΡΑΦΕΙ ΘΕ Ϊ Κ Α Α Α Α!

Μου αρέσει!

177. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Άσ΄το «διαίρει καια βασίλευε». δεν πιανει σε μας!

Μου αρέσει!

178. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

ΤΟ ΠΟΣΤ ΤΗΣ ΚΡΟΤ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μου αρέσει!

179. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@174. renata
σε εχουν βαλει μπροστα οι αλλες για ανταρτοπολεμο,ε;
και που το ξερεις εσυ το θεεικο προφιλ και το θεληματικο πηγουνι του αδαμ, μου λες;
που το ξερεις;
κληρονομικο χαρισμα εχεις; 😆 😆 😆 😆

Μου αρέσει!

180. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Μούργο , είσαι πολύ ΜΟΥΡΓΟΣ!!!!!! 😆

Μου αρέσει!

181. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Ρούφα τ΄αυγό σου τώρα και ΦΕΡΕ τα ποτά! Μετά μπορείς ν αποσυρθεις να γλείψεις τις πληγές σου!!

Μου αρέσει!

182. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

176, 178, απο υποχρεωση;
ετσι ξερω και γω!!!
…τα ψευτικα τα λογια τα μεγαλα………. 😆 😆 😆

Μου αρέσει!

183. Αδαμ - 25 Ιουλίου, 2007

Renata 166: έχουμε συνταντηθεί κάπου? Κι εσείς είστε θεσπέσια.
kpotkar: ελάτε δα! ξέρετε εσεις! Υπεκφεύγετε? Εκκρεμούν προτάσεις.
Μουργάκο, μην ανησυχείς. Δεν είναι αυτό που νομίζεις.

Μου αρέσει!

184. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Και τη γνώμη μας για το Ροδάκινο την είπαμε από την αρχή!!!!!!

Σχόλιο 2

Μου αρέσει!

185. renata - 25 Ιουλίου, 2007

@179, ζηλεύειιιιιιιιιιις!

Όσο για το κληρ. χαρισμα, δε το 70! Χα!

Μου αρέσει!

186. Αδαμ - 25 Ιουλίου, 2007

Renata: 176. Με πληγώνετε!

Μου αρέσει!

187. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Αδαμ, καλα έχετε υπέροχο, καταπληκτικο, σπανιο προφιλ. Που χάρη στο θεϊκο σεναριο, θα καταπλήξετε!

Μου αρέσει!

188. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

παντως να ξερετε κατι
δεν βρηκατε καθολου ευκολο αντιπαλο.
και δεν μιλαω για τωρα που συμπεριφερεστε σαν το στρατο του ξερξη ή καλυτερα σαν τους λεγεωναριους τους ρωμαιους.
ενω κανουν επιθεση
οι πισω φωναζουν: οι μπροστινοι μη τρεχετε
οι μπροστα φωναζουν: οι πισινοι μη σπρωχνετε
ε, κατι τετοιο μου θυμιζετε.
αλλα εδω ειναι γαλατικο χωριο
εδω ειναι το σουλι!!!
οταν θα χτυπησω εγω θα; κλαψουν πολλες μαννουλες και δεν θα ειναι γιουργια σαν το δικο σας!!!!!! 😆 😆 😆 😆 😆

Μου αρέσει!

189. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Θα το αναδειξετε δλδ!

Μου αρέσει!

190. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Μούργε, φοβηθηκααααααααααααα! 😛

Μου αρέσει!

191. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Εγω επιβίωσα απο 9 χρονια γαμου με την πεθερα ολημερις στ αποδι αμου! Εσενα θα φοβηθώ; Δε φτουράς!

Μου αρέσει!

192. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

εγώ να δειςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς!!! 🙂

Μου αρέσει!

193. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

ρε τεοκαφ που εισαι
σου ειπε μια κουβεντα το λαχανικο και την εκανες και συ; 👿

Μου αρέσει!

194. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@191. renata και πρεπει να τα πληρωσω τωρα εγω ;
ενας μουργος; 😀

Μου αρέσει!

195. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Λοιπόν εκτός από μινι-μπαρ στη σουίτα μου, θελω κι ενα μπαρμαν να φτιάχνει τα ποτα, γιατί βαριέμαι!

Μου αρέσει!

196. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@192. sweetpotatonatassaki αξιος ο μισθος που παιρνεις απο τη βελγα!
αξιος! 🙂

Μου αρέσει!

197. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Μούργο δε με ρίχνεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😛 😛 😛

Μου αρέσει!

198. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

😎

πάω για καφέ, τα λέμε το βράδυ!

byyyyyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Μου αρέσει!

199. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Ας πρόσεχες! Σε προειδοποίησα πολλάκις! 😉

Αααα κι είμαι φρούτο, όχι λαχανικο!Τς τς τς!

Μου αρέσει!

200. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@195. renata , απλα σε ενημερωνω οτι ξαναεφυγαν για το χοντο,
και μαλιστα κρυφα!!
δεν πας μια βολτα και συ να δεις τι παιζει;
σιγα μη σου παρουν τα καλυτερα.
αυτα θα τα κρατησουν γιοα παρτη τους!! 😆

Μου αρέσει!

201. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

ρενατομηλαράκι μου, φευγουμε κι εμείς;;;;;;
κι ας το Μούργο με την ουρά του κάι κάι κάι!!!!!!!! 🙂

Μου αρέσει!

202. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@198. Кроткая
ΣΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!! 😆
ΣΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!! 😆
παρε και δευτερο!!
κερασμενο απο μενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😆 😆 😆 😆 😆

Μου αρέσει!

203. Αδαμ - 25 Ιουλίου, 2007

renata: Κατακυρώθηκε.

kpotkar: με ποιά πτήση φτάνετε? Θα σας περιμένω στο αεροδρόμιο!

Μου αρέσει!

204. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Λοιπόν επειδή έχουμε και πιο σημαντικά πράγματα να κάνουμε, έλα Νατασάκι , πάμε!

Μούργε, μετανόησε και δήλωσε μεταμέλεια γιατί αυτό ήταν απλό πταίσμα! Την άλλη φορά θα ‘ναι πιο οργανωμένο το έγκλημα!

Επίσης χρωστάς ε΄να ντράι stirred, not shaked με δυο ελιες! Δεν ξεχνω!

Μου αρέσει!

205. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

ΣΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!! 😆
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS 😆
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS 😆
YESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😆
ΑΧ, ΛΙΓΗ ΗΣΥΧΙΑ!!!! 😆 😆

Μου αρέσει!

206. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

μούργο, γειά (για την ώρα!) 😛 😛 😛

Μου αρέσει!

207. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Αδαμ, καλο σας βραδυ! Να φροντιζετε την απαραμιλλη ομορφια σας! 🙂

Κι όπως είπαμε , Mούργε, ριξε και κaνενα σφουγγάρισμα! 😛

Μου αρέσει!

208. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

εδώ είμαι ακόμα! χα!

Αδαμ, θα σας ενημερώσω εγκαίρως!

Μούργο, ευχαριστώ για το κέρασμα. Αλλά θα τα ξαναπούμε σε λίγο! έτσι για να σε κρατώ σε αναμένα κάρβουνα! δε σου έχω κάνει και λίγα καψόνια σήμερα ε?

και πού είναι το Παπί????

😎

Μου αρέσει!

209. QueenElisabeth - 25 Ιουλίου, 2007

Μπονζούρ μεσιέ Μούργος!
Επειδή δε σας βλέπω να ξεμπλέκετε εύκολα, είπα να περάσω να πω μια καλημέρα, να ξέρετε ποια δικηγόρος θα τις αναλάβει αν υποβάλετε μήνυση…
Φεύγω τώρα διότι εγώ έχω και δουλειές…
Α τουτ α λέρ!

(Τι διαγωνισμός είναι αυτός; Που ενημερώνομαι;)

Μου αρέσει!

210. Αδαμ - 25 Ιουλίου, 2007

Μουργάκο, σωστός ο παίχτης? Μερικά κορίτσια τα παραπλανούν οι φίλες τους. Μην τα παρεξηγείς. Μην τα αποπαίρνεις! Θέλω ένα δαμασκηνί κραγιόν! Αμέσως! OΟυπς! Μου έσπασε ένα νύχι.
( Πόσο να κρατηθώ? Πόσο Μπαμπά μου? )

Μου αρέσει!

211. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@209. QueenElisabeth , εσυ πιο φρουτο εισαι;
ή μηπως εισαι λαχανικο;
της συμμοριας παντως δεν εισαι;
για να ενημερωθεις για το διαγωνισμο πηγαινε στο σαιτ του bbc
εκει θα βρεις ολες τις λεπτομερειες!!!! 😆 😆 😆
.

@210. Αδαμ, βρε αδαμ, εισαι σοβαρος;
αφησες ολη αυτη την ακριδα να αλωνιζει το μπλογκ και συ χαριεντιζοσουνα σαν βλακας!!!!!!!
τι να σου πω;
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ!!!!! 👿

Μου αρέσει!

212. lifewhispers - 25 Ιουλίου, 2007

Μούργο, θα σε μαλώσω. Για κάνε ενα σκανάρισμα σε ολ ατα σχόλια και πες μου. είπα εγώ τίποτα για σένα? σε κορόιδεψα? ε?
οχι και ολοι εναντιον σου μουργο, ε? οχι και ολοι. εγω παω να ισοροπήσω την κατάσταση που έχει ςκάνει εδω και να αποδέιξω πόσο λατρέυουν τα κοριτσια μας να σε πειραζουν, πραγμα που σημαινει οτι σου χουν αδυναμια, κι εσυ λες οτι όλοι ειναι εναντιον σου.Αμα είναι να το μετατρέψουμε στη μαχη των φυλων ,εγω δε συμμετεχω..Μακαρι να περνουσε τοπαπι!

Μου αρέσει!

213. lifewhispers - 25 Ιουλίου, 2007

🙂

Μου αρέσει!

214. lifewhispers - 25 Ιουλίου, 2007

για να μην ξεχνιομαστε το σμαιλι!
😀

Μου αρέσει!

215. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@212. lifewhispers οχι, οχι δεν εννοουσα εσενα.
προς θεου!!!
και μαλιστα μου αρεσε πολυ που ειπες οτι οποιο ειναι καλυτερο .και ειπες οτι μπορει να ειναι και του τεοκαφ.
ησουν πολυ ενταξει.
αλλα εδω μιλαμε για συμμορια.
οι ερυθρες ταξιαρχιες του χοντου, ειναι αυτες.
και μηπως καταλαβαινα και τι λεγανε!!
σαν συνθηματικα φαινοντουσαν!!!
το κονσιλερ τι ειναι;
οπλο;
ο χριστος και η παναγια!!!!

Μου αρέσει!

216. lifewhispers - 25 Ιουλίου, 2007

kati epathan ta elliniak se autoto pc.

Μου αρέσει!

217. Ρόδι - 25 Ιουλίου, 2007

Σήμερα βρήκε να τρυπήσει ο θερμοσίφωνας, να πλακώσει ο Πρέσβης μετά απαιτήσεων και να με κυνηγάει εν εξάλλω συνάδελφος της οποίας τη δουλειά εκλήθην ακουσίως, ω ναι κλαψ, να σχολιάσω;;; Κοίτα τι γίνεται εδώ; :mrgreen:
Μούργε καλός ο διαγωνισμός, δεν αφήνεις όμως τους ξενώνες μπας και μου εξηγήσεις τι σημαίνει «αυτό δεν είναι μία πίπα»; Τα ‘παμε και τα συμφωνήσαμε. 😛
Κροτκαγια είσαι μία ΘΕΑ και πρέπει να εκδοθείς το συντομότερο, το κείμενο με κρατούσε σε αγωνία πόση ώρα και πιστέψτε με τα αστυνομικά συνήθως τα γράφω εκεί που δεν πιάνει μελάνι (στα παλιά μου τα υποδήματα δηλαδής) 🙄
Renata+SWTPTNat: Μπουστάκια, ποια;;; Της Luna ή της Lejaby??? Σε ποιό Χόντο;;; Ελλλαααα! Μα μη φεύγετε τώρα που έχω σοβαρά ερωτήματα!!
Μούργε φρεντοτσίνο σερβίρετε; χωρίς κοκκινομάλα παρακαλώ

Μου αρέσει!

218. lifewhispers - 25 Ιουλίου, 2007

poli to apolausa pantos to simerino. ante pou den katalavaines kai ti legane, vre! to concealer einai ena igro (i stathero, eksartatai ti marka) poy kaliptei mikres endeikseis kourasis sta panemorfa prosopakia mas!(kai den pisteuo oti de ikseres, olokliros mourgos)

Μου αρέσει!

219. Αδαμ - 25 Ιουλίου, 2007

Μουργάκο, δεν είμαι βλ@κ@ς! Είμαι πανέξυπνος. αν με ξαναβρίσεις δεν θα σου αλλάξω ντάιπερς!
Κονσίλερ, είναι κάτι που άμα χαθεί γίνεται πανικός. Πρέπει να είσαι πάντα σε εγρήγορση ώστε άμέσως μόλις χρησιμιποιηθεί, αμέσως όμως, να πείς: Μα τι έκανες αγάπη μου? Ποτέ δεν φανταζόμουνα πως μπορείς να γίνεις πιό όμορφη! Υπάρχει σε κρέμα και σε στικ και πρέπει να τα πληρώσεις και τα δύο.

Μου αρέσει!

220. lifewhispers - 25 Ιουλίου, 2007

kalos to rodi!!!!

Μου αρέσει!

221. lifewhispers - 25 Ιουλίου, 2007

adam, se vrisko poli enimeromeno kai malista se vlepo na to antimetopizeis me to sostotero tropo pou tha mporouse enas antras!way to go!

Μου αρέσει!

222. lifewhispers - 25 Ιουλίου, 2007

loipon meta tis epeksigiseis tin kano kai apo edo giati apopse leo na koimitho kapou pu na moiazei me ton kipo tou mourgou! Eis aurion!

Μου αρέσει!

223. lifewhispers - 25 Ιουλίου, 2007

😆 😆 😆 😀

Μου αρέσει!

224. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@217. Ρόδι, δεν το πιστευω!!!!!!
αυτες πολλαπλασιαζονται αγενως, φαινεται, μια φευγει 2 ερχονται!!!
ελεος!!!!!!!!
μετα απο ολο αυτο διαλογο περιμενεις να σου απαντησω!!
της συμμοριας δεν εισαι και συ;
τι λεμε τωρα!!
εδω εχουμε να κανουμε με σπειρα!!!!!!! 😆 😆 😆

Μου αρέσει!

225. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Μούργε, μην καλοπιάνεις την πρόεδρο. Επίσης η Μεγαλειοτάτη ειν’ ακομα φοιτήτρια! Την έκατσες!

Ρόδι μου, εγώ μπλούζα είδα. Τη Νατάσα ρώτα. Α, κι αν περιμενεις να σε σερβιρει ο Μούργος….. «Ήμουνα νια και γέρασα» κι ακόμααα το ντράι!

Πρόεδρέ μου, ψέματα το κάνει να τον λυπηθείτε!

(Ξέχασα την τσάντα μου και γύρισα! 😆 )

Μου αρέσει!

226. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

lifewhispers , ειλικρινα δεν ηξερα!
αλλωστε τα μισα σχολια δεν τα εχω διαβασει !!
που να προλαβω τα πολυβολα!!!!!
εγω δεν το απολαυσα καθολου.
ασπιρινη πηρα αληθεια καποια στιγμη.
ειναι και αυτη η κωλοζεστη!!!
καλο σου βραδυ!! 🙂

Μου αρέσει!

227. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Ακριδαααααααααα? No mercy για σένα. Μούργε!

Μου αρέσει!

228. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Φεύγω τώρα, αλλά θα επανέλθω! Ι’ll be back! αλα Τ. Asta la vista, moyrge!

Μου αρέσει!

229. Ρόδι - 25 Ιουλίου, 2007

Ρενάτα μου, ωωωω για να δω!!! Τι σούπερ τσάντικό είναι αυτό, ααα δεν το ‘χα δει στις βιτρίνες, κοίτα μου ξέφυγε!!! Από τη Linea Piu? Dior ή Chanel? Τρέλλα το καπιτονέ φέτος φιλενάδα, σκέτη τρέλλα, και σου πάειειειειει!!! Φτου σου!!!

Μούργε είσαι άντρας και Λάκων από ότι κατάλαβα, και ως τίμια συμπατριώτισσα απαιτώ να απαντήσεις στην πρόκληση της «Πίπας και της Γέφυρας» για να μην αναφωνήσω «Ή ταν ή επι τας (φράσεως)»

Μου αρέσει!

230. aa-duck - 25 Ιουλίου, 2007

αααχ δεν τα έχω διαβάσει όλα ακόμη, αλλά δεν κρατιέμαι, κορίτσια, το καλύτερο κονσίλερ πάνω από οποιοδήποτε κονσίλερ είναι ένα του Yves Saint Laurent με μινι μινι πινελάκι.
Λίγο ακριβούλι βέβαια, αλλά οκέι, μια ζωή την έχομε!

Μου αρέσει!

231. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@219. Αδαμ, βρε αδαμ που τα ξερεις εσυ αυτα;
θα με τρελλανεις!!!!
@renata, εσυ ειασι το σκληρο καρυδι της συμμοριας;
εσυ χανεσαι με τα οπωροκηπευτικα.
αν θελεις συνεργασια τωρα που φυγαν τα λαχανικα να το συζητησουμε!!
ειμαι πολυ ανοιχτος μουργος και πολυ συνεργασιμος.
εννοειτε και εχεμυθος !!! 😀
@229. Ρόδι, καλα περιμενεις απαντηση τι στιγμη που εχεις γραψει την πρωτη παραγραφο!!!!!!!!!!!
noway!!!!!!

Μου αρέσει!

232. aa-duck - 25 Ιουλίου, 2007

επίσησ:

Κρότκιιι, είσαι μια ΘΕΑ, είσαι μια ΘΕΑ!!!!

Ε Ι Σ Α Ι Μ Ι Α Θ Ε Α!!!!

ΓΟΥΙ ΧΑΒ Ε ΓΟΥΙΝΕΡ!!!!!!!!!!

Μου αρέσει!

233. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@230. aa-duck, παπακι και συ βρουτα; 😦

Μου αρέσει!

234. Πίκου-Παπίκου - 25 Ιουλίου, 2007

Το είχα καταλάβει εγώ ότι με ποθούσε σαν τρελόσ!!! Όταν κάρφωνε το γρανιτένιο βλέμμα του πάνω στα βελούδινα χείλη μου, έτρεμε η ουρά του σαν να γινόταν σεισμόσ 15 ρίχτερ στην επαρχία ΜάσουΠίτσου, εκεί λίγο έξω από το Πεκίνο

Μου αρέσει!

235. aaduck - 25 Ιουλίου, 2007

233 είμαι τρελή με τα καλλυντικά 😦

Μου αρέσει!

236. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@229. Ρόδι και μια διευκρινηση.
δεν ειμαι λακων.
γιαννενα μερια, ειμαι!!!!

Μου αρέσει!

237. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

ρε παπι, εγω δεν τα εχω διαβασει τα σχολια ακομη.
τα μισα δεν τα προλαβαινα!!
σου φαινεται λογικο ολο αυτο.
δεν τις δερνει πολυ τρελλα;
και σιγα μη διαβαζχουν τι γραφει η αλλη.
η καθε μια εγραφε τα δικα της.
παρανοια τελειως!!!!!!!
τελικα εχω αρχισει να εκτιμω απεριοριστα τις πωλητριες καλλυντικων!!
δεν πρεπει να υπαρχει χειροτερο επαγγελμα.
τι θα τραβανε!!!!

Μου αρέσει!

238. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Μούργε, δεν με κόβεις με τέτοια! Τι με πέρασες; Χτεσινή; 😛

Παπί, απ’ όσο κατάλαβα περνάς χάλια εδώ μέσα μ΄αυτόν! Έρως χωρίς ανταπόκριση! 😀

Μου αρέσει!

239. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Απ΄τη μεριά του, γι αυτό ο μισογυνισμός! 😉

Μου αρέσει!

240. Ρόδι - 25 Ιουλίου, 2007

Ελάτε μούργο, μην είσθε στενοκέφαλος, μη είσθε πεισματάρης, προς τι η μύρλα;;; Ελάτε, ησυχάστε, σας αγαπάμε!!

Μου αρέσει!

241. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Επίσης μια χαρά προλαβαίναμε και διαβάζαμε τα σχόλια. Τι μας πέρασες σαν κι εσάς; Επιστρέφω εντός ολίγου!

Μου αρέσει!

242. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@239. renata
ΧΑ
ΧΑ-ΧΑ
ακου μισογυνισμος!!
γιατι;
γιατι δεν καθομαι να ακουσω τις ανησυχιες σας για τα νεα καλλυντικα του χοντου!!!!
ο χριστος και η παναγια και οι αγιοι παντες!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μου αρέσει!

243. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

ο χριστος και η παναγια!!
ξαναγυρισαν οι ακριδες!!!!
θα την κανω!!
δεν αντεχω αλλο!!!

Μου αρέσει!

244. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Στο καλό και να μας γράφεις! 😉

Μου αρέσει!

245. Αδαμ - 25 Ιουλίου, 2007

lifesavers:221. Ευχαριστώ. Μερικά πράγαμτα στη ζωή πρέπει να τ αντιμετωπίζεις στωϊκά.
Μουργάκο μου, μιά τάξη στην ζωή την έκανα 2 φορές. Ε! κάτι θα μάθαινα στο τέλος.
Κορίτσια : 1..άπειρον Το καταλάβαμε πως έχετε λαμπτοπάκι γιά να μη σας ξεφεύγει τίποτα.

Μου αρέσει!

246. aaduck - 25 Ιουλίου, 2007

Καλε συ μούργο,
μιτσ μιτσ
κάτσε κάτω,
σιτ ντόγκι, σιτ!

Μου αρέσει!

247. aaduck - 25 Ιουλίου, 2007

Αδάμ, τον πήρες πάλι τηλ και τα χάλασεσ όλα, έτσι;

👿

Μου αρέσει!

248. Αδαμ - 25 Ιουλίου, 2007

aa-duck; ήμαρτον. Ποιόν πήρα τηλέφωνο?

Μου αρέσει!

249. Βασιλική - 25 Ιουλίου, 2007

που ειναι τα κοριτσααα;
πηγαν Χοντουςςς;;;
🙂

Μου αρέσει!

250. aa-duck - 25 Ιουλίου, 2007

Αδάμ, συγνώμη 😦 ήθελα να πω μια βλακεία για να να ξεκολλήσει το σύστημα 😦

Μου αρέσει!

251. Αδαμ - 25 Ιουλίου, 2007

o.k. duck. με φόβησες προς στιγμήν.

Μου αρέσει!

252. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Ωπ! Τι έγινε;; Παπιιιιιιί – Παπάκι ήρθες;;;;;;; 🙂

Μου αρέσει!

253. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

επεσε ο κουρνιαχτος!!
καταλαγιασε η σκονη!!!

Μου αρέσει!

254. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Τι θες παλιομούργο;;;
Τι έκανες στο παπί κι έφυγε;;;

Κάηκες αν το πειράξεις, γρρρρρρρρρρρρ!

Μου αρέσει!

255. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@παπι, τι ειναι αυτο που σκεφτηκες για τον αδαμ;
αυτος κατ’ αρχην τα εκανε πλακακια με τον εχθρο!!!

Μου αρέσει!

256. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

τι λες βρε γπτ;
εγω τωρα ηρθα!!
παλι εγω θα τα ακουσω;
αμαν!!!!!!

Μου αρέσει!

257. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

ΕΜΕΙΣ εχθρός, βρε;;;;
Που σου κάναμε παρέα όλο το μεσημέρι;;;
Αχάριστε, ε αχάριστε!!!! 😛

Μου αρέσει!

258. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

παρεα;
ετσι λενε και οι νοσοκομες στο ψυχιατρειο στους αρρωστους!!! 😆

Μου αρέσει!

259. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Συ είπας!!!!!!!!!!!! 😛

Μου αρέσει!

260. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

παντως αν το παρετε αποφαση, μπορειτε να στειλετε ανθρωπο (μουργο λιγο πιο δυσκολο) αδιαβαστο!!!! 😆

Μου αρέσει!

261. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Γι’ αυτό μην τα βάζεις μαζί μας ξανά εντάξει;;;; 😆

Μου αρέσει!

262. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@259. sweetpotatonatassaki και για να εχουμε το καλο ερωτημα, οταν θα ανεβασουμε το δικο σου, τα ιδια θα γινουν;
αν δεν το εκανες, δεν πειραζει!!
μη σε ταλαιπωρουμε καλοκαιριατικα!!!!!
εχεις να μαζεψεις και τα πραγματα για τις διακοπες!!! 😆

Μου αρέσει!

263. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Οοοοοοοχι, το δικό μου θα το ανεβάσεις όταν θα γυρίσω!!!!!!

Να είμαι εδώ!

Τι, χωρίς σχόλια θα μείνω εγώωωωω;;;;;;;; 😆

Μου αρέσει!

264. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

καλη ειναι και η παραταση!!!
ποτε με το καλο γυρνας;
τωρα σε πιο δυστυχισμενο επιτιθενται;

Μου αρέσει!

265. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Είμαστε καλά κορίτσια εμείς…
Πάμε για ύπνο νωρίς…

Δεν πάμε σε άλλα blog να τα γεμίζουμε «τάχα» ανώνυμα μηνύματα!!!!!! 😆

Μου αρέσει!

266. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Μούργε, ανέκαμψες; Τη σουίτα μου την ετοίμασες; Το ντράι σου΄πα stirred, not shaked me δυο ελιές!

Μου αρέσει!

267. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Αλήθεια έχεις κάνει νοσοκόμα ή ψυχίατρος και ξέρεις τι λένε; 😛

Μου αρέσει!

268. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Αααα, ήρθες, ρενατομηλαράκι μου;;; 🙂

Μου αρέσει!

269. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

Παπί, έχω να πω πως κι εγώ στον YSL είχα κολλήσει, μέχρι που ανακλάυψα την Helena Rubinstein σε κρέμα και έχω να πω πως δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο.

Ρόδι 😳

Παπίκου μου, μα καλά, πώς και δεν το είχες καταλάβει πως σε ποθεί? Μα, ήταν ηλίου φαεινότερον!!

Μούργο, τώρα γίνεται η απόσταξη του τζιν? ΕΛΕΟΣ δλδ!!!

α, και η Queen Elisabeth είναι το Ράσπμπερρυ ή Φραμπουάζ.

Και δεν είμαστε λαχανικά, ΦΡΟΥΤΑ είμαστε, έλεος!

Πρόεδρε, είστε ανεπανάληπτη. Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από εσάς -ίσως το κονσίλερ της Ρουμπινστάιν…

Μου αρέσει!

270. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Έφαγα, έπλυνα τα πιάτα, πότισα τον κήπο, μαγείρεψα γι αύριο και να ΄μαι! 😉

Μου αρέσει!

271. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Μούργε, τώρα την φυτεύεις την ελιά; Τι θα γίνει με την περίπτωσή σου ; Γιατί δε σφουγγάρισες;

Μου αρέσει!

272. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Τι έγινε; Ξαναλιποθύμησε; Ή την έκανε μ’ ελαφρά; 😆

Μου αρέσει!

273. Αδαμ - 25 Ιουλίου, 2007

Ρε, παιδιά! επίτηδες το κάνετε. Περιμένετε να φύγω γιά να πείτα τακαλά? Ποιός ποθεί ποιάν? Να πάνε σε άλλο ποστ να το κάνουν. Λίγος σεβασμός. Δεν ξέρουμε αν έχει κοιμηθεί ο Μικρός ΝΙκόλας!

Μου αρέσει!

274. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

Αδάμ, ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΟΥ????
Ο Μούργας ποθεί την Παπίκου ΑΑπίκου!

Νομίζω πως βιάστηκα να σου τάξω κοντινά και αρμάνια!

Ρενατάκι, χάσαμε το Μούργο ΣΤΟΠ!!!

Μου αρέσει!

275. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Λέω να βάλουμε μια αγγελία! 😀

«Αγνοείται μούργος! Ο ευρών … ας πρόσεχε!»

Μου αρέσει!

276. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!

«Και κυρίως… χάρισμά του»!

Μου αρέσει!

277. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Το ντουπ που άκουσα και πετάχτηκα, λες να ήταν αυτός;;;; 🙂

Μου αρέσει!

278. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Φανερώσου, Μούργο. Άντε, σου χαρίζω το σφουγγάρισμα!

Γλπ, ποιανού το μπλογκ γεμισε ανωνυμα σχολια;

Μου αρέσει!

279. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

βρε καλως τα κοριτσια!!
πως παμε;
ολα καλα;
μπραβο!!!!
(4 χαπακια εχω παρει)

Μου αρέσει!

280. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

ο Μούργος έκανε «τάχα» ανώνυμα σχόλια στου παπιού!!!!
Ο άθλιος!!!!!! 😆

Μου αρέσει!

281. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

και 10 να πάρεις!!!!!!!
Που είνα ιτο σέρβις βρε;;;;;; 😛

Μου αρέσει!

282. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

και τη ομοφρη κουβεντα που ανοιξατε!!!!
α, ωστε ετσι βελγα με το κονσιλερ!
της ρουμπινσταιν ειναι το καλυτερο;
ε, γιατι δεν το λες νωριτερα!!!!
τα ακους παπι;
αλλο ειναι το καλυτερο
(ακολουθω πιστα της οδηγιες του γιατρου)

Μου αρέσει!

283. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Μούργε, επιτηδες το ‘κανες! Να γλυτώσεις το σφουγγάρισμα! Έτσι e? Πονηρούλη 😀

Μου αρέσει!

284. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

για πεστε για πεστε τι βρηκατε στο χοντο;
να μαθαινουμε και μεις;
καμμια καλη καινουργια κρεμα
εστω καραμελε!!! 😆

Μου αρέσει!

285. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

λοιπον τι λεγαμε; 😆

Μου αρέσει!

286. Πράσινο Μήλο - 25 Ιουλίου, 2007

Κάποια φρουτοφασαρία άκουσα κι εγώ! 😉

Μου αρέσει!

287. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Ευχαρίστως! Κέρασέ μας να σου ταπούμε με όλες τις νατριχιαστικές λεπτομέρειες! 😉

Μου αρέσει!

288. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Στο Χόντο έχει καλυτερη εξυπηρέτηση, πάντως!!!!! 😛

Καλώς το Πράσινο το Μήλο!!!!! 🙂

Μου αρέσει!

289. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

α, και γω θα συμφωνησω απολυτα με την εγκαθετη σορυ την πατατα σορυ την γλυκοπατατα.
ο χοντος εχει αριστη εξυπηρετηση.
αλλο;
αλλο θεμα; 😆

Μου αρέσει!

290. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Μούργε, εσύ είσαι εντελώς spam!!!!Το παπί τι σου ΄φταιξε καλέ; Άρααααααα έχουν βάση οι σπόντες της Κροτ! 😈

Μου αρέσει!

291. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Πράσινο Μηλαράκι, να σου πούμε τι ψωνίσαμε, ε;; 🙂

Μούργο, 😛

Μου αρέσει!

292. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

καλωηρθες πρασινο μηλο
περνα καθησε διπλα στο νεκταρινι
η πιπερια αργησε,ε;
ξερετε κατι;
της συνεβη τιποτα;
θα εβγαινε για καφε-γκομενοδουλεια- με το καροτο! 😆

Μου αρέσει!

293. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@290. renata , μα τι λες γλυκεια μου;
απλη
απλουστατη
συνωνυμια!!!! 😆

Μου αρέσει!

294. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Μούργε, μη μας πουλάς τρέλα . Δε μασάμε από τέτοια! Αλλαγή στρατηγικής;

Μου αρέσει!

295. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Είδες τι μούργος που είναι;;;; 😆

Μου αρέσει!

296. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

μα γιατι το λες αυτο;
χαρα μου να συζητω μαζι σας για τα καινουργια προιοντα του χοντου.
δεν ξερετε ποσα εμαθα σημερα;
και ειμαι ευτυχισμενος.
και ολα αυτα χαρη σε σας!!!!! 😆
(φοβερα τα χαπακια του γιατρου!!)
η γλυκεια μου κροτ που ειναι; 😦
θα με κανει να ανησυχησω!!!! 😦

Μου αρέσει!

297. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Πράσινο ξαδερφάκι μου, τι πίνεις;
Κορίτσια , έφερα απ ΄το σπίτι μου να κεράσω, γιατί αν περιμένουμε απ΄αυτόν! Ουίσκι-βότκα-ρούμι έχει το μπαρ. Τι προτιμάτε;

Μου αρέσει!

298. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

αυτο που περασα το απογευμα
ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΡΝΑΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!
εδω
θα συζητησω
τα παντα
για κρεμες
για γιαουρτια
για σαμπουαν
για αποτριχωση
τα παντα!!!
προεχει η ψυχικη μου ηρεμια!! 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Μου αρέσει!

299. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Ένα ρούμι εγώ, τον πάγο τον έχω…

Ααα, έχω και πατατάκια!!! 🙂

Πάρτε κορίτσια!

Μούργο 😛

Μου αρέσει!

300. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

α, ωραια εφερες ποτα βλεπω!!!!
ρουμι για μενα!!! 😆 😆

Μου αρέσει!

301. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

α, μονο πατατακια φερατε; 😦
κατι σε ξηρο καρπο;
κανα αιγινης;
για ψαχτητε!
μη το πιουμε και ετσι σκετο!
θα μας χτυπησει!! 😆 😆 😆

Μου αρέσει!

302. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

βρε κοριτσια σιωπηλα σας βλεπω
γιατι;
πεστε κατι!
περιμενουμε και αλλο φρουτο;
πρασινο μηλο δεν καθεσαι καλα εκει.
για δεν πας απεναντι στον καναπε.
και θα σε βλεπουμε καλυτερα και φυσαει περισσοτερο εκει!!
😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Μου αρέσει!

303. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

ΑΣΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΑΤΑΤΑΚΙΑ!!!!

Δεν είναι για τα μούτρα σου!!!!! 😛 😛 😛

Μου αρέσει!

304. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Ένα μοχίτο , Νατάσα; Κι εγώ αυτό πίνω! 😉 Μούργε, μη φας, έχουμε γλάρο! Όλο το μεσημέρι μας έβγαλες χωρίς να μας κεράσεις!

Εσένα σ΄έχει ήδη χτυπήσει! 😛

Μου αρέσει!

305. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

γλυκοπατατα πως κανεις ετσι;
α, νευρα πολλα βλεπω!!
κανεις λες και ειναι ξαδερφακια σου!!! 😆

Μου αρέσει!

306. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Φυσικά και είναι!!!!! 😆 😆 😆

Μου αρέσει!

307. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Να φτιάξω ένα κλαμπ-σάντουιτς να τσιμπήσουμε? Μούργο, μη διανοηθείς να τσιμπήσεις! Θα στα κόψω!

Μου αρέσει!

308. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Κι εγώ πήρα παγωτό για μετά, ρενάτα μου!!!!

Οικογενειακό μέγεθος!!!!!! 😆

Μου αρέσει!

309. Αδαμ - 25 Ιουλίου, 2007

kpotkar το διάβασα. απλά δεν ήθελα νατο πιστέψω. Δεν αισθάνομαι καλά. Ανακατεύεται το στομάχι μου. Η αα – παπίκου είναι η γυναίκα που αγαπώ από παιδί. Καληνύχτα. Πάτε να με διαλύσετε. έρωτες, μίση και παθη στα blogs. Θα είχα να γράψω πολλά αλλά με πρόλαβε ο Ανδρουλάκης.
Μούργο, γιατί δεν με ενεημέρωσες ότι επιτρέπονται και οι τσόντες στα πόστ. Θα είχα γράψει αλλη εργασία. Τέλος πάντων. Μου τη φέρατε. Καληνύχτα μήλο, πατάτα, αχλάδι, ακτινίιο,παπί , σκύλε, lifesaver, Βασιλική, kpotkar και όλοι οι άλλοι. Δεν αισθάνομαι καλά.

Μου αρέσει!

310. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Σήμερα το τέλειωσα εγώ. Στρατσιατέλα (άσπρο με κομματια σοκολατας) & Σοκολάτα τζαντούια (πραλινα δλδ). Πάει το δίκιλο σε 5 μερες! Τι γεύση έχεις πάρει;

Μου αρέσει!

311. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

Άκουσα παγωτό; Άκουσα καλά;
Αχ, κι ένα τζιν βρε παιδιά, έχω λυσσάξει από το μεσημέρι!

Μούργο, σου έφερα και μερικά στεντόν, αν τα χρειάζεσαι.

Πάω να κάνω ένα ντουσάκι, να φρεσκάρω και το κονσίλερ μου και επανέρχομαι.

Μη μου φάτε το παγωτό μου!

Μου αρέσει!

312. Αδαμ - 25 Ιουλίου, 2007

Ρενάτα, july 25, teo-kraf,ρόδι, κρίνε, ηλίανθε, καληνύχτα επίσης. Ζαλίζομαι.

Μου αρέσει!

313. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Στρατσιατέλα (άσπρο με κομματια σοκολατας) !!!!!! το αγαπημένο μου!!!!!!!!!!!

Πάρε κουτάλι, ρενατομηλαράκι μου! 😆

Μου αρέσει!

314. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

μια αμηχανια απλωνεται πανω απο τη φρουτοπολη.
κατι δεν πηγαινε καλα.
τα ειχαν κανονισει ολα τοσο τελεια.
τι θα πουνε, πως θα τα πουνε.
και ομως δεν εβγαινε το προτζεκτ.
παντα τους εβγαινε καλα αλλα τωρα γιατι οχι.
η αμηχανια γινεται θυμος, το μαγκο πεταγεται απο τη θεση του και αρχιζει να κατηγορει το σταφυλι.
-εσυ φταις
-μα γιατι εγω; ανταπανταει το σταφυλι
και κουβεντα στη κουβεντα ακολουθησε ενας μεγαλος καυγας που συνεχιστηκε μεχρι το πρωι.
η σοφη αγγιναρα βρισκει τα φρουτα εξουθενωμενα να καθονται στην αυλη του μουργου.
-πεσμας τι πηγε στραβα;, που εγινε το λαθος; ηταν ολα τοσο καλα οργανωμενα
– καλα μου φρουτα σας το ειχα ξαναπει και δεν με ακουσατε.
υπερεκτιμησατε τις δυναμεις σας.
δεν εχετε ωριμασει καλα και κανετε συνεχως λαθη.
ποτε και κανενας δεν τα εβαλε ποτε στη φρουτοπολη με το μουργο.
εσεις γιατι το κανατε;
😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆 😆

Μου αρέσει!

315. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Αδάμ, κουράγιο! Θα βρεις κάποια άλλη σύντομα.Εσύ με τέτοιο κάλλος!
Εξάλλου είπαμε για τον Μούργο, δεν ξέρουμε αν η Αα-Παπίκου ανταποκρίνεται! 😉

Μου αρέσει!

316. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

Μούργο, άσε τα ψόφια και την πάτησες γερά!!

Στεντονάκι πήρες?

Μου αρέσει!

317. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Μούργο, τι έγινε; Σταμάτησε η επήρρεια των χαπιών κι άρχισες πάλι;
«Πες μας, τι πίνεις και δε μας δίνεις»! Σε καταδικάζουμε σε πείνα και δίψα! 😛

Μου αρέσει!

318. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

θελω και γω παγωτοοοοοοοοοοοοοοοοοο!! 😆

Μου αρέσει!

319. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Μούργο, δεν σ’ αρέσει να σε αγνοούν, ε;;;;

Καλά λοιπόν, 😛 😛 😛

Μου αρέσει!

320. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Κροτ μου, τζιν δεν! Αφρώδες κρασί αν θες! 😉

Μου αρέσει!

321. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

ανοητα φρουτα
ακουστε
επιτελους
τη σοφη
αγγιναρα!!!!!! 😆

Μου αρέσει!

322. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

και προς θεου
μη δινετε στην βελγα ποτο.
στον ξενωνα βρηκε λιγο κρασι στο υπογειο και για ωρες γυρναγε απο ποστ σε ποστ τρεκλιζοντας-χικ- αφηνε σχολια αλλου για αλλου και αλλα πολλα. 😆

Μου αρέσει!

323. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

ρενατομηλαράκι και ροδάκινο, παίρνω το παγωτό μου και φεύγω 🙂

ελάτε σπίτι μου! 😆

Σιγά μην κάτσω άλλο εδώ! 🙂

Μούργο, 😆 😆 😆

Μου αρέσει!

324. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Νατάσα μου, ασ’τον να λέει καλέ! Λύσσαξε που δεν του δίνουμε! 😀

Μου αρέσει!

325. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

λιγο παγωτακι μπορειτε να αφησετε πανω στο μπαρ 😀 😀 😀

Μου αρέσει!

326. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Πριτς! Άλλο όνειρο να δεις! 😆

Μου αρέσει!

327. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

βρε αδαμ που εισαι;
που πηγες;
τοσο καλη παρεα και φευγεις;
το παπι που ειναι;
παπακιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!
ελα εχει παγωτοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!!! 😆

Μου αρέσει!

328. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Για το παπί εχει, εσύ δεν θα δεις!!!!!! 😆 😆

Μου αρέσει!

329. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

να παω εγω στο λοφτ να της το δωσω; 😀 😀

Μου αρέσει!

330. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Μούργε, ληγμένα παίρνεις; Ή σου ‘καναν λοβοτομή;

Ν΄ανησυχήσω? Μπαααα! 😛

Μου αρέσει!

331. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Πριιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιτς!

Να την φωναξεις!!!! 😆

Μου αρέσει!

332. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Νια, να ΄ρθει εδώ και να την κεράσουμε απ’ όλα! 🙂

Μου αρέσει!

333. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

ΟΧΙ ΠΑΓΩΤΟ ΣΤΟ ΜΟΥΡΓΟ ΛΕΜΕ!!!

εγώ όμως θέλω λίγη σαμπάνια!

Μου αρέσει!

334. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Οκ!
Μούργο, στάσου ακίνητος, να σε πετύχει ο φελλός! Χε χε χε! 😈

Μου αρέσει!

335. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Άντε, στη υγειά μας!!!! 😆

Μου αρέσει!

336. renata - 25 Ιουλίου, 2007

» Κι όποιος πει κακό για μας, να του βγει το μάτι σα λουκουμάς! » 😆

Μου αρέσει!

337. sweetpotatonatassaki - 25 Ιουλίου, 2007

Πάει ο μουργος!!!!! Τέζα!!!!!! 😆

Μου αρέσει!

338. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
παρακαλειτε η διαγωνιζομενη Кроткая να προσελθει αυριο στηνεπιτροπη δια να απολογηθει για τα παρακατω
1. εθεαθη την ημερα αναρτησης της εργασιας της να φωνασκει και να προκαλει το κοινον αισθημα μετα μεγαλης παρεας εξω απο τον ξενωνα.
παρα τα επανηλειμενα παραπονα των συγκατοικουντων , ντολυ, αδαμ, τεοκαφ και των αλλων εκλεκτων συν-διαγωνιζομενων συνεχιζαν να κανουν μεγαλη φασαρια.
μη αφηνοντας τους να δωσουν μια τελευταια πινελια στις εργασιες τους λιγο πριν ανεβουν και αυτες.
2. μονιμως και με προκλητικο υφος αναφερει οτι το πρωτο βραβειο της ανηκει και ειναι δικο της.
3. τις περισσοτερες ωρες περπατα κανοντας οχταρια, που δειχνει οτι ειναι επιρρεπης στο αλκοολ και στη ακολασια.
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ!

Μου αρέσει!

339. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Ζηλιάρη, μούργο, απ΄τα δικά σου οχτάρια απ΄τα χάπια , τα μπέρδεψες!

Μου αρέσει!

340. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

παρακαλω την επιτροπη να καταγραψει το παραπανω σχολιο στα πρακτικα.
.
η υπομονη εχει και αυτη τα ορια της!!!!
επειδη η βελγα τελειωσε με την εργασια της σταχτη και μπουρμερη να γινουν ολα.
εμεις ξενυχταμε για να κανουμε την εργασια μας και δεν μπορουμε να δουλεψουμε.

Μου αρέσει!

341. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Ίσα ίσα με τόσα χάπια μια χαρά κεφάλι έχεις κάνει! 😀

Μου αρέσει!

342. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

οπως αρχιζετε να υποψιαζεστε η συμμετοχη της κροτ στο διαγωνισμο ειναι παρα πολυ επισφαλης!!!
πολυ ξυνο θα της βγει το σημερινο της «παρτυ» !! 😛

Μου αρέσει!

343. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Μη ζηλεύεiς, Μουργάκο, κι εσένα τόσο τζερτζελέ θα σου κάνουμε σαν το σημερινό, με πολύ Χόντο μέσα! 😉 😆

Μου αρέσει!

344. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Καληνύχταααααααα! 😉 Παίρνω ποτά, παγωτό κι ό,τι απόμεινε απ΄το κλαμπ και φεύγω! Αύριο είνaι μiα καινούργια μέρα! 😀

Μου αρέσει!

345. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

Αγαπητέ Μούργο,

εγώ ήμουν επιμελής στα καθήκοντά μου και ολοκλήρωσα το κείμενο εγκαίρως. Η Ντόλυ ομοίως, οπότε δεν νομίζω να ενοχλήθηκε ιδιατέρως.

Διακρίνω από την αρχή μια μεροληπτικότητα εναντίον μου, και υποψιάζομαι πως αυτό αποτελεί μια προσπαθεια να σπιλωθώ ως άνθρωπος αλλά και ως συμμετέχουσα στον διαγωνιοσμό, λόγω του ότι η εργασία μου είναι μετξύ των φαβορί.

Θυμίζω δε, ότι εξ αρχής ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΑ να λάβω μέρος στον διαγωνισμό και η Επιτροπή δλδ ο Μούργος και η ουρά του, ΜΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΕ ΓΟΝΥΠΕΤΗΣ.

Βλέπω πως τώρα που αποφάσισα να συμμετάσχω και κατέθεσα και σοβαρή υποψηφιότητα, η Επιτροπή αλλάζει στάση απέναντί μου.

Μήπως αυτή η αλλαγή οφείλεται στο ότι η Επιτροπή μεροληπτεί υπέρ του Μούργου και άλλων διαγωνιζομένων?
όπως και να έχει θεωρώ πως ο διαγωνισμός είναι σικέ και πως η Επιτροπή δεν τηρεί τους κανόνες τους οποίους η ίδια έθεσε.

Θα μπορούσα να αποσύρω την συμετοχή μουσ το διαγωνισμό και να δώσω έτσι ένα τέλος σε όλο αυτό το φιάσκο. Δεν θα το κάνω όμως, γιατί πιστεύω στην αξία του κειμένου μου.
Και παραμένοντας εδώ, θα συμβάλω είτε στο ναξεμπροστιαστεί η πουλημένη επιτροπή, είτε, έστω αυτή την ύστατη στιγμή να καταλάβει πόσο έχει ρεζιλευτεί και να προσπαθήσει να περισώσει ό,τι περισώζεται.

Δηλώνω πάντως ότι σε ΄περίπτωση που κερδίσω το πρώτο βραβείο, δεν θα το παραλάβω, ως άλλος Μάρλον Μπράντο, διαμαρτυρόμενη για τον στημένο διαγωνισμό, για την ηθική κατάπτωση των διοργανωτών, για τις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις κατά των Ινδιάνων της Αμερικής και για την παγκόσμια ειρήνη που απειλείται.

Μετά τιμής,

Κροτ

Μου αρέσει!

346. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

εκλεκτοι κυριοι της επιτροπης, τι σας λεγα;
δικαιωθηκα!!!!!
μονο πιωμενος θα μπορουσε να γραψει καποιος τετοια πραγματα!!!!
ασε που τωρα νομιζει οτι ειναι η μαρλα μπραντα!!!
😆 😆 😆 😆

Μου αρέσει!

347. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

@343. renata, δεν ζηλευω καθολου!!!!
ουτε στον χειροτερο εφιαλτη μου!!!!!!!!!!!
καληνυχταααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!
(ειναι σιγουρο αυτο,ε; οχι να λεμε και να ξελεμε) 😀

Μου αρέσει!

348. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

Αποχωρώ, Μούργο.

Θα σου φύγωωωωωωω
Στο’χα πειειειειειει
Θα σου φύγω και γέέέέλαγες εσύύύύύύ

Πριν μ’αφήσεις σημάδια και τα όνειρα άδειαααα
Θα σου φύγω
Στο’χα πει

Τώρα κλαιαιαιαιας
Γιατι κλαιαιαιαις;
Συ δεν είσαι που γέλαγες χτεεεεες???
Μόνος σου έχεις γκρεμίσει
όσα εγώ είχα χτίσει ΄
Τώρα τάχα, γιατί κλαις;

Μου αρέσει!

349. renata - 25 Ιουλίου, 2007

Ώστε δε ζηλεύεις; Σε πιστέψαμεεεεεεεεε! 😛 😛 😛 😛

(Ξέχασα τη λαβίδα για τα παγάκια! Μαζέψου πριν γυρίσω για τα υπόλοιπα! )

Μου αρέσει!

350. μούργος - 25 Ιουλίου, 2007

απλα σου σημειωνω -απο ειλικρινες και μονο ενδιαφερον- καποια πραγματα για να δεις ποσο αστοχη και εκτος θεματος ειναι η αναφορα σου
λες:
1.διακρίνω από την αρχή μια μεροληπτικότητα εναντίον μου
(αρθρο 6: η επιτροπη δυναται κατα περιπτωση σε ειδικες περιπτωσεις να μεροληπτει… κ.λ.π. κ.λ.π….)
2.η Επιτροπή δεν τηρεί τους κανόνες τους οποίους η ίδια έθεσε.
(αρθρο 345: ειναι στη διακριτικη ευχερεια της επιτροπης να μη τηρησει τους κανονες του διαγωνισμου ή και ακομη να δημιουργησει καινουργιους ανευ ουδεμιας προειδοπησης κ.λ.π. κ.λ.π. )
3. θα συμβάλω είτε στο να ξεμπροστιαστεί η πουλημένη επιτροπή
(αρθρο 1230: η επιτροπη δυναται σε πολυ εξαιρετικες περιπτωσεις να εξαγορασθει -ή αλλιως πουληθει- σε συγκεκριμενους διαγωνιζομενους κ.λ.π. κ.λ.π.)
4.διαμαρτυρόμενη για τον στημένο διαγωνισμό
(αρθρο 3456: γενικα οι διαγωνισμοι της λασπης ειναι στημενοι εξ αρχης. σε εξαιρετικες περιπτωσεις ενδεχεται να υπαρξει μη στημενος διαγωνισμος προφανως ελλειψει συμφεροντων της επιτροπης κ.λ.π. κ.λ.π. )
ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΛΑΒΕΙΣ ΜΕΡΟΣ; 😀
τελος παντων , κριμα θα ειναι να σε εξαιρεσουνε απο το διαγωνισμο. 😦
το κειμενο σας ηταν καλουτσικο.
αξιζε να λαβει μερος.
τωρα για βραβειο, ησουνα λιγο υπερβολικη!!!!! 😆 😆

Υ.Γ. και τωρα που πηγαν ολοι για υπνο, εχω να δηλωσω και κατι.
μεσα στο κειμενο εχεις ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ που αφορα την προσωπικη μου ζωη.
δεν θα πω τιποτα αλλο! 😉

Μου αρέσει!

351. Ρόδι - 25 Ιουλίου, 2007

Μιλάμε κλαίω από τα γέλια… αχ βρε Μούργο, να ‘σαι καλά που μας μάζεψες όοοολους εδώ και μας κέρασες και και και…
Την Κρότ δεν έπρεπε να την κακοκαρδίσεις όμως, αααα όλα κι όλα διότι σου έκανε διαφήμιση καλή και με το σούπερ κειμενάκι της είχες και τα τυχερά σου! Είπα διαφήμιση; Κάποιος μου ψιθύρισε ότι τα παίρνεις κι από το Χόντο αλλά μας κάνεις την πάπια (όχι το παπί) και ρίχνεις σποντίτσες για να γίνεται κουβέντα και κατά τα άλλα ΑΜΕΜΠΤΟΣ ο κ. Μούργος.
😛 Τς Τς
Καληνύχτα παίδες, συμ-φρούτα και μη. Κι αύριο μέρα είναι!!!

ΥΓ 2 λέξεις έχω για σένα Μούργο: «Πίπα και Γέφυρα» και θα επιμένω!!! 😆 😆

Μου αρέσει!

352. Άμα δεν παινέψεις το σπίτι σου!… « Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

[…] Κάποιοι έχουν ήδη δώσει τα κείμενά τους, κάποιοι τεμπέληδες τα ετοιμάζουν ακόμα. Το πρώτο κείμενο που δημοσιεύτηκε -δηλαδή αυτό της υποφαινομένης- εδώ. […]

Μου αρέσει!

353. Кроткая - 25 Ιουλίου, 2007

ΕΙΣΑΙ ΣΤ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΣΙΜΠΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΚΟΥ?!?!?!?!?

ΝΑΙ?? ΝΑΙ??? ΝΑΙ???

Αχ, καλά το είχα καταλάβει!
χαλάλι και τα βραβεία και όλα!!!

Μου αρέσει!

354. Кроткая - 26 Ιουλίου, 2007

toc toc!
toc toc!

Καλημέρα Μουργάκι. Ζεις? είσαι καλά; ανάρρωσες?
Πέρασα να πω γεια και δεν θα σε εκνευρίσω σήμερα, αλήθεια!

🙂

Μου αρέσει!

355. Кроткая - 26 Ιουλίου, 2007

Μούργε, πέθανες?
Να ανησυχήσω?

έλα, Μούργε, μην κάνεις μουτράκιααα!!

Μου αρέσει!

356. μούργος - 26 Ιουλίου, 2007

αντιγραφω και εδω μια απαντηση που εδωσα στο μπλογκ της βελγας!
δεν μπορουμε να αφηνουμε τη λασπη να πετιεται ετσι ανεξελεγκτα.
>

προσπερνω βιαστικα-και οχι γιατι ειμαι σεμνος, αλλα γιατι θελω να φτασω γρηγορα στο ζουμι- τα οσα κολακευτικα σχολια εκανε για μενα η βελγα
(>Το χαμαιτυπείο του Μούργου,
>αυτός ο άθλιος,
>πραγματοποιεί απρόσμενες επιθέσεις προς όλους,
>αν κάνετε κάτι που δεν του γουστάρει, θα βρει εφέυρει κάποιον όρο που δεν είχατε διαβάσει γιατί ήταν κρυμμένος είτε σε κάποιον μικροσκοπικό αστερίσκο, είτε στο Μουργοκέφαλο.,
>κάποιοι τεμπέληδες τα ετοιμάζουν ακόμα.,
>δεν έχει και έμπνευση
και τοσα αλλα. 😀 ).
η βελγα τελικα αποδεικνυεται οχι και τοσο βελγα!!!
και ας τα παρουμε με τη σειρα.
1. κατηγορει τις διαδικασιες μας οτι ειναι στημενες κ.λ.π.
αγνοει οτι πλεον η λεξη “διαφανος” απεκτησε ενα καινουργιο συνωνυμο “διαγωνισμος μουργου”. 😀
χαρακτηριστικη ατακα σε καταστημα υαλικων.
-μα δεν εχετε κατι σε πιο διαφανο, θα ηθελα κατι σαν “διαγωνισμο μουργου”. 😀
τωρα για το παρα πολυ ολιμελες πραγματι της επιτροπης, εχω να πω οτι εγινε για να διευκολυνθουν οι διαγωνιζομενοι και ΜΟΝΟ.
ΤΩΡΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ, Ε, ΚΑΙ;
ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ!!!! 😀
2. μολις ανεβηκε το ποστ της εν λογω διαγωνιζομενης -αναθεμα την ωρα- σε χρονο dt κατεφθασε ολοκληρη η λαχαναγορα του ρεντη.
μονο η σαρα και η μαρα ελειπαν.
το κακο συναπαντημα δεν ελλειπε, ηρθε 😀
απο κολοκυθια μεχρι βατομουρα
απο κερασια μεχρικοντουλες
απο σαλατες μεχρι μαιντανοι.
και ολο αυτο το πληθος να αλλαλαζει για την διαγωνιζομενη ενω κατα διαστηματα λεηλατουσε τον χοντο.
το γκρεμλινς το εχετε δει; ετσι, αλλα σε οπωροκηπευτικο!!

δηλαδη αν δεν παρει το πρωτο βραβειο τι θα κανουν;
θα με καψουν ζωντανο ή θα με κανουν σαπουνι;
πρωτογνωρα πραγματα για την εποχη μας, τι να πω; 😀
3. με καθε τροπο προσπαθησε να επιβαλει δικο της ανθρωπο για προεδρο, την συμπαθεστατη κατα τα αλλα lifiwhispers, αγνοωντας προκλητικα την ακεραια και εμπειρη Μαριλενα. 😀
4.ολα αυτα βεβαια εγινα για να διαφημισθει το ποστ της και οχι το μπλογκ της λασπης -σιγα μη χρειαζομασταν τη βελγα για διαφημιση-.
εμεις τις πρωτες θεσεις τις γραφουμε σε εμφανη σημεια του σωματος μας (οπως φαινεται στο αβαταρ μας)
5. και ο πατος δεν εχει ορια, οπως προειπε σε καποιο ποστ της.
το κανει πρωτοσελιδο και στο δικο της μπλογκ για να μαζεψει και αλλη διαφημιση και αποδοχη.
αγννοει ομως το απλουστατον.
οταν ενα κειμενο μπορει να σταθει απο μονο του δεν χρειαζεται δεκανικια , ουτε την λαχαναγορα της βαρβακειου. 😀

Υ.Γ.
1. προς ενημερωση νεων υποψηφιων για τον διαγωνισμο, εχω να ανακοινωσω μια νεα τροποποιηση που εγινε χθες αργα (Ε, ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΕΛΙΚΤΟΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ,
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ; 😀 )
δεν μορουν να συμμετεχουν στο διαγωνισμο πλεον οσοι-οσες ανηκουν στην κατηγορια των οπωροκηπευτικων. ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ 😀 που ψηφιστηκε ειναι οτι επειδη εχουμε υψηλες θερμοκρασιες αυτη την εποχη, ολα αυτα τα λαχανοκομικα ειναι πολυ ευαισθητα να χαλασουν! ετσι θα υπαρχει προβλημα στους πολυτελεις ξενωνες μας για τους αλλους διαγωνιζομενους οι οποιοι συντηρουνται πολυ καλυτερα και σε υψηλες θερμοκρασιες.
π.χ. ο αδαμ αντεχει μεχρι τους 80 βαθμους 😀 )
2. τα σατανικα σχεδια της βελγας δεν λειτουργησαν τελικα και πολυ καλα.
το εφτυσαν κανονικα οι αναγνωστες το ποστ τουτο και πηγαν στο επομενο.
επειδη καταλαβαν-προφανως- τα κινητρα της.
αλανθαστο κριτηριο εχει τελικα ο αναγνωστης!! 😀
αλανθαστο!!!
ευχαριστω πολυ για την προσοχη σας!!!! 😀

Μου αρέσει!

357. μούργος - 26 Ιουλίου, 2007

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗς ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΤ
ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΡΗΜΙΚΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!
ΤΟΣΑ ΤΡΑΒΗΞΑΜΕ ΧΘΕΣ!
θελουμε λιγο χρονο να συνελθουμε!!
το βραδυ θα ανταποκρινεται μονο σε επειγοντα θεματα!

Μου αρέσει!

358. Кроткая - 26 Ιουλίου, 2007

ανέβηκε κατι καινούριο και δνε το είδαμε?

πρόσεξε τι θα φας σήμερα: έχω σκορπίσει φόλες σε όλη τη Λακωνική γη!

Μου αρέσει!

359. sweetpotatonatassaki - 26 Ιουλίου, 2007

Αγαπητέ 😛 Μούργο
Εγώ το είχα έτοιμο το κείμενο,
και εικονογραφημένο από ένα σπάνιο ταλέντο-ζωγράφο,
που κατά τύχη είναι συγγενής μου,
αλλά μετά από αυτά….
δεν σου το στέλνω, παλιομούργο

😛 😛 😛 😛 😛 😛 😛

(και σε πληροφορώ πως ήταν υπερπαραγωγή!)
και θα το ανεβάσω στο δικό μου blog, ή στο blog της φίλης μου,
όταν γυρίσω από τις διακοπές μου
και θα κάνουμε εκεί το πάρτι μας!!!!! 😆 😆 😆

Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι δεν θα ερχόμαστε και να σχολιάζουμε, μη χαίρεσαι!!!!!!!! 😆

Με φιλικούς 😛 χαιρετισμούς

Γλυκοπατατονατασσάκι – για τους φίλους γπτν ή νατασσάκι-σκέτο

Υ.Γ. Μούργο, 😆 😆 😆

Μου αρέσει!

360. μούργος - 26 Ιουλίου, 2007

@358. Кроткая , οχι δεν ανεβηκε.
εχουμε την υπερπαραγωγη σου ακομη!!
απο αυριο ,λεω!
>
@359. sweetpotatonatassaki , μπορει να ειμαστε μουργοι αλλα εχουμε ενα ονομα στην αγορα. 🙂
ο λογος μας συμβολαιο. 🙂
η ανακοινωση δεν συμπεριλαμβανει εσενα, φυσικα.
η συμφωνια ειχε γινει πριν την αποφαση της επιτροπης.
για νεες συμμετοχες ηταν η ανακοινωση.
οποτε αναμενουμε το ποστ σου με χαρα!! 🙂
αλλα και για τις νεες αν εκτιμησουμε οτι μπορουν να συντηρηθουν χωρις προβληματα θα λαμβανουν μερος.
(ειναι αποκλειστικη αρμοδιοτητα της επιτροπης!)

Μου αρέσει!

361. sweetpotatonatassaki - 26 Ιουλίου, 2007

Πήρες πάλι τα χάπια σου, μούργο;;;;; 😛

Τέλος πάντων, επειδή είμαι καλόκαρδη και μεγαλόψυχη
και επειδή σε αυτό το blog συμμετέχουν και το παπί, ο σεφ και η γιαγιά που εκτιμώ ιδιαίτερα, και έχω περάσει πολύ καλά διαβάζοντας τα κείμενά της,

Θα σου το στείλω….
άλλα επειδή δεν σου έχω ΚΑΜΙΑ εμπιστοσύνη,
και μπορεί να το ανεβάσεις τώρα που θα λείπω,
(κι εκεί που θα πάω δεν θα έχω σύνδεση, τουλάχισυ=τον όχι συνέχεια)
θα στο στείλω όταν γυρίσω!!!!! (γύρω στις 15/8)

Και θα δεχτείς και τα κείμενα από τα υπόλοιπα μέλη της φρουτοπαρέας, εντάξει;;;;;;;

Μου αρέσει!

362. μούργος - 26 Ιουλίου, 2007

α, ωραια!!!!!
το ανεβαζω και αμεσως την κανω για διακοπες!!!!!
ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!! 😆

Μου αρέσει!

363. sweetpotatonatassaki - 26 Ιουλίου, 2007

Τέλεια! 😆

Μου αρέσει!

364. renata - 26 Ιουλίου, 2007

Κακό συναπάντημα, μούργο; Καλάάάά!

Ψιτ! Mια χαρά συντηρούμαι, οπότε εννοείται πως θα συμμετέχω. μόνο που εγώ θα το γνωστοποιήσω πιο νωρίς απ΄την Κροτ στη μπλογκο-φρουτοπία και τους φανατικούς θαυμαστές μου! 😛

Μου αρέσει!

365. renata - 26 Ιουλίου, 2007

Εγώ μούργο θα στο στείλω μετά τις 6/8, μόλις γυρίσω απ΄τις διακοπές. 😀

Μου αρέσει!

366. Ρόδι - 26 Ιουλίου, 2007

Pipe + Bridge

Μου αρέσει!

367. Αδαμ - 26 Ιουλίου, 2007

Ο Αδάμ αντέχει σ’ όλες τις θερμοκρασίες. Παρ’ όλα ταύτα επιθυμεί κλιματιζόμενη σουϊτα με 24ωρο room service, Μουργάκο.

Μου αρέσει!

368. renata - 26 Ιουλίου, 2007

Μούσμουλο (ναι , μούργο εσένα λέω), αποφασίσαμε να σε κάνουμε φρούτο κι έτσι δεν μπορείς ν΄αποκλείσεις τον εαυτό σου, άρα συμμετέχουμε 😉 .Eπίσης μόλις έγινα η φρουτο-νονά σου, άρα σεβασμός! 😈

Μου αρέσει!

369. μούργος - 26 Ιουλίου, 2007

@364-365. renata , να το στειλετε, βεβαια!
η επιτροπη δεν εχει καμμια διαθεση αποκλεισμου!!
θα το διαβασει και αντικειμενικα θα σας απαντησει αν θα μπορει να παρετε μερος στο διαγωνισμο!!
(στο στοιχημα παντως το παιζουν 0.001 προς 1 οτι θα παρει μερος.
μηπως ξερουν κατι παραπανω; ) 😆 😆 😆 😆
.
@366. Ρόδι, λιγη υπομονη!!! 🙂
.
@367. Αδαμ, το ξερω!!
ολα τα δωματια ειναι σουιτες κλιματιζομενες με 24ωρο room service.
ηδη εχεις δωματιο δικο σου -αφου εχεις στειλει ποστ- και συ προτιμας να καθεσαι στη ρεσεψιον.
δεν σου φταιει κανεις!!!
α, αυριο μπορει να ανεβει καινουργιο ποστ!!
να ξερεις που να γραφεις τα σχολια σου.
(μια ενοια την εχω με τον αδαμ, καθεται σε ενα ποστ με τις μερες, αν δεν το ειδοποιησει κανεις να παει στο καινουργιο ποστ, εκει καθεται μονος του. 😆 )
.
368. renata κανενα ιδιαιτερο σχολιο.
απλα NO MERCY!!! εκ μερους μου.
δεν ξερετε τι πολεμο αρχιζετε!!!!!! 👿 👿 👿 👿

Μου αρέσει!

370. Кроткая - 26 Ιουλίου, 2007

α, ζεις Μουσμουλόμουργε;
το άλλο μαντάτο είναι πως το Παπί είναι βερύκοκο!!!

Μου αρέσει!

371. μούργος - 26 Ιουλίου, 2007

@370. Кроткая , συντομα θα περασω και απο το βροχοχωρι σας!
το λεω και σε σας:
δεν ξερετε τι πολεμο αρχιζετε!!!!!! 👿 👿 👿 👿

Μου αρέσει!

372. μούργος - 26 Ιουλίου, 2007

παπακι που εισαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι; 😦
ακομη σε στοιχειωνει η απαντηση σου στον αδαμ!!!!!!!! 😦
αμανννννννννννννννννν!!! 👿
και περιμενω το ποστ σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😀

Μου αρέσει!

373. μούργος - 26 Ιουλίου, 2007

και περιμενω γνωμες για το επομενο διαγωνιζομενο ποστ
εχουμε παραλαβει ηδη
της Ντολυς
του αδαμ
του τεοκαφ
προτεινετε και σεις!

Μου αρέσει!

374. Кроткая - 26 Ιουλίου, 2007

ε,άντε, ανέβασε και τα καινούρια ντε! τι τα κρατάς να μουχλιάσουν?

Το Παπάκι μου λείπει.

Μου αρέσει!

375. Σεφ - 27 Ιουλίου, 2007

Δε πιστεύω να περιμένετε να διαβάσω 374 σχόλια και να απαντήσω σε καθένα ξεχωριστά :Ρ. Σεμνά και ταπεινά θα δηλώσω μόνο ότι το πόνημα της κροτ είναι κατάπτυστο. Ακους εκει εγώ υπομπάτσος! όχι κυρία μου.. ..και με 1 φωτεινή ιδέα στη 5ετία! (οκ… αυτό με κολακεύει). Θα συμφωνήσω με σχόλια του teo, τα μόνα που διάβασα, ίσως γιατί ειναι ο μόνος σοβαρός εδώ πέρα και λέι τα πράγματα με το όνομά τους.

Αλλά,
δε θα κάνω καμία ένσταση. Δε θα σας δώσω αυτή τη χαρά. Δε θα προβώ σε λογοκρισία. Ο δημιουργός πρέπει να έχει την ευκαιρία να μιλάει όπως θέλει. Ένα μόνο θα πω… πίσω έχει η αχλάδα την ουρά και καλύτερα γελάει όποιος γελάει τελευτάιος (αν και πολλοί υποστηρίζουν ότι γελάει με λιγότερα δόντια)

Άσχετο:
Αγαπητή κρότκαγια, οι πιθανότητες να πάρετε το βραβείο του μούργου ειναι μεγάλες. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι αν το γεγονός τούτο σας περιποιεί τιμή ή σας υβρίζει.

Με τιμή
Σεφ Γκρέκο

Μου αρέσει!

376. Кроткая - 27 Ιουλίου, 2007

Αγαπητέ μου Σεφ,

δεν υπήρχε λόγος να ταυτιστείτε τόσο με τον ήρωα. Όποιος έχει τη μούγα μουγιάζεται, που λεν και στο Νησί!

Περί ασχέτου: αδιαφορώ πλέον για το βραβείο αυτό και τις πιθανότητες να το πάρω. Ειμαι υπερ άνω!

Μου αρέσει!

377. Σεφ - 27 Ιουλίου, 2007

Πτωχόν το υμέτερον επιχείρημα αγαπητή κροτ. Ο κάθε άλλο παρά τυχαία ονομασθείς σεφ, ήρωας-αντιήρωας της λιβελομηθιστοριογραφματικής νουβέλας σας δεν απετέλεσε δι ημάς αντικείμενο λατρειας ή ταυτίσεως όπως προφανώς αντιλαμβάνονται οι αξιότιμοι επισκέπται. Και φυσικά δεν έχομεν τη σούγα δια να σουγιαζόμεθα που λέν και στο Νησί.

Επί της απαντήσεως του άσχετου, επιτρέψατέ μου να σημειώσω μόνον τούτο: χα!

Μου αρέσει!


Σχολιάστε